www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Första skoldagen.

09-08-31,

Japp, idag var det första skoldagen på läsår 2! :) känns bra.. kändes konstigt och bra att vara på skolan igen efter att man haft ett sånt långt sommaruppehåll... tycker de har kännts länge :) Men kul att komma in i allt igen, det tycker jag verkligen... och kul med nya böcker!! ha ha, var lite kaos idag igen, samma som förra året då man börja... att när man får veta vilka böcker man ska ha så vill man ju beställa dem fort och från vilka sidor osv.. blev ett himla surrande om de i datarummet, men de är ju bra, för vi hitta en sida där som både hade billigare än adlibris och som hade fraktfritt... :) det är alltid uppskattat! och kul att träffa alla söta klasskamrater igen! :)

så nu e jag peppad på skola! :) HIT med studiehandledningen... vill läsa vad vi har för uppgifter. men den har inte kommit ut än haha..

så när jag kom hem kring fyra så hade darling gjort ris och kyckling nuggets.. :) och en kall sås till det. mumsigt var det allt. och sen for han iväg till Piteå... han skulle se en fotbolls match med BBK. en viktig match tydligen hehe jag har ingen aning själv.

så då for jag och tränade på Stepin! känner mig så sjukt taggad nu så jag får inte ge upp! jag ska klara det :)
men hade fortfarande massa träningsvärk i benen så de var tungt med Crosstrainern.. så imorron bitti blir det nog att simma istället, det är ju bra o variera sig lite! plus att de är så skönt att simma!
för imorron har vi ingen skola! då ska jag nog läsa lite i boken vi skulle börja titta i.

men nu, duschen väntar... sen blire nog soffläge resten av kvällen! :)

Ha en bra dag.

Sega söndagar.

09-08-30,

Ja idag sov vi ut länge. var så skönt så... sen gjorde vi en mannagryns frukost med ägg o macka. mums.
såg lite Bauer till det, fasen åh... vi har bara 4 avsnitt kvar på säsong 7 nu, sen har vi inge mer o se.... förräns säsong 8 kommer ut ha ha.... Mamma o pappa jobbar på bra också, dem är på säsong 4 nu :) *galna*

idag blir det en lugn dag, vi ska nog ta en promenix, och sen tat lugnt, se film säkert :)
sen ikväll blire o träffa usa gänget hos Mia, kommer dock inte ihåg om de var i trångfors eller kusön. ska höra det på ett tag :)

tjingeling... seeeg söndag...

Regnig lördag.

09-08-29,


Hehe söt du är Tessie! " värsta dejt dagen" om igår... jo det var typ det :)var riktigt mysigt! hoppas ni hade trevligt på eran ost och vin kväll gumman!! blev de mycket vin? :)

idag regnar det som tusan. huvva!! inge roligt.. men det luktar sådär fräscht ute, regn luft luktar gott tycker jag!

ska se om det blir en sväng med Lisa och hälsa på Helen ute i Björns, Ida är ju där med henne nu så hade vart roligt och träffa dem. och höra hur Lisas och Helens utomlands resa har varit! men vi får se om det hinns med.
i så fall ska jag köpa med mig SUSHI för det har jag varit sugen på länge nu! så sjukt gott.

annars så ska jag snart sätta igång med lite träning hemma! och senare idag blir det middag i heden. kul och träffa mammsen o pappsen och Elvis :) han e så söt....  Jag såg en Elvis igår på stan efter bion, så söt liten dvärgschnauzer!

och Marre, jadu jag tycker Tessie gör ett bra jobb, hehe hon försöker ju få till det på din blogg :) men du får väl se när hon e klar om du blir nöjd! jag gillar min blogg nu massa faktiskt, vart fint :) trodde inte jag skulle klara det men det finns ju en bra sida där man kan läsa sig till hur man gör.

ciao. ha en bra lördag.

Film och popcorn.

09-08-28,

Har precis varit o sett Beck - i stormens öga... den var himla bra tycker jag :) spännande och på vissa stunder rolig. men inte då som en komedi men lite flummt ibland. men spännande o bra helt enkelt..
sen cyklade vi till godis arenan för att köpa dem godaste popcornen har vi kommit fram till jag och älsklingen... Flying popcorn heter dem, tror dem har funnis i all evighet hehe men man har bara inte tänkt på dem. och de är inte många affärer som har kvar dem nu, så hoppas dem inte slutar att säljas för då jäklar.... hehe.
så vi köpte en BUNT. hehe, typ 6 pack med 3 i varje så 18 stycken! yey de ska räcka ett bra tag!!
och så hyrde vi en film... sååå nu ska vi krypa ner i "morgontjocken" som vi så fint kallar det eller så ska jag bara ta mitt fluffiga täcke och krypa in i, i soffan :) YEY.

vi åt btw på kina idag innan bion! :) för att ja hittade ett presentkort där när jag städade idag så det fick bli lyxmiddag...

tjingeling! :)

Fredag.

09-08-28,

Fredag idag! :) Alltid skönt... för då är darlingen ledig sen heeeela helgen med mig! Jag började dagen med lite simning,ha ha jag börjar bli stammis där nu med alla äldre människor.... men de är så skönt. Ena tanten fråga mig om jag jobbar på kvantum, ha ha... ja visst kvantum- kändis är man juh så :) Hon bor även precis bredvid mig så vet vem hon är.´hon fråga om ja inte jobbar nått eftersom jag simmar nästan varje dag nu.... nej, jobbar bara helgerna nu.

åh just de, måste höra med Eva hur jag ska göra med min nästa söndag jag jobbar, den 6 september, för då har vi 2 hus vi ska fara och kika på jag o darling... hade vela komma bort en timme bara från kassan då, ska höra om de går att lösa. hus e viktigt nu!! vill verkligen ha de...

annars så ska vi på bio ikväll och se nya Beck filmen :) ska bli mysigt!

usch har träningsvärk i hela kroppen men det är ju ett bra tecken! mera sånt :)

ciao , ha en bra fredag!!

Skor.

09-08-27,

Hehe, for in till stan idag för att kolla på vår enda sko butik vi har, för att se om de fanns några ankel skor, hade ja velat köpa. har inga sånna. så när ja kommer in där så ser jag ju dem skorna som jag fastnade för i luleå men aldrig köpte. som andra gången ja kom till luleå var slut..... i butiken hade dem bara storlek 38, men frågar henne om hon har 37, då sa hon att dem skulle få en leverans idag o att hon kunde ta med ett par sånna.... yey... så 2 timmar senare har jag köpt dem :) yey, så glad.... skitsnygga var dem! och himla sköna faktiskt.... :)



här är dem andra skorna jag köpte i luleå, stövlarna som jag bara var tvungen o köpa också :)
snacka om att man är förälskad i SKOR, helt galet. skulle kunna köpa hur många som helst.


Annars idag då? jag har klistrat och klistrat... med limmet från USA och de är ganska så starkt lukt så var tvungen pausa där ett tag ha ha, för de luktade som fasen. men nu har jag gjort ett album iaf, ett sånt där stort svart album. och jag hade ju framkallat nästan allt jag gjort 2008 så de är en del kort. har kommit till MAJ iaf nu :) ha ha. men så ska jag inte göra framöver, då blire att framkalla speciella ögonblick :)

har inte tränat nått än idag, orkade inte i morse. men det ska bli aldeles strax, ska köra andra delen på träningsdvdn jag har :) ska bli spännande och man blir ju som ändå pushad när dem kör! så det ska jag klara! :)

sen ikväll blir det GRANNFEJDEN. ha ha det är så bra! särskilt när dem blir arga som fasen på varann.

ciao. ha de bra!!

PS. jo igår var vi ju hos Lisa och fikade, hon hade gjort en blåbärspaj med blåbär som hon och Collin hade plockat :) och så hade hon gjort en kladdkaka med vitchoklad på :) fy fasen så gooooo den var!! så det trilla in en hel del folk... satt och surra ett tag sen vare hem och sova. jag Terese och Maria gav lisa present kort på Kicks. alltid bra :) DS.

Bara några dagar kvar nu.

09-08-26,

Ja nu är det bara några dagar kvar tills jag börjar skolan igen... det ska faktiskt bli roligt att börja, och se vad vi ska lära oss detta år... och träffa alla klasskamrater! alla e så goa! blir spännande och se vart man hamnar på nästa VFU också.
så det var skönt o ha handlat lite kläder till skolan, men känns fortfarande som jag vill ha massa mer kläder :) hehe, och tänk när man har hus och kan göra en sån där walkin closet, fasen vad härligt. och plats för alla skooor.... har lgh full med skor nu så snart dags för hus, ha ha okej inte enbart för det... men längtar tills vi ska kolla på de hus vi spanat in nu.

idag blev det simning igen.. och jag kände av lite av träningen igår jag körde... i armarna och lite i benen! det e bra. jag kunde ju ha kört längre men testade en 20 min iaf.

nu ska jag göra frukost. sen får vi se vad som händer. ikväll blir det fika hos Lisa iallafall, blir trevligt och träffa henne o Collin igen! :)

ciao. ha en bra dag.

Lite omväxling.

09-08-25,

Vill göra nått nytt med bloggen, men jag kan ju knappt det där.. men lyckades få till litegrann iallafall :)
skulle dock vilja få bort den där fula gröna texten nångång till blått..... ska testa lite senare!

nu ska jag köra workout här hemma!! come on, på med dvdn :)

ciao.

Lyckades ändra det där iallafall, var bra! Ne, man får se hur länge man vill ha bloggen sådär.. men det var kul med lite variation iallafall. Va tycker ni? den förra eller denna?

puh, nu har jag tränat en 20 minuters, huvva de var jobbigt, nu blire duschen.

Mobilen är knäpp.

09-08-25,

LÖN idag by the way :) för er som inte visste det, hehe.

iallafall.... min mobil är hel knäpp, den stänger av sig själv när den vill och startar om sig själv direkt efteråt.. ibland säger den, inaktivt simkort.. jahapp tänker man... JA den lever hyffsat eget liv. så de blev att fara till ONOFF på storheden där jag köpte den och lämna in den... och yey vilken fin låne mobil jag fick, INTE... en gammel gammal modell...men men alltid nått o ringa med iallafall.. men dem sa att det skulle ta typ 3 veckor för mobilen o bli klar
:( satan... jaja, får väl vänta då.

så jag for en snabbis in till luleå stan också, tänkte att nu har ja ju fått lön och mer än jag trodde så då kan jag allt handla lite grann. Så det blev typ 3 stycken tröjor, en kofta, ett par underkläder, några leggings, ett par stövlar, och en sjal :)

så glad man kan bli av att inhandla lite stuff :)

sen när ja kom hem så låg darling o sov, kröp ner med han ett tag  men det blev för varm, plus att ja inte var lika trött som honom så lät han sova i fred.

annars? jaa, det blir Köttfärsås och makaroner idag, längesen.
sen ska jag när darling far o tränar, så ska jag också träna, ska följa en dvd och träna hemma och se hur det går! ska bli spännande. måste hålla i träningen nu när jag väl kommit igång! det känns så bra, vill inte ha så mycket överfluffig hud :) så det ska bort bort bort...

vi höres, ha en bra tisdag!


Kul effekt.

09-08-24,

Finns så himla mycket man kan göra i photoshop, men det tar ju en bra stund att lära sig allting. jag är långt ifrån att kunna allting men hittade roliga effekter man kunde lägga på korten...
vad tycks? vilken är fränast? :)



Svartvit serie? :)


Som man målade när man var liten, med kladdkritor och en nål typ! :)


Tecknat eller målat  :)


Inplastad :)

Lite av helgen.

09-08-24,

Mmmm helgen då? I fredags så träffades jag, Erica, Adam, Palo, Jon och Jojje. R för en grillning och så :) var mycket trevligt.. jag o Erica hade handlat så vi kunde göra en gratäng också. så det gjorde vi. mums! fast vi fick göra på bak potatisar för de var slut andra på ica. men de gick bra, dock kanske en liten annorlunda smak men men :)
det blev kanongott ändå, och så gjorde vi Tsatziki, ojoj de var grymmes... hade glömt hur gott de var :) hehe..

senare på kvällen kom Martin och Emma och Sara förbi också så vi blev en del iaf :) himla kul hade vi! spelade lite Alias och sen blev det Bränna. Men jag for hem lite tidigare än de andra för jag skulle ju upp och jobba lördagen...

och de var inte kul när lördags morgonen kom..... hua min mage alltså... jag pallar inte att jobba efter jag har druckit, det är bara o inse det... fy fan, hade sjukt ont i magen och låg ner så mycket jag kunde in i det sista tills jag skulle jobba 10.30.... så när jag satte mig i kassan, de första kunderna, då trodde jag att jag skulle behöva spy i papperskorgen, och blev helt varm och kändes som jag skulle svimma eller nått... för att det gjorde så ont.... men när jag slappnade av och inte tänkte på kön eller nått så blev det bättre faktiskt.. Sen drack jag the och så, tillslut blev magen någorlunda bra.. jobbade till sju den dagen.. så de var en lååång arbetsdag som kändes som en söndag..
sen på lördags kväll såg jag och darling en film och myste på bara, för jag skulle ju upp tidigt söndagen så det fick bli en tidig kväll.

söndagen gick jag upp kring sju för jag skulle öppna kvantum... och de gick väl bra, förutom att ja inte hittade vart man tände i butiken he he, så ja gick där i mörkret :) tills Håkan kom några minuter efter mig.
igår kväll blev de filmkväll, vi såg aldrig den vi tänkte.. de verkade inge bra, vi såg Black Cadillac istället. var spännande.

idag har jag bara hunnit med att simma och äta frulle än så länge. men så skönt o simma... trots att jag simmade själv så äre ju som bra ändå, då man kan simma sin egen takt och verkligen känna sitt eget tempo. Riktigt nice.
Fast ibland äre ju skönt o ha nån och surra med när man simmar också, tiden går ju fortare..

Nåja nu ska jag fixa lite i albumen... Eva ringde så jag ska jobba klockan tre till nio istället för Maria.. undrar hur hon mår, ska slänga iväg ett sms..Kram gumman!!

Lite bilder då från helgen :)
Jag och Adam fick en present av Erica helt plötsligt, jag vart jättechockad men jätte glad såklart :) hon ville ge oss en förlovningspresent!! så himla gullig hon är, verkligen jätte söt!! tack igen gumman! Var ett fint porslins sett, med 6 små skålar av hjärtform på en platta som man kan snurra på :) superfint.

   
  
  
     
   
Det var helgen det :) nu ska jag inte festa på ett tag känner jag. har blivit mycket nu på senaste och min mage pallar inte så mycket av det faktiskt. Den är dålig flera dagar efteråt.... hua!

Nä nu ska jag pyssla på lite innan jag ska jobba! Ciao. Ha en bra måndag alla!

Extra jobb o mer i lön.

09-08-20,

Ja det är bra att jag får jobba extra dagar ändå! trodde jag kommer bli pank nu framöver, för har inte så mycket kvar eftersom man var i USA och i Djerba i sommar o sådär. så jag trodde jag skulle få kring 4000 kr i lön för det jag jobbat, har trots allt bara jobbat 2 VECKOR i sommar... ha ha, har varit ledig typ 5 VECKOR :) så himla nice.
så förra löne specen fick jag kring 5500 kr för semester ersättning så trodde det var it, asså så jag tänkte det var ju itne så mycket.. men oj då okey, då får ja jobba mer sen då. men nu kom ju resten, hälften till, så 7500 till :) yeeeeeeeah..
inte dåligt det inte, ca 12 papp för att va ledig, hohoo :) plus att jag har 5 dagar kvar, det kan inte va möjligt hur bra det här blev :) så jag är supernöjd och behöver inte känna mig pank sen igen, för i augusti får ja inte bara det, utan även 7000 från CSN :) thanks....

nu ska Erica komma förbi o se film! :) yey!!

see ya later. :)

Må illa i magen.

09-08-18,

Skulle vara duktig nu efter helgen och ta mig till gymmet... eftersom man har lingonvecka som är så trevligt så, så ville jag inte fara o simma som jag annars e grym på :) så fick det bli stepin... men efter en halvtimmes träning där så började jag må så illa.... mensvärken i magen plus min vanliga problem mage kröp sig på.... hade ju inte ätit nått och flög upp ur sängen direkt till gymmet så det kanske var det.... så jag fick cykla hem igen men skönt att jag fick en halvitmme iaf. får hoppas man slipper mensvärken snart igen, den är förjävlig...

igår iaf träffade jag Erica som är här nu, supermysigt och sätta sig på Opalen och köpa en grymt god macka och bara surra. höra allt nytt hon har gjort och även gamla minnen... hon är verkligen en bra vän! tycker om henne som tusan! Allt är så lätt med henne, vi har inte surrat så mycket i telefon eller träffats på länge men ändå är allt som vanligt och inga krussiduller :) kram på dig!!

nä nu ska jag hitta på nått annat. kanske kika lite på videofilmen jag fick av Marre från bröllopet. hihi så kul för jag såg första delen igår när vi stod och gjorde iordning oss till bröllopet med håret o sminket o allt det där.. så kul o se och verkligen kul och ha kvar sånt!! :) så nu, del 2...  :) fast först lite friidrott... lite kul o se ändå!!

Ha en bra dag. kram!

Seg efter helgen.

09-08-17,

Yes idag är det måndag igen... helgen har varit lite insane... var grymt längesen man hade en 2 dagars.... huaaa det är fasen jobbigt när man börjar bli gammal, ha ha :) nä jag förstår inte förut när man kunde göra så mest hela tiden, 2 dagars..... men nu, njaaa man e ju helt förstörd nästan.
igår usch gjorde inte mycket knop alls.... låg i soffan hela dagen med darling och vi såg film efter film...
såg en Wallander, och sen såg vi en film som hette Flood..  En katastrof film om vatten som kommer in över London och täcker staden..

lördagen så var jag med frida o hennes syster o åt kräftor, mums så gott det var. man behöver som äta det en gång per år, det är så det ska vara :) vi drack vin och surrade på.. sen blev det MS Bränna... :) där var de massa folk och det var trevlit.

idag då?
jaaa... så himla seg nu alltså.. jag tänkte ju att jag skulle upp och simma.... men ja orkar fasen inte... usch hatar när helgen tar kol på en i fleeeera dagar... haha! näe men kanske gör nån nytta senare idag. får vi se.
jag ska iaf in till stan kring lunch och träffa Erica som är i stan nu :) wiiiii...... ska bli superkul att träffa henne igen!!
var ett tag sen nu...

sen får vi se, inge mer planerat.

måste diska nu allt från helgen, ha ha en hel del... och det luktar kräftor.... aaaaaaaah! :/

ciao.

Fredagen hos Lisa.

09-08-15,

Igår fredag så var jag på stan och gjorde lite ärenden, sen på kvällen så tog jag bilen till Lisa för jag skulle ha med mig kubbet, så ja lämnade bilen där. Vi spelade kubb utanför Lisa. Jag, Therese och Lisas bror Erik mot Lisa, Collin och en annan tjej som hette Karita tror ja det var :)  var mycket trevligt, men det blev kallt sen på kvällen och det tyckte Collin med :) ha ha.... men vi fråga vad han hade fått för intryck av Boden so far och han tyckte den verkade mysig och att den verkade ha samma känsla som där han bor... lite mindre mysig stad :) men han hade ju inte varit så länge då men ändå! hehe får se allt vad han hinner upptäcka under tiden han är här... han ska ju vara 3 veckor så nog hinner han med mycket!!


sen gick vi upp till Lisa för att spela nått spel och det blev "kropp mot kropp", där man skriver lappar och är 2 och 2 som spelar och man ska sätta tex mun mot axel m.m och så ska man klara av så många man kan! :)
jag var med therese, ha ha det var kul... men vi fick en del svåra saker hehe! lisa och collin var helt klart bäst, lisa hur vig är du egentligen? :)

sen kom det lite mer folk till Lisa men då drog vi nästan direkt till Lisas kompis Martina! hon hade en etta där vid nordpoolen, jätte fin lgh verkligen och såg ut att va större än en etta. där var de massa folk, var trevligt :)

sen blev det MS Bränna, jag tyckte de var en del folk där ändå... men de kanske kunde ha varit mer! men där träffa man också många man kände :) bjöd collin på en drink för att han hade köpt glue till mig, hehe... så jag kan scrappa bättre :) men drinken var sådär...... en blaskig Piggelin drink! sorry...

sen hem och sova.... Zz:ZZZz.... tack för en trevlig kväll iaf :)

Lördag.

Idag vaknade jag kring halv nio med världens huvudvärk... blä... och då vet jag att jag inte kan somna om, om jag inte går och tar tablett m.m.. så det gjorde jag men kunde ändå inte somna om.... nåja så då gick vi upp och såg lite 24 :)
sen for darling till Rikard, dem skulle ha sin årliga Premie League kväll. så jag och Frida for och handlade kräftor på kvantum. Vi tänkte äta det ikväll, ska bli trevligt :) surra och äta kräftor!!
så det blir denna kväll :) vi får se vart det bär av senare, kanske blir Bränna igen... we'll see.

Tjingeling. Ha en trevlig lördag!! :)

Känsla över smyckena.

09-08-14,

Igår for jag ut till Heden då Adam for på träningen... tänkte jag skulle fixa iordning massa kartonger jag har stående hos mina föräldrar, dem vill ju få rensat nån gång för hela deras garage är fullt med grejor... iofs är det mycket från Mormors grejer sen hon gick bort... Känns så overkligt ändå att hon är borta, man kommer på sig själv ibland när man tänker att vi ska ha nån middag eller nått, ba ja men då frågar vi farmor och mormor också... sen ba nej just det... :/ är jobbigt att få den tanken trots att man var med mormor ända in i det sista, verkligen....Nåja så är det, hon var gammal så, hon blev 89 år.

Iallafall så rensade jag ut massa kartonger med allt möjligt i, skolgrejer, gamla kort, cd skivor, böcker ja you name it.
sen så visade mamma smycken som jag kunde få om jag ville, annars skulle dem göra sig av med det... men nej, såklart jag vill ha det, och de var fina smycken! Ringar från mormor och mamma, halsband m.m.  Var ett jättesött halsband i silverkedja, ganska kort kedja med en liten diamant sten, jättegullig. Så sa jag till mamma ba, men du har ju en sån på dig? Jo det är mormors... så jag fick Mammas halsband och mamma har mormors :) Det var lite fränt! så det ska jag verkligen ha kvar, vara rädd om alla sånna där grejor. Kul o ha kvar...

gud vad jag längtar tills vi skaffar hus nu! Vi har så mycket grejor nu som vi säger ska till HUSET... men vilket HUS? :) ååååh... hehe.... men det kommer nog... SNART hoppas ja!

lyssnar just nu på gamla brända cd skivor som ja tog med från heden, hehe var en salig blandning kan ja säga. :)

ska nog ta mig en promenad snart... sen efter middagen ska vi träffas med Collin från USA som har kommit hit. Collin är föresten Ryans Bror och Ryan är ju Marres man!! :) vi träffa han när vi var över, och nu ska han komma över.... säger inget mer, vi får väl se :) ska bli kul iaf ikväll!

Ha en bra dag alla!

Vilken chock.

09-08-13,

Ja brukar ju ha några vänner som skriver kommentarer till mina inlägg, vilket jag uppskattar mycket... men idag när jag loggade in på bloggen så hade jag 8 nya kommentarer av folk... kändes jättekul :) vart lite chockad dock! hehe...
men tycker det är kul med kommentarer så fortsätt gärna med det!

för det hela började ju med att min bästa kompis Marre skulle flytta till USA och lämna mig här hehe... och hon berättade att hon hade en blogg vi kunde följa så självklart gjorde jag det, och så skapade jag en blogg just för att hon ska kunna läsa vad jag gör varje dag också, så behöver man inte alltid ringa varandra... man ringer då man vill surra lite men annars är det perfekt med bloggen :)  plus att det är ju så skönt att skriva av sig lite om vad man gjort och hur man känner osådär. så jag gillar bloggen mer och mer. plus att det är kul med många läsare!

Mitt hår? :) nej det är inte min riktiga hårfärg utan jag brukar färga det mörkbrunt/svart när jag färgar. och den färgen har jag haft rätt länge nu och nu när jag börjar få utväxt så känner jag att jag nästan vill ha ljusbrunt hår, men vet inte riktigt hur jag ska få det så... bleka då blir det ju inge bra... är väl avfärgning hos frissan som gäller? men det är nog dyrt... så jag får se, kanske slänger i en färg iaf.... we'll see.

den gråa tröjan? :) den hitta jag igår på Cubus faktiskt.. brukar inte hitta så mycket där alls, men de var den första tröjan jag såg när jag gick in där... så den fick det bli :) Frida köpte en likadan hehe!

Nåja nu sitter jag och äter frulle, har just varit och simmat 50 minuter, så himla skönt det är.... och så har jag min lilla inbördes tävlan när jag simmar.. om de kommer nån som simmar före så försöker jag simma om :) ha ha.... ja, lite tävlans tänkande har jag allt, men det är ju mest för skojs skull, då får man ju mer träning också, om ja simmar fortare.. funderade på hur många längder det kan vara jag simmar... 50 minuter och såg att jag simma en längd på ca 50 sekunder... så det blir... *hmm letar mobilen* 60 längder blev det...  Det e bra!

nä nu ska jag hitta på nått annat! :) ha en bra dag!

Love.

09-08-12,

Darling och Jag! :)


En liten tripp.

09-08-12,

En liten tripp ska jag göra till luleå idag iallafall...

Frida kom förbi igår och vi satt och surrade, var mycket trevligt :) önskar bara att allt löser sig för henne, inge kul och ha det jobbigt! Så tänkte om hon ville med till luleå imorron och de ville hon, så hon skulle kom in kring lunch, men jag åker nog kring elva tror ja, så vi ses där. kul o handla nått nytt... har inte alltför mycket pengar men vi får se vad det blir.

Ciao. Ha en bra dag.

Yes, jag hittade litegrann iaf, ett par skor för 100 kr, typ boxarskor ja ni vet :) sen en kofta aktig grej som var lila och ganska lång så man kan nog ha nå leggings under. Ett par rea jeans som hade kostat 1000 kr och dem fick jag för 299:-  :), och 2 vanliga linnen man kan ha under andra tröjor typ... så de var rätt okej ändå :) men nu blire inge mer shoppande! nu ska jag försöka spara pengar!!
tog bilder iaf, här kommer de...
       
 
jag o darling var o sprang idag i lillskogen, ett varv mer än de andra gångerna ha ha, så de var skönt. ska fasen ta tag i det här nu, men de har jag gjort också... förra måndagen började jag så nu ska jag hålla i det här! mår bättre av att träna o simma! imorron blire simning!! :)

sen for vi till Panelen för att äta middag, vi hade bestämt att när vi får våra förlovningsringar så skulle vi ta en middag för den 50 euro sedeln som vi hade kvar från utlandet!! :) så det gjorde vi. mums... asså dem har ju verkligen stans godaste maaaat!!

nä nu ska jag kila. Ha det bra alla!! kram

Ringar.

09-08-11,

Igår kom våra ringar.. nyfikna på hur den blev åkte vi dit och hämtade dem. det ösregnade i stan, vi sprang :)
dem blev jättebra, med gravyren och allt.. :) så vi betalade en och ska avbetala den andra, för det blir så mycket på en gång annars... men vi är jättenöjda :) Ringarna är i 18 k guld och vitt guld med mönster.
Vi tog på oss ringarna och sen kom mina föräldrar och lillbrorsan på middag. jag gjorde en förrätt först, rostat bröd med skivad rökt lax på och en smet på det, creme fraiche blandat med lite hjortron, blir jättegott!! sen hade jag gjort fyllda kycklingfiléer med vitlöksost och bacon runt :) gratäng och sallad till det. blev lyckat :)

sen så visade jag dem kortet jag fick av Marre igår :) supergulligt gumman! jag blev tårögd för att du är så fin vän!!
tack gumman, och på samma dag som vi gick ringarna! du e underbar och jag saknar dig så himla mycket....

lite bilder då :)

jag tänkte först bara ta nått kort men sen så blev det så roligt att fota, så jag tog en hel del :) lägger ut en massa nu men det är ju för att jag älskar att fota.  :) så jag är inte paranoid för att vi fått ringarna utan jag älskar att fota :) ha ha!









Kortet jag fick av Marre! så fint hon har gjort  :) Love ya!

Så fint gumman!! :)



Våra nya och det första silver ringarna från Djerba :) sparar vi som minne.


Gillar denna bild :) våra nya i fokus...





Hjärtat :)

Nåja det var en hel del bilder.... but i like it a lot :)

Jaha idag då?

Japp, jag har simmat på morgonen, hur skönt som helst... en timme! och sen lite bastu..

ska nog fota lite idag på dan! :) blev ju jätte taggad och så har jag ju varit dålig på fota på sistone så nu är det skärpning! hehe... får inte glömma ett intresse...

sen ikväll ska jag träffa Frida om hon nu inte råkar på att jobba, vilket jag inte hoppas.. så vi kan surra o hitta på nått, ska bli trevligt....

men nu ciao så länge!! Ha en bra dag.

Då var man ledig då.

09-08-10,

Japp denna vecka är jag ledig, wiiiiii.... himla skönt men kan säkert rycka in och jobba nån dag om dem ringer :)
så vad ska man hitta på då? idag ska jag bara ta det lugnt, jag och darling ska ut och springa senare idag! jag hade tänkt att jag skulle sätta in mina kort jag har framkallat förut i album men tycker inte jag har nått speciellt bra lim, och då kom jag och tänka på limmet vi använde hos Suzi när vi gjorde planschen till Marres bröllop... det var superbra!! det gjorde inte korten bubbliga eller nånting!! Så det jag tänkte höra med dig Marre var om du kunde fråga Collin om han kan köpa med sig sånt nu tills han kommer??!! :) så betalar jag han såklart... Det hade varit så bra!! Visst vet du vilken lim jag menar? i den där burken med penseln som man penslar på? :)
så jag ska vänta med att sätta in dem där i album! men ska kika på nätet nu om dem har på fuji 100 st gratis kort, dem första brukar vara gratis om man beställer... ska se, så kan man beställa nya kort :) alltid roligt..

funderar på om jag ska bjuda mamma o pappa på middag idag, dem skulle komma förbi halv fem för och hämta 24 boxen nr 2, ha ha.... dem är helt inne i 24 nu också, vi gav dem första säsongen och den har dem sett nu :) så nu ska dem ha säsong 2 :) söta ... ha ha!! nu har vi dragit in dem i träsket...
men undra vad man ska laga i så fall? skulle vilja bjuda dem på den där förrätten iaf med rostat bröd, rökt lax och creme fraiche som man blandat med hjortron! ASGOTT :) men huvudrätten då? ja, jag ska kika på det...

darlingens första dag idag på jobbet, nu har han inge mer semester.... men han var så söt igår när vi låg i sängen och tackade för denna underbara semester vi haft :) så fin!

åh jo, hoppas våra fina ringar kommer snart :)

Ciao. Ha en bra dag alla!

Sega söndagar.

09-08-09,

Ja alltid när man jobbar på ica så är söndagarna så fruktansvärt sega... man får grymt bra betalt men för att stirra på klockan, hehe är iofs bra men det blir ju lång tråkigt.... men jag har samtidigt hellre det så, för ibland äre skönt att stå i spelet o äta lite glass samtidigt som man kan läsa nån tidning ;P ska inte klaga okejdå!!

det är TOK varmt ute!! 30 grader i skuggan!! helt insane, känns som värsta utomlands stället... har ju varit så länge nu också! men jag tror det skulle regna till veckan, vi får väl se....

jag e hungrig nu känner jag. ska laga mig lite gräddstuvad oxpytt med ägg :) Darling är och spelar fotbollsmatch.

i veckan e jag ledig, ska faktiskt bli skönt.... ska pyssla på och åka nån sväng till luleå o shoppa lite, motionera m.m.

usch jag e typ svettig av att bara sitta här i knappt nå kläder alls..... huuua!!

nä nu mat. mums.. CIAO.

Vaaaarmt.

09-08-08,

Det är fortfarande supervarmt i lilla Boden... är ju skönt för alla som är lediga och kan bada :) men jag har jobbat idag... gick himla fort ändå!! skönt... går fort när man är i spelet faktiskt... alltid nått o göra! men de var varmt där med.... huaa! så nu har jag kommit hem, ätit middag med darling, och nu har han åkt till Palo för och se fotboll, men jag tror jag fanimej (ursäkta) ska gå till lillskogen och springa lite.... är himla peppad faktisktt... nu när vi kommit igång! varför sluta? :)

så nu har jag på min munderingen, linne shorts... borde egentligen ha bikini eftersom det är så varmt och kommer antagligen o bli, hehe men det går ju inte..

sen blire nog en filmkväll, är himlarnsch trött också så det blir lugna gatan... det flesta ska nog på Farmen idag, när det är avslutning med Etype och allt :) men det skippar vi.... :) inte direkt sugen alls!!

så nu ska jag ut, wish me luck.... hua!!

Ciao.

Yepp jag klarade av det, ta mig ut själv och jobba, ha ha det var stort :) så nu känner jag mig nöjd!! nu blire en film i soffan med nått gott, ost o kex eller lite chirre... vi få välan se.

jo Marre: tack så mycket för ditt underbart fina Tack kort från Bröllopet :) det var hur fint gjort som helst, du e duktig du!! och så sött skrivet :) Love you my sweet friend!! PÖSS.

hej hej.

Jobbet.

09-08-06,

Yes, jobbat hela dan idag... 9 till 17.30, det gick ändå rätt bra... kassan först sen charken... men usch vad det är jobbigt när jag bara har en arbetar skjorta, måste leta den andra... o så när man är i charken och blir helt kladdig och flottig och sen imorron ska man va i kassan o spel... hehe, måste slänga in den i tvättmaskinen..

hehe har lite träningsvärk idag ha ha, efter vår lilla springtur.... jo Marre, du vet lillskogen vid korpen skolan där vi sprang cooper test o sånt i skolan :)

nåja mötte precis darling, han skulle på träning... så hade han varit så söt och ställt fram maten till mig tills ja kom hem :) sånna där småsaker gör en så glad... det är så uppskattat, alla småsaker man gör för varandra! glad att vi har det så!

så det blir nog bara o se lite tv ikväll, kanske en film, får se vad som finns...

annars så är jag mest trött, men lycklig :)

Sprungit.

09-08-05,

Yes idag har jag och darling åkt till hans föräldrars stuga och solat :) var hur skönt som helst... låg på en filt där och läste och solade :) sen så for vi tillbaka för att handla lite mat.... sen tog vi oss faktiskt en spring tur i "lillskogen" :) hehe... min deal var att om vi springer i lillskogen tillsammans så kan jag baka en kladd kaka ikväll :) ha ha! han e så söt darling, vill alltid ha min kladdkaka.... men springa först :)
det var superjobbigt.... har verkligen ingen kondis alls, men kommer man igång så ser man ju sen vad man orkar mer och inte :) så nu ska jag ta tag i det igen!! vore så skönt att känna sig fit for fight igen.... :)

nu har vi städat lgh... behövdes verkligen! så skönt o få det fint...

joooo, vi har varit in på Fritz ohlsson och beställt våra ringar nu, den är jättefin :) bild kommer upp senare, men är jättenöjd och kul med gravyr och datum och allt :) så den kommer nog på måndag redan! spännande :) *love*

Vi är ju besatta av tv serien 24 som ni vet :) och vi hade beställt säsong 7 från ginza då den ska släppas den 5 augusti, men trodde inte vi skulle få den idag men vi hade den i brevlådan :) wiii, så nu har vi sett ett avsnitt...
blir kanske ett till sen, eller en film :)

Marre: joooo det hade varit mysigt och umgåtts, saknar dig massor!! min sötnos.... KRAM!


Tjingeling.

Jordgubbar.

09-08-04,

Asså jag älskar ju jordgubbar, var ju en period där innan utlands resan då ja åt det hela tiden.... mums! och nu när jag satt i kassan idag då alla köpte jordgubbar så kunde jag ju inte hålla mig :) så snart ska jag skiva upp dem och vispa lite vaniljvisp till, ja ja vet kanske lite mysko men brukar ha grädde men nu hade vi vanilj visp hemma o det funkar bra det med kan ja lova :) fluffigt och gott!

darling är hos palo, kommer nog hem på ett tag...

gick bra och jobba ändå, kul när man inte jobbat på ett tag, jag gillar som ändå kassan där man kan sitta och surra med folk under kvällen, Jobbade med Jannice, och en ny tjej för sommaren som hette Sara. ojoj och jag trodde inte hon var så ung som hon var, 17 år hehe.... så gissa hon min ålder... nja mellan 23 och 26 sa hon.... ja de var ju rätt bra gissat :) tyvärr det äldre sa jag :) men de är svårt och se ålder på folk.... så ibland får man skämmas i kassan när man tar leg för cigg på äldre folk :) men men...

nej, kan inte vänta längre.... nu blir JORDGUBBAR! mumma..

tjingeling.

Jobbelijobb.

09-08-04,

Ja igår jobbade jag 8-18 i charken, de var inget litet pass att börja med.. men de gick bra... tills jag skar mig :/ hehe men de var rätt lugnt, den dumma chark maskinen... mitt på tummens ovansida ett jack... jag ba, eeeh helen kan du ta över här så gick jag o sku ta plåster :) vågade inte kolla så HP fick kika hehe men de var lugnt :) men aldrigkul,. kunde ju gått värre..

idag är de sol och jag och darling gick en promenad och köpte oss en Opalen macka, jag köpte en rostbiff med potatissallad och darling tog en kyckling curry... och så satte vi oss på kvarnängen en sväng :) mysigt i solen! sen hem igen, och nu duschat.... jag ska ju jobba idag med, klockan 15-21.. det blir nog rätt lugnt, är i kassan också..

trodde jag skulle jobba nu fram till skolan började , dvs 31 augusti... men det var bara denna vecka, sen har jag mina helg pass som kommer igång med, men hon skulle ringa om de dök upp nå pass.. så de var ju lite chockerande när man hade ställt in sig på att jobba men men, skönt o va ledig sen också! men ändå :) pengar är bra...

nu ska vi spela lite nintendo!! bye :)

Tjejträff.

09-08-02,

Igår lördag så åkte jag och Lisa med Helen till luleåkalaset för att hon skulle få gå med sina barn och hennes karl där på tivolit så dem fick åka lite :) hur söta som helst var dem där dem gick och studsade och ville åka saker! :) Mycket folk och varmt var det, som tusan...  Malin mötte upp oss där, så for vi och handlade mat, vi skulle laga kycklingwook hos Malin så helens familj for hem och vi for till Malin. Satt där och surrade, laga mat, drack vin och åt blåbärspaj med blåbär som Malin hade plockat på dagen :) mums.. Nä men de var mycket trevligt!! :) och hon hade jättefint i lgh! Sen tog vi natt bussen hem till stan där vi täntke gå ut en sväng på MS Bränna. så det blev det :) Där var det faktiskt mycket folk.Vi dansade så vi svettades som tusan :) hehe, sen hem till sängen..... Men det var en mycket trevlig kväll hur som helst :)
       
Jag o Lisa i bilen där bak ha ha :)

     
 
Så läcker målning som Malins kille hade gjort på henne :)

idag söndag har jag inte gjort mycket, slappat och tagit de lugnt... sett massor med filmer med darling, typ det enda vi gjort :) så nu är man astrött..

och imorron ska man jobba, tråkigt men men... kul och träffa lite ica folk iallafall :)

Ciao och gonatt.
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0