www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Första skoldagen.

09-08-31,

Japp, idag var det första skoldagen på läsår 2! :) känns bra.. kändes konstigt och bra att vara på skolan igen efter att man haft ett sånt långt sommaruppehåll... tycker de har kännts länge :) Men kul att komma in i allt igen, det tycker jag verkligen... och kul med nya böcker!! ha ha, var lite kaos idag igen, samma som förra året då man börja... att när man får veta vilka böcker man ska ha så vill man ju beställa dem fort och från vilka sidor osv.. blev ett himla surrande om de i datarummet, men de är ju bra, för vi hitta en sida där som både hade billigare än adlibris och som hade fraktfritt... :) det är alltid uppskattat! och kul att träffa alla söta klasskamrater igen! :)

så nu e jag peppad på skola! :) HIT med studiehandledningen... vill läsa vad vi har för uppgifter. men den har inte kommit ut än haha..

så när jag kom hem kring fyra så hade darling gjort ris och kyckling nuggets.. :) och en kall sås till det. mumsigt var det allt. och sen for han iväg till Piteå... han skulle se en fotbolls match med BBK. en viktig match tydligen hehe jag har ingen aning själv.

så då for jag och tränade på Stepin! känner mig så sjukt taggad nu så jag får inte ge upp! jag ska klara det :)
men hade fortfarande massa träningsvärk i benen så de var tungt med Crosstrainern.. så imorron bitti blir det nog att simma istället, det är ju bra o variera sig lite! plus att de är så skönt att simma!
för imorron har vi ingen skola! då ska jag nog läsa lite i boken vi skulle börja titta i.

men nu, duschen väntar... sen blire nog soffläge resten av kvällen! :)

Ha en bra dag.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!