www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Söndag.

08-12-28,

Idag äre söndag. Jag och darling började vår dag med en promenad, gud vad skönt det var.. trots att magen e lite mysko, men får hoppas det går över snart. Sen så duschade vi och gjorde go fruktost :)

Nu blire att bara ta de lugnt fram tills klockan fem då man ska jobba 4 timmar, känns lite segt när darlingen är ledig själv, då vill man ju som vara med honom så mycket som möjligt... Men men, tjänar ju bra så det är det värt. Kommer nog få en mycket bra lön i januari med allt man jobbat kring jul och de. Så det blir nog bra, de behövs! Hehe och darlingen som fick en grym jul bonus av sitt företag, snacka om en hel del extra pengar. Ja fick ju iofs 500 kr från ica, vilket är bra det med, kan vi handla massa mat på, eller vänta till sommaren så vi kan handla en grill därifrån :) Perres.

Annars så tycker jag jul helgen har gått så fort, snart äre nyår för tusan. ÅÅÅÅH, då ska jag och darling använda våran nya Fondue set som vi fick av mamma, ska bli så gott så gott...

Nu ska jag lägga mig i soffan med älsklingen! Se lite tv. ciao.

Snart jobba, vill inte... men men...
ser chelsea, de måste vinna, åh... får se, då går mina odds i bättre riktning iaf :)
å nu gjorde dem mål, yeeey, då är jag i rätt riktning :) woooohoooooo.

Marre: Jo vi fick 500 kr av Håkke.. :) men inget paket... var väl därför vi fick 250 kr sist och ett paket.
Kram!

Sådär nu har man jobbat, och sett en film. Shark in Venice, hehe... den var inte bra :) Hajjar som attakerade folk i venedig :) men men, nu har vi sett den iaf.. Har bara nåra hundra till o se så man måste ju även kunna se nån halvbra film också! eller rent utav dåliga också :)

Hehe Jossan och Elin var så söta idag på jobbet, dem var helt nervösa nu inför deras resa till Thailand bland annat, de var ju tydligen bara 21 dagar kvar nu o de kom på det först idag :) Och så räknade jossan på hur många dagar hon var ledig fram till dess och de var bara 5!! så hon fick lite panik där :) Så nu har dem en nedräkningsgrej Elin har gjort och satt på skåpet som de ska kryssa i för varje dag som går! hehe söta dem är. men förstår att dem längtar men samtidigt känner lite panik... så var ju ja och Erica också när vi skulle fara 3 månader... men de var ju bara grymmes, så fort man kom iväg, fast det är klart... vi hade ju inte pojkvänner som väntade på oss hemma heller som man skulle sakna... de kommer nog dem göra ganska rejällt på 2 månader, men tror dem kommer ha superkul iaf !! :)

nu ska vi sova!! night.
Kommentarer
Postat av: Marielle Klagmann

Nice 500 spann av Ica? Forra aret fick vi ju bara 250.. jag fick inget paket i ar? Jag jobbade ju trots allt fram till juli!!!? :) Hehehehe... forra aret markte jag att sommarjobbarna fick paket ocksa.. tror jag.. eller nat sant! PUSS

2008-12-28 @ 16:29:34
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!