www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Julbord o party.

08-12-07,

Söndag idag...Trött o bakis har man varit..

Igår vare Ica Kvantum julfest! Jag jobbade hela lördagen från halv nio till halv fem.. Det var superkul och jobba med dem man inte brukar jobba med också, surra med Jannice, Maria o Terese o Magda :)
Så tiden gick superfort och man funderade hela tiden om man hade med sig alla kläder till jobbet inför festen för vi tänkte byta om i omklädningsrummet så det går fortare :) Så när vi väl slutade så skyndade vi oss in i omklädningsrummet och Jannice hade bett Jimmy ta med cdspelare från frukten så vi kunde digga där inne medans :) hehe.. så det blev nice! Vi bytte om och sen var hela lunchrummet fullt med folk när vi kom in :) hihi roligt och träffa alla! och kul att se alla festklädda när man e van och se alla med blå/svart kläderna hehe..

Så hoppade alla in i bussen för avfärd.. Ingen visste vart vi skulle men vi hade våra aningar.. Så under färden sjöng vi och hade oss, himla roligt! Anton gick längst fram i bussen och sjöng snapsvisor i micken :) yey, hehe.. Och Lotta kom med sin Goldstrike och bjöd alla som en tradition :) hihi!!
Vi åkte mot heden, sen mot älvsbyn och sedan kom vi fram, och då var vi i PITEÅ!
Under resan hade man ju hunnit dricka typ 3 cider minst och pissat i bussen (som hade toa längst bak=grymmes)
så kom vi fram och skulle äta julbord, man var ju inte direkt hungrig utan nästan småfull istället hehe... precis lagomt! Men det var ändå gott med julbord, det var det.... hehe "ta lax, det är dyrt"... som från Sunes jul, hehe.
Och efterrätt med marängsvisch och hela kittet blev det, Maria gillar då verkligen marängsvisch märkte ju jag :) hon tog ett helt berg och sen åt hon upp min i slutändan också, o Jannices :) hehe söt hon är!

Men sen gick vi o dansa lite o köpte oss lite cider med biljetterna vi hade fått :)
När vi var på dansgolvet så spelade dem BARA dansbands musik, hade man tur kunde man känna igen nån trudelutt.. och då röjde vi och dansade ,men mestadels av låtarna var typ omöjligt att känna igen eftersom man inte lyssnar på dansband :) Så då började vi bli lite uttråkade, de hände som inte så mycket... Var inte heller någon show på scenen som det brukar vara när vi är på julgala... så de var mycket synd... Det började rycka i benen och man ville ju dansa loss, shake:a sitt as :)
Så jag, Terese, Jannice, Maria, och Malin började fundera på om vi skulle fara till boden och gå ut där och dansa loss istället... Fast Anton ville få oss att stanna kvar.. Jag gjorde ett försök med honom och gick och dansa med dansbandsmusiken :) Hehe var kul ett tag...men njaeee....
Hehe så vi fixade oss en taxi men den rymde bara 4 så Malin sa att det var okej att hon kunde stanna så hon gjorde det med Anton och vi andra fyra åkte med taxin hem till Boden vid tolv, halv ett.. haha, kändes lite dumt faktiskt, med tanke på att Håkan ändå ordnat denna fest, men det hände ju inget där... så vi for...
Väl framme i Boden sprang vi in på ICE :) Där dansade vi hela natten lång! Var roligt :) Sen var man hyffsat slut.. så då traskade ja hem! i lååågskor i snön...skönt o komma hem till en varm säng!!

Idag har jag o Adam mest tagit de lugnt , tog en promenad till hans föräldrar och skulle få en biobiljett av hans mamma, supersnällt... så vi for hem och gjorde en kycklingburgare och sen for vi på bio och såg filmen " Vi hade iaf tur med vädret 2" :) Helen var där med sin kille och mamma o pappa var där också!Den var rolig den filmen :)

Nu sova allihop! Ciao.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!