www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Trött men ändå givande förmiddag.

08-10-16,
Vaknade när min darling skulle upp, halv sex på morronen.. jag är imponerad att han verkligen klarar det VARJE dag, förutom helgerna! Det ska han ha ett diplom för nämen när jag väl skulle kliva upp halv sju, var jag så satans trött... Ville bara snooza hela tiden men vet ju att det bara blir värre... Men snoozade iaf en gång..
Klädde på min sittandes i sängen dödstrött... vet inte varför jag var det just idag, kanske för att de andra dagarna har vi haft självstudier och då har jag kunnat gå upp halv nio, nio kanske :) Men nu skulle man upp innan tuppen..

Nåja iaf... så kommer vi lite försent till klassrummet, Helen tog bil idag och vi åkte precis så att vi nääästan hann :) Men när vi väl har lektion så tycker jag att den är väldigt väldigt givande.. Var en grymt bra lärare... Är få gånger vi har känt att läraren har varit så bra, men hon kunde verkligen sitt ämne, pratade lugnt o sansat... Hon verkar vara en mycket bra pedagog! Så det var helt klart värt att vara så trött samtidigt då man satt och lyssnade :)
Fick en del idéer om hur jag ska lägga upp min egna rapport nu som vi ska göra.. Miljöns betydelse i lärandet..
Hur miljön påverkar barnet och hur läraren är osv... Mycket intressant och hon är ett bra exempel att ta om man ska prata om någon som är bra pedagog och lärare :) Så de var TOPPEN :)

Hämtat upp all tvätt nu och satt in de i vår garderob, skönt :)

Ne nu ska jag ta mig i kragen och skriva lite på rapporten!
Ciao

Då vare dags för vår makaronipudding att bli klar :) den e så god!
Sen blire nog att bara ta de easy.. pga att man e så trött..

ZzzzZzzZz
Kommentarer
Postat av: Marielle

Hej sotnos! Va roligt att du ocksa borjat blogga gumman, ska folja den varje dag!!! Och sa enkelt o kunna ga in och lasa narsomhelst! Jag anade att du skulle valja den bla-designen.. haha. Den ar jattefin, ar inte helt nojd med min, men dom andra ar ju inte battre.. men men, jag ar ju lite pink av mig! Puss gumman o ha en bra dag!

2008-10-16 @ 16:25:22
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!