www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Dags att blogga?

08-10-15,
Jag har alltid tyckt de verkar intressant att blogga men aldrig riktigt kommit mig för det. Men nu när min kompis Marielle har gjort en sån fin sida och man får följa henne på hennes äventyr i USA så tänkte jag att hon kanske vill följa mina också eller någon annan. Fast det är ju skönt att bara kunna skriva av sig också, för sig själv.. :)

Idag har jag en sån där dag då vi har självstudier... det gäller ju då att kunna ha självdisciplin och ta tag i saker själv. Igår var jag faktiskt super duktig, läste massor av grejor.. och vart hyffsat trött av det.. Men idag ska jag försöka läsa lite till och skriva ner lite anteckningar.. Man måste ju börja nånstans :)
Ska även varva med att springa ner till tvättstugan o tvätta... Nytvättade kläder luktar så gott :)

Detta var mest ett test inlägg så jag ser hur det här funkar :)

Take care.

Nu sitter jag faktiskt mest och väntar och väntar.. Väntar på att min underbara sambo ska komma hem så vi får tid tillsammans och bara vara. Love when he is around.. :)

Nu är klockan 18.38 på kvällen.. darlingen kom hem och vi vilade ett tag på soffan. Mysigt att bara känna närhet sådär. Sedan gjorde vi goo mat.. Våran favorit tror jag nog att det är. Lax med Creme Cuisine vitlök o örter och egentligen klyftpotatis men nu gjorde vi vanliga pommes. Blev mycket bra.. vi sa det när vi stog i köket..  " Vi utan lax är som tomten utan julklappar"  Hehe :)
Så såg vi lite vänner avsnitt till det, mysigt. Det blir jag då aldrig less på, vi har snart sett hela säsongen igen :) Glad att jag visade vänner för min sambo, nu e han också fast :) Yepp! Bra grejer :)
Senare ska vi mysa med film o popcorn, så härligt att sitta med varandra o mysa i soffan och pussas hela tiden när man känner för det, det var den närheten och lyckan jag längtade efter tidigare idag!

Här e vår laxrätt :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!