www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Påskveckan.

09-04-06,

Redan påsk? iofs är påsken tidigare i år men ändå.. vi har haft klart praktiken och imorron har vi uppföljning med skolan då vi ska berätta om praktiken, annars har jag inga andra lektioner denna vecka så jag sa till Eva att ja kunde jobba, så jag får nu jobba måndag, onsdag, torsdag och fredag! perfekt juh :) sen har jag min lediga helg framöver :)

Idag jobbar ja kvällspass  men kanske hinner se min darling innan ja går, får se.

sovit ut i morse, grymt skönt det var!! :) sen så ville ja vara hurtig men hittar inte mitt stepin kort, måste leta mera. så jag tog och laddade mp3 spelare och tog en promenad istället :) det var grymt skönt. stötte på Terese som var ute med sin vovsing, så söt så! :) sen solade jag en 12 minuter, men de verkade inte hänt så mycket hehe.. sist solade jag 15 minuter då jag solade och då vart ja röd, så får börja försiktigt denna gång :)
så nu börjar tränings tagen igen, nu har ja ju haft klart praktik som tagit upp hela dagarna, så nu gäller det!!!  jag ska vara fit for fight när vi åker till USA :) det är fasen snart by the way :) 2 månader endast.... Jag längtar som fasen!!

det gäller att hitta en klänning snart också, men det ska jag fara till luleå och kika, annars kanske beställa på nätet? nån som vet nå bra sidor med snygga klänningar?? :)


ciao.
Kommentarer
Postat av: Mia

nelly.se

forever21.com

asos.com

Hmm.. brukar kolla på nån fler men nu minns jag inte vilka =) Puss

2009-04-06 @ 14:29:01
URL: http://miaindia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!