www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Pedagogsittning.

08-11-29,

Igår fredag så hade jag och Helen sista dagen på våran VFU... lite tråkigt faktiskt! Det känns ju om man tänker efter nu efter helgen att vi ska fara dit igen men då på måndag ska vi planera ihop allt material för att redovisa det sen på skolan på tisdagen..... puhh..
Men iaf, vi hade en bra sista dag på förskolan! :) Vi pratade med vår handledare om våra betyg som blev hur bra som helst... hon tyckte vi har varit superduktiga för att gå första året. Hon hade aldrig haft så engagerade elever på läääänge och just innan oss hade hon ju elever från tredje året...så det kändes bra. Och hon hade hört från andra avdelningen som vi inte ens är på, men dem personalen har vi pratat med i fikarummet bara.. hon hade hört från dem att vi verkade vettiga och bra åsikter osv.. :) Det hade hon aldrig hört förut.. hehe så det känns grymt bra :)
Allt blev kanon bra! Men då tänker man ju samtidigt att man inte ska ta åt sig av det FÖR mycket, visst ska man vara supernöjd med det, men att man ändå har mycket kvar att lära och att man ser det... För man kommer lära sig saker hela tiden, hela vägen tills vi gått ut... och även efter... det här yrket ska man verkligen vara öppen sinnad för och kunna se nya saker varje dag, reflektera osv.. för det händer nya saker hela tiden och man ska kunna se vad som kan göras bättre, sämre, mer av osv.
Så även fast betygen från vår VFUlärare blev superbra så har man mycket kvar att lära! :) Men glad iaf såklart.

Vi hade bakat fikabröd som vi tog med till förskolan, mammas saffrans kakor hade jag gjort. Dem e supergoda, gillar dem nästan bättre än lussebullar, för lussebullar kan bli så torra. Så efter barnen hade ätit sin lunch så satt dem kvar för att få sitt fika! :) En kill var så himla söt när han åt sin kaka, han sa att han tyckte den var så god så han vill hoppa in i kakan :) Hehe... sen när jag sa varför vi hade fika, för att det var sista dagen och att vi nu varit våra 2veckor, då sa han, men jag hade velat att ni var 5 veckor.... ja ba, åååh.... så söt!!
Kommer sakna barnen! Man vill ju som se hur det går för dem framöver också nu när man fått kontakt med dem små liven :) nååååååå.... hehe...... passade på att snooosa lite på minstingarna innan jag gick också!!!
Sen så fick vi fara vid två!

Då for vi på stan o handla lite små grejor till kvällen! Sen hem till Helen och byta om och sådär, vi hade behövt sova middag men det hann vi inte, hade inte mycket tid på oss.. skulle ta en buss från stan 17.10... klockan 16.45 står vi i paaaanik och sminkar oss samt fixar håret och allt blir bara fel.. Jag sminkar mig överallt där jag inte skulle och håret var en risboll.. Fan. Så i panik ringde vi folk och hörde om nån kunde skjutsa oss till skolan för det började sju sittningen... Frida den sötnosen, kunde skjutsa oss :) supersnällt gumman!! Hon e alltid så söt och snäll, evigt tacksam gummsaan, puss. Var kul och se henne, längesen vi umgicks nu när det är så mycket i skolan.
Sen hade vi pedagogsittning på STUK.
satt vid två långbord och åt goo mat, samt lyssna på massa spex och sjöng sånger. Skitkul att träffa alla klasskamrater igen :)
Sen var det fest på Stuk, men det var inte så mycket folk den kvällen, var för att det var fredag också!
Vi brukar ju annars gå lördagar, men nog var det okej... kunde ha varit bättre men.. Så sötnos kom och hämtade oss i luleå, han e så snäll... Så himla omtänksam! Och när vi kommer hem så kör han med bilen på andra sidan huset där vi inte brukar stå, så frågar jag varför ska du stå här, vår plats e ju där borta.... "ja men jag vill köra dig till dörren sötnos med tanke på dina skor" (jag hade pumps i de var djupsnö) hehe, så fin han är.. behandlar mig som en drottning!

Kommer nåra bilder strax....
:) Helen, jag och Ida.     Våra Phösare Sanna o Nina. Dem var the powerpuffs flickorna :)
 
Andra utklädda som sjöng en sång, de var dem som var under 159 klubben,
hehe så Sara sprang dit också (längst till vänster) :)

Pistvakt! :)                          Layla O Helen
  

Ciao.
Kommentarer
Postat av: Marielle Klagmann

Hey babe! guud va kul att ni fick sanna bra betyg!!! :) fast ar inte forvanad! Hehehe... du verkar ha sa himla skojsigt darhemma! :) Bra det.. jattefin klanning du har... exakt typ det stuken pa klanning ska jag se om jag kan hitta till brudtarnorna! PUSS

2008-11-29 @ 16:00:22
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!