www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Jordgubbar.

09-08-04,

Asså jag älskar ju jordgubbar, var ju en period där innan utlands resan då ja åt det hela tiden.... mums! och nu när jag satt i kassan idag då alla köpte jordgubbar så kunde jag ju inte hålla mig :) så snart ska jag skiva upp dem och vispa lite vaniljvisp till, ja ja vet kanske lite mysko men brukar ha grädde men nu hade vi vanilj visp hemma o det funkar bra det med kan ja lova :) fluffigt och gott!

darling är hos palo, kommer nog hem på ett tag...

gick bra och jobba ändå, kul när man inte jobbat på ett tag, jag gillar som ändå kassan där man kan sitta och surra med folk under kvällen, Jobbade med Jannice, och en ny tjej för sommaren som hette Sara. ojoj och jag trodde inte hon var så ung som hon var, 17 år hehe.... så gissa hon min ålder... nja mellan 23 och 26 sa hon.... ja de var ju rätt bra gissat :) tyvärr det äldre sa jag :) men de är svårt och se ålder på folk.... så ibland får man skämmas i kassan när man tar leg för cigg på äldre folk :) men men...

nej, kan inte vänta längre.... nu blir JORDGUBBAR! mumma..

tjingeling.
Kommentarer
Postat av: Marielle

GUUUUUU va gott med jordgubbar och gradde (...vaniljvisp i ditt fall) haha... det ska jag fan i mig kopa! Ursakta mina svordomar! Hohhohoh, kanne mig lite psycho idag.. hade varit kul och umgatts! PUSS pa dig! Saknar dig!

2009-08-05 @ 01:06:28
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!