www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Inför sista dagen på Vfu:n.

09-04-02,

Aaaa idag äre torsdag men imorron är sista dagen på Vfu:n, känns faktiskt grymt tråkigt. Har trivts väldigt bra och deras arbetssätt är så bra, så det är lärorikt varje dag att vara där. Barnen är även underbara, kommer sakna dem...
Idag gjorde vi våran sista barn intervju, så nu e det klart iaf.

Men imorron ska vi träffas åtta och ha handledar möte då vi får vårat bedömnings formulär, huuuaa... läskigt... Känns grymt spännande men samtidigt så nervöst, har man varit bra? dålig? tagit initiativ, varit med på det dem tyckt? speciellt när dem är så pass duktiga här så känns det som pirrigt redan nu för hur det ska gå :) men det har låtit positivt hittills så hoppas på det.

Jag o Helen for och beställde en tårta på Mackan, som vi ska ta med imorron till Pedagogerna :) sen köpte vi även Piggelin glass till barnen som dem ska få under dagen! Det blir perfekt det!

Och så pyssliga jag, ville ju ge dem ett kort också, till tårtan, så jag slängde snabbt ihop ett scrap booking kort.. blev inget speciellt men alltid kul för dem att ha kvar kanske :) så dem kommer ihåg oss :)





Så vi får ta vara på sista dagen imorron och krama barnen! :)
Ciao!

Marre: jadå det e lugnt, kul att du fick inspiration av min. Bara o pyssla på med nått fint till Ryan då! Hehe jag tänkte knappt när ja gjorde min, för jag ville inte hålla på hela kvällen. Men de blev rätt bra ändå :) Kram gumman!
Kommentarer
Postat av: Marre

aah va fint kort :) Du ar duktig du... kul o scrappa eller hur, o sa sparar man pengar nar man slipper ga o kopa kort! PUSS

2009-04-02 @ 21:24:06
URL: http://marli.blogg.se/
Postat av: Marre

ps ar det okej om jag harmar dig, maste gora ett kort till Ryan! :) O jag fick san inspiration av din!

2009-04-02 @ 21:25:38
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!