www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Pedagogsittning.

08-11-29,

Igår fredag så hade jag och Helen sista dagen på våran VFU... lite tråkigt faktiskt! Det känns ju om man tänker efter nu efter helgen att vi ska fara dit igen men då på måndag ska vi planera ihop allt material för att redovisa det sen på skolan på tisdagen..... puhh..
Men iaf, vi hade en bra sista dag på förskolan! :) Vi pratade med vår handledare om våra betyg som blev hur bra som helst... hon tyckte vi har varit superduktiga för att gå första året. Hon hade aldrig haft så engagerade elever på läääänge och just innan oss hade hon ju elever från tredje året...så det kändes bra. Och hon hade hört från andra avdelningen som vi inte ens är på, men dem personalen har vi pratat med i fikarummet bara.. hon hade hört från dem att vi verkade vettiga och bra åsikter osv.. :) Det hade hon aldrig hört förut.. hehe så det känns grymt bra :)
Allt blev kanon bra! Men då tänker man ju samtidigt att man inte ska ta åt sig av det FÖR mycket, visst ska man vara supernöjd med det, men att man ändå har mycket kvar att lära och att man ser det... För man kommer lära sig saker hela tiden, hela vägen tills vi gått ut... och även efter... det här yrket ska man verkligen vara öppen sinnad för och kunna se nya saker varje dag, reflektera osv.. för det händer nya saker hela tiden och man ska kunna se vad som kan göras bättre, sämre, mer av osv.
Så även fast betygen från vår VFUlärare blev superbra så har man mycket kvar att lära! :) Men glad iaf såklart.

Vi hade bakat fikabröd som vi tog med till förskolan, mammas saffrans kakor hade jag gjort. Dem e supergoda, gillar dem nästan bättre än lussebullar, för lussebullar kan bli så torra. Så efter barnen hade ätit sin lunch så satt dem kvar för att få sitt fika! :) En kill var så himla söt när han åt sin kaka, han sa att han tyckte den var så god så han vill hoppa in i kakan :) Hehe... sen när jag sa varför vi hade fika, för att det var sista dagen och att vi nu varit våra 2veckor, då sa han, men jag hade velat att ni var 5 veckor.... ja ba, åååh.... så söt!!
Kommer sakna barnen! Man vill ju som se hur det går för dem framöver också nu när man fått kontakt med dem små liven :) nååååååå.... hehe...... passade på att snooosa lite på minstingarna innan jag gick också!!!
Sen så fick vi fara vid två!

Då for vi på stan o handla lite små grejor till kvällen! Sen hem till Helen och byta om och sådär, vi hade behövt sova middag men det hann vi inte, hade inte mycket tid på oss.. skulle ta en buss från stan 17.10... klockan 16.45 står vi i paaaanik och sminkar oss samt fixar håret och allt blir bara fel.. Jag sminkar mig överallt där jag inte skulle och håret var en risboll.. Fan. Så i panik ringde vi folk och hörde om nån kunde skjutsa oss till skolan för det började sju sittningen... Frida den sötnosen, kunde skjutsa oss :) supersnällt gumman!! Hon e alltid så söt och snäll, evigt tacksam gummsaan, puss. Var kul och se henne, längesen vi umgicks nu när det är så mycket i skolan.
Sen hade vi pedagogsittning på STUK.
satt vid två långbord och åt goo mat, samt lyssna på massa spex och sjöng sånger. Skitkul att träffa alla klasskamrater igen :)
Sen var det fest på Stuk, men det var inte så mycket folk den kvällen, var för att det var fredag också!
Vi brukar ju annars gå lördagar, men nog var det okej... kunde ha varit bättre men.. Så sötnos kom och hämtade oss i luleå, han e så snäll... Så himla omtänksam! Och när vi kommer hem så kör han med bilen på andra sidan huset där vi inte brukar stå, så frågar jag varför ska du stå här, vår plats e ju där borta.... "ja men jag vill köra dig till dörren sötnos med tanke på dina skor" (jag hade pumps i de var djupsnö) hehe, så fin han är.. behandlar mig som en drottning!

Kommer nåra bilder strax....
:) Helen, jag och Ida.     Våra Phösare Sanna o Nina. Dem var the powerpuffs flickorna :)
 
Andra utklädda som sjöng en sång, de var dem som var under 159 klubben,
hehe så Sara sprang dit också (längst till vänster) :)

Pistvakt! :)                          Layla O Helen
  

Ciao.

Dan innan slutet.

08-11-27,

Torsdag idag..
jajamen...

Alltså näst sista dagen på praktiken, har försökt göra mycket och skrivit ner mycket :) Lite tråkigt att det är sista dagen imorron faktiskt.. alla söta barn man kommer sakna!
Har gjort en saffrans mjuk kaka i ugnen nyss, en som mamma brukar göra :) supergo blev den, ska ta med dem imorron och bjuda barnen på!
Och så ska vi prata betyg och hur det har gått på praktiken, nervöst..
Men egentligen är jag inte nervös, för jag vet att hon tycker att det gått bra för oss! Känns grymt skönt :)
Hon tyckte jag var duktig för att inte varit på förskola förut, yeeeey...
Så det ordnar sig nog till det bättre!!

Sen imorron direkt efter förskolan klockan två ska vi ta bussen till luleå för att åka till Ida :) Göra iordning oss där och greja!Sen åka till skolan på STUK för pedagogsittning :) yeeeey...
Ska bli roligt, var längesen man var på en sittning nu.. Sen PARTY :)
Så det ska bli riktit nice, och min söta älskling har sagt att han kunde hämta mig och Helen!
Så söt han e...... thanks again ;)

Nu packa inför imorron, vilken klänning ska man ha? hummm..
Ciao.

Pust.

08-11-26,

Idag kom Helen och hämtade mig, för nu skulle lill flickan på dagis :)
Det hade snöat mera.. så nu har det kommit ritkigt mycket snö, mysigt men itne när allt yr omkring!
När det snöar RAKT ner är det bra :)
Och tycker faktiskt lite synd om Adam i dem här sitationerna, då han får köra sin moppe trots massor med snö och inte plogat.. men det hade gått bra idag så det var ju bra!!

På förskolan har det också gått bra, bara lite livat idag.. Massa intriger.. Svårt o handskas med dem men det får allt förskolelärarna ta tag i! Vi ska ju egentligen mest observera hur allt fungerar så :)
Vi fick ordna en lek för barnen idag.. Jag o Helen hade valt att göra en pysslestund för barnen där dem kunde pyssla med flörtkulor, piprensarna, papper, lim, saxar.. och färglägga tomtar och snögubbar... :)
Så fick dem göra något det kunde ha i sin gran hemma!
Det gick faktiskt bra, dem var väldigt intresserade av det så det var kul :) men efter ett tag när dem var klara så blev det ett himla spring..

Så idag har man varit ganska trött efter allting... men har ändå varit kul, det är nått nytt varje dag :)

Jag o darling gjorde goo lax till middag, mums..

Fasen vad jag älskar honom... Helt underbart... Vi kan prata om ALLT, lösa allt vi diskuterar och sen bara känna hur mycket man älskar varandra :) mysigt! Som jag säkert sagt förut, att man svävar fortfarande på dem där rosa molnen :) otroligt.... *love*

Annars så har jag ju hållit på med min losec kur, har tagit en tablett varje dag i snart två veckor, men jag tror faktiskt inte jag känner nån skillnad... det verkar inte vara så bra! Har två dagar kvar... så vi får se då :)

Nu måste ja läsa in lite om det vi har tenta på sen!!

Lite bilder från när jag o söt var o promenerade för nåra dagar sen, var rätt coolt när mitt hår blev vitt :) Skulle vilja hitta slingor som är typ vita och sätta i mitt mörka hår, vore snyggt..


Detta var ett mysigt kort jag tog när vi badade en dag också.. hehe var tvungen skynda mig att fota för att kameralinsen blev helt immig.. men var rätt fint ändå :)
*LOVE*


Så nu tillbaka till boken, ciao.

Starten på veckan var vit.

08-11-24,

Nå så jävulskt med snö och blåst det var hela dagen idag..
Imorse trodde ja knappt att jag skulle ta mig fram till praktiken..
Jag körde bilen med imma på rutan och snö ÖVERALLT... de hade inte hunnit ploga på vissa vägar så man for där och sladdade omkring, läskigt vare... Så det hoppas jag att jag slipper imorron! Då kanske Helen ska ta bil :)
För idag var Helen sjuk, massa ont i halsen.. Så det blev att vara på praktiken själv idag, men det gick bara bra :)
Idag hade barnen gympa, hehe... Kommer ihåg själv när man var liten och hade gympa. Det fick springa i olika redskapsbanor, vilket man tyckte själv var superkul förut.
Sen vare lunch och sen leka med barnen! Jäklar vad dem kan bråka ibland, huaa... Men man får ju försöka göra sitt bästa i sånna situationer. :)

Kollade resorna nu till USA och dem ligger ännu på 5500 kr, braaaaa de! :)
Så får hoppas dem ligger på de fortfarande, så MÅSTE jag fasen beställa snart..
Vi borde ha en träff, jag jannice lisa terese och maria :) Ska höra med tjejerna!!

Annars så e jag rätt slut idag... trött.
Nya tag imorron! Usch bara 4 dagar kvar nu på praktiken, det som är så kul!
Kommer sakna det sen när man går tillbaka till skolan och bara ska plugga, till tentan.... buhu!

Tjingeling!

Lördag.

08-11-22,

Här e min klänning jag köpte på Åhlens nyligen :)
fast den är såklart snyggare på! Det där som är över brösten blir som mycket bättre om man har den på :)



Snart kommer nog Palo o Rikard, då ska vi snart börja göra go mat igen :)
cya!

Fasen, har träningsvärk... hehehohohihih... :P

Woho, helg.

08-11-21,

Yepp, då vare fredag... satan (oj ursäkta) men vad dagarna går fort..
Som sagt, snart kommer det vara jul också.. och jag har ingen ANING vad man ska köpa till folk nu till jul.
Fast vi har iofs kommit överens att vi inte ska lägga nå mycket till varandra i vår familj, men vet ju hur det gick sist.. Haha då var inte riktigt Richard med på det, han gormade med trisslotter o hit o dit saker...
Så nu får fasen alla vara med på det, annars jäklar..... :)

Nåja har haft en superduper vecka iaf :)
Åh vad jag älskar barn, hehe Adam börja fråga om jag pratar bebis språk nu mera :) ha ha neee men vissa söta ord har jag fått med mig.. :) Men smälter man inte när det kommer en ettåring springandes med små söta kläder och sträcker upp armarna och vill komma upp i ens famn?? :) jag gör det iaf.... hihihihi!! Dem e så små. och det är inte ens mitt barn, tänk sen när man väl får barn själv..... OJOJOJ :)
Tycker om det stora med så klart, dem har så roliga funderingar :)

Jag o älsklingen har varit o handlat lite cider till imorron, då ska jag, Adam, Palo och kanske Rikard vara här o se lite fotboll o svamla på :) önskelåtar med mera.. hihi ska bli kul!
Sen gjorde vi laxlasagne idag... ville så gärna göra sån där god som mamma gör, och YES, den BLEV grym :)
like always :)

Så ikväll äre Adamiiis mysdag! Myst på och nu ska vi se en film vi har hyrt..
Det var "Unknown" en thriller.. hoppas den e bra!

Nu ska vi se. kram!! Trevlig helg alla :)

Nya dagar, nya händelser.

08-11-19,

Jo på en förskola (eller dagis som det heter också, men man ska försöka att inte säga så nåmera utan nu heter det ju förskola) så iaf, händer det himla mycket... alltid något nytt varje dag!! Det är det som känns spännande med det här yrket :) Det finns alltid några planeringar man ska gå efter o sådär.... men under tiden och under hela dagen så vet man aldrig vad som komma skall.... :)

idag har vi lekt med barnen, ritat teckningar, spelat spel.. hjälpt dem vid maten osv..Kul att se massa olika barn och vad dem vill göra osv.

Jag o Helen har även observerat och skrivit ner massa saker vi kom på idag..
Satt faktiskt rätt länge med det, men det är skönt ändå att kunna komma iväg och skriva av sig..
För det är ändå många saker man tänker på, på en förskola... Hur dem gör vissa grejer och hur barnen reagera på det osv..

Man får sig då alltid minst ett gott smiiiileee om dagen, då barnen antingen säger nå kul eller om det gör något roligt :) Så det är så sött.

Snart ska jag och Adam fara på hockey.. de spelar mot piteå idag!
Och det skulle tydligen bli mycket folk, men det är nog också för att Marcus Fagervall och hans tjej han åker skridskor med i Stjärnor på is kommer vara där och spexa lite :)
Och sjunga! Så det ska bli roligt!

Nä nu ska jag kila!
Tjingeling.

VFU.

08-11-17,
Yes, idag har vi haft våran första dag på VFUn..
Vi fick sitta på kommunen först med ett välkomnande därifrån med fika o så :)
Sen fick vi åka till förskolan och komma igång lite där med deras rutiner och se hur de går till!
Sen vare bara och leka med barnen och kika runt, vara med ute och leka osv..
Hihi var superkul :) Dem är så söta barnen...
Vi var mest på den avdelningen med barn från 3-5 år.. där vare mest killar..
Sen fanns det en dörr mellan avdelningarna, där de fanns 1-3 åringar.. där kikade vi över ibland :)
guuuu va ja ville kidnappa dem:) hihi, särskilt en tjej som jag skulle klä på sen när vi skulle ut, hon var så söt..
Och väl ute när hon inte kunde få grepp om spaden så vart hon lessen varje gång, så ja hjälpte henne, hiihi.. kunde som inte släppa henne när hon vart lessen över att hon inte nådde eller kunde skyfla med spaden :)

Så de har varit mycket skoj nu första dagen iaf, sen kommer vi arbeta 8-15.30 varje dag..
Med en halvtimmes rast för att skriva ner observationer och sådant :)
Helt okej tycker ja :)
Så de blir nog intressant de här, fast tiden kommer nog gå fort, så vips så är 2 veckor över!

Nu ska ja kila.. cya!

Lördag, i love it.

08-11-15,
Yeeah! Lördagar e så mysiga :) då gör jag o söt alltid nått mysigt... eller man får framför allt spendera mer tid med varandra än på vardagarna...
Jag jobbade idag dock 8,30-13,30 så det var ju lugnt, inge farligt..
Sen så handlade jag och kom hem till sötis som hade satt igång tvätten och grejat :) dukig!
idag vare fasen minus 11 grader när jag gick till jobbet men de kändes inte så farligt faktiskt..
Så när jag hade kommit hem från jobbet så bestämde vi oss för att ta en promenad, trots vädret men det är bara o klä sig så går det ju bra :) Var hur mysigt som helst och gå och promenera när det är så mycket snö nu och himlen började bli lite mörkare och alla gatlyktor och ljus som var tända.. :)
När vi hade gått lite mer än en timme så kom vi tillbaka och sprang ner till badkaret som finns där och fyllde upp det med varmt och skönt vatten :) Så där låg vi sen.... med tända ljus :) hihi
Så skönt, trodde man nästan skulle somna.. det är verkligen avkopplande med ett bad!

Nu gör vi gratäng o kött, sallad och kanske lite halluomi ost och sen ska vi göra goooo såser :)
Lite av pepparås, och lite av den underbara svampsåsen!! yeeeee.... :)

Åh vad jag älskar att ha sånna här underbara dagar, vardagar... som ändå bli så speciella för att det är med darlingen man är :)
Adamiii power!

Nä snart ska vi se Chelsea spela mot West bromwich albions och det har vi tippat pengar på :)
yeah bra med oddset ibland när man kan vinna lite!

Tjingeling... och än då har vi heeeela kvällen kvar med varandra.... wiiiiii :)

Losec nästa.

08-11-14,

Japp, efter jag och mamma var på föreläsningen om Refluxsjukdom som jag har med min mage... så kom jag fram till att det jag nu kan göra är att gå en kur med Losec på två veckor och under dem två veckorna äta bra, nyttigt och inge alkohol framför allt. Så de ska jag hålla!
För jag har ju ändå gjort en gastroskopi så dem vet ju att jag har det och det jag nu kan göra är att testa själv en kur.
Om det efter det fortfarande gör ont i magen så måste jag höra med läkare hur pass lång det är gånget i magen för det finns typ 4 stadier i denna sjukdom, hoppas jag bara har litegrann för då kan som sagt allt det här försvinna så småning om. Det vore ju underbart...

Annars idag så har jag, Helen, Ida och Lisa suttit hos Helen och fått lite mer klartecken hur vi har lagt upp alla papper vi har kopierat för det är grymt mycket..
Men de gick bra så! :) Helen hade sina barn hemma också, så söta dem är! Dem tjafsade en del, men dem var hur söta som helst iaf :) Åååh... fick mig och tänka massa på barn.... så fina! Och Helen visade bilder på när hon fick Moa och Sofie, hihi till o med hon vart sugen på fler :)

Nåja, ikväll ska jag o Adam till hans föräldrar och ha en spelkväll :) Spela lite plump! ha ha, det är jag kung i!
Iaf när jag spelade med familjen Rutström i Thailand :) yeeeeaah....
Så det ska bli mysigt att hälsa på dem!

Annars så är jag superglaaaaaa..... så lycklig o kär o glad att jag har dig Adam!!!
Och framtiden känns så ljus.... och vi har våra små planer och funderingar.. och jag läääängtar sååå!!!
Hohohohoho.... :)

*SMILE*

Vill inte va hängig.

08-11-13,

Det är fasen jobbigt o va hängig, det tar på krafterna...usch man har inte alls lika mycket energi eller kraft eller ork eller nått alls... O så gick man upp klockan sex imorse, men var vaken från halv sex... kunde inte somna om.
O sen skola hela dan på det.. samla fakta o kopiera o hela faderullan... nu har vi då garaterat mycket att läsa imorron då vi ska vara hos Helen för att få lite struktur..

Hihi, kul att du fick inspiration Marre att påminna alla om resan! Jag tycker det är superbra pris också, det tyckte mamma också eftersom det är tur och retur.. Så nu får vi snart prata ihop oss folket och bestämma nån resa så man kan betala bort det :) vore skönt!
För som sagt, ja o Adam vill ju hinna resa utomlands vi också, så vi ska betala det också snart om vi hittar nått bra kap!! :) Längtar till allt... vill som ha bokat grejor så man kan längta ännu mer..

Så vi vart iaf lite länge på skolan idag, skulle fara o handla med sötnosen, men fick ringa o fråga om han kunde handla själv åt oss så det inte blev ännu senare, o såklart ställde han upp på det..

han fixar o donar för att allt ska gå ihop! :) LOVE.


snart ska vi nog se en film tror ja, undrar vad det blir...
kanske komedi, kanske nå annat..

men nu pussa Adam :)))

Pluggdag.

08-11-12,

ja idag skulle vi plugga hos Helen egentligen men Ida kunde inte komma, för hon var halvkrasslig och det är ju faktiskt jag med, sen har ju Helen sitt yngsta barn hemma som e sjuk..
Så vi skippar det idag och läser hemma.. vi har ändå massa mer saker vi måste skriva ut imorron på skolan!
Det är en hel del papper och grejor vi ska läsa.

Så jag har druckit the och läst om genus.. :)
Sen har ja varit o hämtat min cykel som stod på torpgärdan eftersom våra bussar går därifrån.
Sen åkte jag till kvantum och surrade med Eva hur de ser ut kring jul o jobba, plus om sommaren som kommer.
Det såg bra ut :) kommer få jobba i jul och senare också... Så det var inga problem om jag skulle åka iväg en vecka kring den 9 juni heller, bra va Marre? :)
Fasen borde boka resa när vi ser att de är  billigt... nu ligger dem på 5500 fortfarande från Luleå.
Det är egentligen superbra... vill att det ska gå ner lite mer bara..
Men rätt var det är så är det höjt, måste nog boka innan januari känns det som, eller senast januari..
Måste höra vilka som vill flyga med mig i så fall.. Jannice, Lisa?
Asså på en annan sida jag kolla så kostar det 25,000 kronor.. helt sjukt...
Eva berättade också det att när dem skulle åka till New York så hade hon bokat december och dem skulle åka i augusti året efter och då kostade det 3000 kr, ingenting juh... och typ en vecka efter det så kollade dem igen och då kostade det 25,000, precis som jag kikade nu.... att det kan skilja så mycket?? hmmmm...

Nu ska jag läsa lite mera...
Sen kommer nog sötnos och då ska vi laga lax :) vår favorit..

Sen ikväll ska jag åka med mamma på en föreläsning i sunderbyn om min mage :)
Mitt problem i magen iaf, ska dem föreläsa om, kommer nog vara grymt intressant att höra vad dem har att säga, om det är nått speciellt jag ska tänka på osv framöver..

Thats it.

Snorig.

08-11-11,

Idag har man klivit upp tidigit och varit på föreläsning om Genus, det är himla intressant...
Kan bli mycket diskussioner om det ämnet, hur man ska bete sig på förskolor med barnen och deras leksaker.
Näe, de är mycket intressant både tills man ska ha praktik och tills man själv får egna barn..
Ska bara försöka få Adam att läsa lite av mitt sen också, viktigt att man har samma syn på saker då man väl skaffar barn så inte ena föräldern beter sig på ett sätt med barnen och den andra på ett annat sett..
asså i stora drag, annars är man ju annorlunda som personer men just hur man ser på ja, exempelvis genus då.

Åkte hem kring två med Helen, skönt att vi fick åka bil..
Hon hade med Sofie som hon hade varit med på sunderbyn sjukhus... för hon hade fått svinkoppor..
usch stackars liten, hon e två år... skitsöt e hon :)

Så jag hoppas det inte smittar imorron när vi ska dit och plugga.. men hon sa att de smittar typ som herpes, om man pussas eller kramas eller nått liknande.. så de ska vi inte göra :)

Ne annars så är jag grymt hängig.. har snorat hela dagen i skolan.. och nyst, hur mycket som helst..
Ska proppa mig full med nässpray o så innan ja somnar. Vill inte bli sjuk. Inte nu, när vi snart har praktik.

Åh, det ska bli så roligt!! :)

Just de, var ju o såg Team Per spela sin sista bowling match, o de var avgörande för dem kunde vinna.
Men de gick inte vägen helt ut... utan dem kom delad tvåa eller trea, beroende på käglor som hade trillat ner, men det hade dem inte riktigt räknat ut ännu.. men segern förlorade dem.. ajja, de är kul o bara spela säkert :)


Gonatt.

Fars dag.

08-11-09,

Sunday...idag är det fars dag minsann..
Det är väl egentligen ingen stor grej men kände att pappsen skulle få lite små prylar iaf :)
Så det fick bli nån kalsong, ett par sockar med en söt text och lite duschcreme!
Så jag och brorsan ska åka dit sen till middag, blir trevligt.
Palo ska komma hit till tre och se Chelsea med oss, sen ska han stanna o se New Castle, (hans lag) med Adam så åker jag till Heden..

Igår så åt vi på panelen som sagt, mums, de var gott :)
Sen blev det att fara hem o spelade musik och sjöng singstar :) o drack lite cider..
så det slutade med att vi hamnade på Tc iaf för att spela lite blackjack, men det blev aldrig för dem hade inget blackjack bord öppet..
Men var ändå skoj, träffade massa folk :) Jannice , Terese, Frida o hennes syster Linda, brorsan o hans kompisar. Mfl.. så de var nice :)
Vi var ändå till stängning, sen blev de handla på frasses o ta med det hem..
Jag måste ju äta nått innan ja lägger mig så jag inte får så fruktansvärt ont i magen dan efter. Vi tröck i oss burgarna till 2 vänner asvnitt mitt i natten :) hehe så det blev rätt sent..
Men kul vare!

Nåja nu ska ja kika lite Chelsea...

Helg!

08-11-08,

yey... skönt med helg :)

Igår fredag hade vi skola åtta till tolv... sen så löste vi massa grejor med gruppen som vi var tvungna göra, skönt att få det bortgjort! Så nu känns det mycket bättre :) en stooor sten föll från hjärtat..

Sen åkte vi hem o då kom Helen på den brighta idéen att vi skulle äta lunch på Sushi biten!
Yey, de gjorde vi hihihi... :) Mums så gott det är.. helt sjukt.. och jag var tvungen äta med pinnar, ha ha.. brukar alltid försöka smita undan från de men där hade jag inget val! Fick rabatt också :P vissa har tur... hoho...
 

Sen blev de hem o vila med sötis :)
Sen lugn kväll med film o popcorn..

Lördag! Yey, vi fick sooova ut länge.... vi sov typ 11 timmar :)
Som små barn! :)
Sen så körde vi på vår rutin, att ta en promenad på lördagsmorron! När vi tittade ut snöade det, och sen under promenaden började det småregna... Så vi vart lite blöta men det är alltid skönt att promenera och gå och surra med darling :)
Här e vi :)
 
och sen så såg vi att Big foot e lööös... ha ha , värsta stooora foten :) Från vänster sett äre min sko, sen Adams, sen ? Bigfoot? hehe..


Yepp! Så nyss har vi varit på hockey och jag tappade min klack på skon, faan.. men den fanns där som tur var!
Bara o limma dit.. Boden förlorade dock men var kul o se ändå... längesen man var på hockey..
Nu har vi kommit hem och inväntar en grym middag framför oss..
Har bokat bord på
Panelen :)
Sist när vi skulle äta där så fanns det inte plats så nu jäklar har vi bokat, ha :)
Det ska bli mums..
Sen ska vi hem o mysa o bara ha kul jag o darlingen :)

Ha en trevlig helg alla!

Går i vågor.

08-11-06,

Idag har jag och hjärtat varit tillsammans 22 månader :) hihi, alltså.... hm..
1 år och 10 månader :)
Hihi inget märkvärdigt men ändå, vårt datum iaf... :)

Idag har dagen börjat bra iaf, jag och Helen tog oss i kragen och bestämde oss för att fara o träna.
Jajamen, for till stepin och sprang på bandet och körde stryke, grymt skönt. Vi ska börja göra de så ofta vi kan nu!
Sen for ja hem o duscha o skyndade mig över till Helen för att vi skulle plugga.
Lisa och Ida var också med... så vi tog ut massa fakta och grejer om de psykologiska teorierna!
Synd bara att det ska behöva bli gorm sedan med resten av vår grupp.... blir inte lika lätt när inte alla sitter med.
Men men, de ska vi försöka lösa snart, imorron typ.

så man har väl varit lite upprörd.. men de går nog över :)

Kommer iaf bli på bättre humör snart när hjärtat har sovit klart och vi ska göra mat... eller äta rester..
Sen blire mysfilmkväll hos Maria :) äntligen!! :)
Jannice skulle hämta upp mig halv sju.... yey, kommer bli superkul!!

Måste bara berätta...
Hjärtat var hur söt som helst igår, när vi hade lagt oss då han kom hem från träningen så sa han...
Måste berätta en grej för dig marie.. hann bli nervös där men de var bara (inte så bara föresten) att han ville säga hur mycket jag betyder för honom och hur mycket han uppskattar att vi stöttar varandra i allting, när den ena mår dåligt osv.. Han sa att när man känner sig nere så behövs det bara att man kommer hem och får ett leende från dig så skiner man upp inombords..
plus massa saker till....Nåå så himla fin han är... det bara rann tårar från mina kinder :) tror aldrig nån uppskattat det man haft tillsammans så mycket som han gör.... han verkligen visar det också, är så tacksam att vi började surra där den 1 oktober 06 :) hihi.... Älskar dig!!

Nä nu ska jag kolla vad vi ska äta.

usch kommer ha träningsverk imorron!! oh yes...ha ha

Tjingeling..

Nytta.

08-11-05,
Idag besökte jag o Helen våran praktikplats som vi ska till om... 12 dagar :)
Det fanns en avdelning med barn från åldern 1-3 år och en avdelning med barn från åldern 3-5 år..
Ska bli superkul :)

Sen försökte vi plugga lite grann, gjorde klart en liten uppgift vi hade iaf..
sen ska vi göra datauppgiften till veckan som kommer..
å så har jag beställt boken Utvecklingspsykologi idag :)

så lite nytta har vi fått gjort, och plus en promenad :)

Nu ska jag slappa på soffan....

Tjingeling.

Ny vecka, ny kurs.

08-11-04,
Jepp..
Nu börjar en ny kurs, åååh det är så intressant.. de är det!!!
Psykologi, i loooove it :)
Så de är kanon, man vill läsa allt som finns och jag vill köpa massor av böcker.. helt sjukt att man känner så men det är ju skitbra det :) så nöjd!!

Och vi har fått veta idag var vi ska vara på VFU:n... praktiken om 2 veckor..
Jag ska vara med Helen på Rörvikens förskola.. åh kommer bli så kul :) massa söta barn..Fast första veckan ska vi tydligen observera ganska mycket och skriva ner så mycket vi kan på varje rast av det vi sett och iakttagit, vilket är bra.. kommer lära sig grymt mycket!
sen andra veckan får vi vara med o leka :)

Så nu håller vi på med massa personers teorier i barns utvecklings psykologi, grymt kul! Och snart VFU, sen tenta.. antingen tenta före jul eller i januari.. ja hoppas det är före jul då man har med sig allt i huvet, så man inte behöver vänta en månad på tentan... Hoppas..

Annars idag så har jag sovit middag när ja kom hem från skolan,  ha ha.. hyffsat trött..
Så kom darling o vilade med mig sen :) Sen gjorde vi en ny maträtt vi inte gjort förut..
Köttfärsbiffar med tacokryddmix och bacon och ost inuti... :) och brunsås till....skitfränt... o gott!! Fan va vi e grymma på laga mat!

Hehe lägger ofta ut bilder på vår mat, men de e kul :)

Sen for jag och kikade på när Team Per bowlade... Rikard, Palo och Adam :)
De skulle möta serieledarna och det var näst sista matchen... så de var viktigt!
Det var grymt nervöst o sitta o kika kan jag säga.. men kul :) De vann med 10-2 i matcher..
Så nu leder dem :) yeeee... nåra bilder därifrån..

     

Nä, darling e glad nu.. hehe :)

Och jag e glad..


Tänk att min darling kan vända min dag sådär som han gjorde idag..
Kom hem från skolan o var väl inte på bästa humöret pga vissa saker, men så försöker han verkligen..
Kramar mig, pratar med mig, lyssnar... förstår...pussar på mig..
Tack älskling, du lyser upp min vardag... Finaste jag vet!!

......Love love love love.....

Halloween.

08-11-03,

Redan november? Vart tog oktober vägen? Det gar gått grymt fort tycker jag iaf :)

Ja vart var vi då... Hmm helgen :)
Ja i fredags så var jag ledig och for runt en sväng på stan o handlade lite, mötte upp Adam på statoil och hade ordnat en grillkorv åt honom medans han var ute och körde moppe..
Var kul o möta upp honom där :) men då vare rätt kallt också så skönt för honom o komma in i värmen lite.

Och så var jag o handlade nåra cider på systemet, de var tur att jag gjorde det, för lördagen var ju röd dag så hade inte kunnat gå o handla då, Maria gjorde ju det misstaget... att hon glömde... tusan!
Men men, de gick ju ändå :)

Lördagen så skulle jag o Adam egentligen åka till IKEA och Alko en sväng men vi ändrade oss när de var röd dag och Alko inte hade öppet, tänkte att de är lika bra o göra bort allt där när man ändå far.. så vi for en sväng till luleå bara :)
Men de var tuuuuur de kan jag säga.... för när vi just har handlat på biltema lite saker till bilen så var vi så nöjda över inköpen så när jag ska starta så vill den inte..... WHAT?
En cd skivs hållare :) perfekt.
Och en rattmuff ha ha :) för ratten e verkligen kall när man ska köra nu!

Men iaf, så startar den inte, så vi får fråga en gubbe som har startkablar o starta igång de.. så då vågade vi ju inte fara nå mer i storheden o ställa oss för då kommer vi ju få använda startkablar heeela tiden så vi for hemmåt..
Adam stod med bilen igång på kvantum då jag sprang in o handlade till vår mumsiga maträtt :)
Vi gjorde gratäng och benfri kare i marinad och pepparsås och sallad :) mums fillbums kan ja säga.

Sen efter den goooa maten så hamna vi både i matkoooma.. satt o såg Chelsea som vann :)
skulle försöka få på mig min kjol jag hade köpt, usch den satt ju som en korsett efter den där maten!
Var inte så kul men det gick bra det med...
Iaf, så väntade jag sen på att Marias Magnus skulle komma och hämta mig så vi skulle åka till Jannice på fest :)
Kring halv nio var vi hos Jannice, var iofs lite sent tycker jag men så blev det..
Väl där spelade vi singstar och surra :) var mycket trevligt! Sen kom de även fler folk under kvällen.
Sen kring elva började vi nästan klä på oss för att gå eftersom de skulle vara superduper lång kö på Bodensia och att det var sista kvällen osv...
Men Jannice hade snackat med en vakt så vi kom före alla i kön, yey, lite grymt :) Annars hade jag nog inte orkat stå i kö för den var lång och de var kallt... brrr..
Men där inne vare skoj iaf :) dansa o hade oss med Jannices treudd :) hehe..
Här e lite bilder :)
     
     

Äh va fasen, jag lägger ut de andra korten på facebook så får ni kika där :)
Men de var nåra iaf!

Så de var skoj och Adam var så söt att han kom o mötte mig när jag gick från Boddan.. Han hade suttit uppe och sett fotboll o film o sånt.. trodde inte jag skulle bli så länge men var väl hemma typ halv tre..

Söndagen var en piiiiina... fan åh, då bestämde jag mig för att sluta dricka men ångrade mig ganska fort för jag vet att jag inte kan hålla det... Men huvva, min mage pallar inte drinkar usch... svider och bränner och jävlas så mycket dan efter så det är inte värt det, för köra helt och fullt ut på bara cider och sen dricka typ vatten mellan, har vi kommit fram till jag o Adam :)
Jobbade söndag kväll på ica... 17-21 i kassan, men de gick bra! Magen hade blivit bra tills dess så det var skönt!
Jobbade med Andreas för en gångs skull, de var trevligt och surra hur han har de nu för tiden :)

Nåja nu ska jag snart däcka framför tv, kanske film, kanske sex and the city? men jag ska inte röra mig mycket, varit på skolan hela dagen med föreläsningar och med bara typ 4-5 timmars sömn.. inge trevligt..

Hare fint alla! Ciao.
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0