www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Enda skoldagen.

09-04-07,

Japp, idag var enda skol dagen i veckan.. rätt skönt o komma dit ändå först och träffa alla och krama om alla igen :) kul o se dem! vi är ändå en härlig klass! sen så fick vi prata o våran vfu plats och vad vi gjort där... sen fick vi även berätta den intervjun vi gjorde med handledaren! så de var ju rätt kul o så. sen hade vi lunch och då lyckades jag och nåra i klassen se att man fick gratis souvas utanför B-huset.. så de nappa ja på :) mums! de var gott.. och gratis e gott :)

sen på eftermiddagen så skulle vi ha läst ett häfte, vilket hälften i klassen inte hade gjort eller kommit ihåg att vi skulle göra det, men fasen... ja känner mig så dum när man inte läst det och inte kan hänga med på vad dem pratar om. för då delade läraren in oss 4 och 4 och så skulle vi prata om texten och vad vi kunde ta upp för frågeställningar  om det..... huvva, känner sig så himla dum, det är det värsta ja vet nu för tidne, när man går skola och vill läsa allt och hänga med, så känner man sig så dum när man missat det.... usch!! fy på mig... men det gick bra ändå! tack vare de andra!

nu e man hemma, jag tog bil så jag och Lisa åkte. Helen kunde inte vara hela dagen för hon hade inskolningstiden att passa på förskolan. men tur att läraren inte tog nån närvaro, så hon missa nog inget.

nu e jag trött som tusan.... adam har farit o tränat...

imorron ska jag, Lisa och Helen ta en promenad halv tio :) så skönt, då ska vi gå en timme eller nå. sen hinner ja hem och duscha o sen till jobbet.

SKA verkligen ta tag i träningen nu igen, det är bara så!! Det här går inte.... så nu äre så! I måndags börja jag!
Klara mig idag från att ta gratis choklad också, hehe det är duktigt :)

Nu ska ja vila i soffan, kram alla! och tack Mia för tipsen, det var den där sidan forever21 jag hade glömt bort! thanks.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!