www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Julen.

08-12-26,

Jag håller med Maria och Marre med att julen var mer spännande och längre när man var liten, nu går det så himla fort. Men det har varit supermysigt iaf, tycker om julen! Alltid lika kul och se Kalle och mysa på med familj och farmor och mormor. Sen äta julmaten, de var mycket mumsigt i år igen! Jag testade till och med 2 nya grejor jag inte brukade äta, jansons och rödkål som de stekt.. Men tycker inte om jansons så rödkålen var bättre iaf.

   
Och elvis fick 2 julklappar också :) hehe, en som han kunde äta och en leksak.
   Hehe Hälge :)

Men de var trevligt under julen! Fick pengar och en massa andra bra saker! Bland annat så fick jag och Adam ett fondueset som vi ska använda på nyårs! Det är så himla gott, och de var en elektrisk sådan så vi slipper ha t-röd och elda, mindre risk för brand hehe :) Sen fick vi även massa bio biljetter, perfekt! Det var mysigt sen på kvällen också när jag och sötisen for till lgh för att öppna varandras julklappar :) Jag fick Beyonces nya skiva som jag hade pratat om till honom, sen fick jag 2 filmer, en skräckis som jag velat se länge "Barnhemmet" och så fick jag Moraträsk, hehe det e bra grejer. Intern skämt :) Sedan fick jag även present kort på Seeme av honom :) superbra, vi sa också att vi skulle hålla oss till en viss summa så det var perres.. Så slipper man spåra iväg och köpa hur mycket som helst bara för att det är jul. Kan ju vara kul att få nå mer bara sådär också. Jag hade beställt en chelsea tröja och armband och en kalender till darlingen från england och det tog bara 2 dagar för paketet att komma, så de var grymt snabbt gjort :) Skulle egentligen varit med ett ölglas också men dem hade inte packat de nå bra så det var såklart i krasch när jag fick det.. synd... Sen fick han fick även Adamkalsonger :)

Och just de, den 23:e fyllde ju darling år också så då fick han lite mer stuff :) orkar inte dra upp allt. men han blev glad iaf, och skickade ett blombud till honom med sju röda rosor :)
Då vart han rörd sötnosen.

Men julen har iaf varit bra! Mysigt..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!