www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Känsla över smyckena.

09-08-14,

Igår for jag ut till Heden då Adam for på träningen... tänkte jag skulle fixa iordning massa kartonger jag har stående hos mina föräldrar, dem vill ju få rensat nån gång för hela deras garage är fullt med grejor... iofs är det mycket från Mormors grejer sen hon gick bort... Känns så overkligt ändå att hon är borta, man kommer på sig själv ibland när man tänker att vi ska ha nån middag eller nått, ba ja men då frågar vi farmor och mormor också... sen ba nej just det... :/ är jobbigt att få den tanken trots att man var med mormor ända in i det sista, verkligen....Nåja så är det, hon var gammal så, hon blev 89 år.

Iallafall så rensade jag ut massa kartonger med allt möjligt i, skolgrejer, gamla kort, cd skivor, böcker ja you name it.
sen så visade mamma smycken som jag kunde få om jag ville, annars skulle dem göra sig av med det... men nej, såklart jag vill ha det, och de var fina smycken! Ringar från mormor och mamma, halsband m.m.  Var ett jättesött halsband i silverkedja, ganska kort kedja med en liten diamant sten, jättegullig. Så sa jag till mamma ba, men du har ju en sån på dig? Jo det är mormors... så jag fick Mammas halsband och mamma har mormors :) Det var lite fränt! så det ska jag verkligen ha kvar, vara rädd om alla sånna där grejor. Kul o ha kvar...

gud vad jag längtar tills vi skaffar hus nu! Vi har så mycket grejor nu som vi säger ska till HUSET... men vilket HUS? :) ååååh... hehe.... men det kommer nog... SNART hoppas ja!

lyssnar just nu på gamla brända cd skivor som ja tog med från heden, hehe var en salig blandning kan ja säga. :)

ska nog ta mig en promenad snart... sen efter middagen ska vi träffas med Collin från USA som har kommit hit. Collin är föresten Ryans Bror och Ryan är ju Marres man!! :) vi träffa han när vi var över, och nu ska han komma över.... säger inget mer, vi får väl se :) ska bli kul iaf ikväll!

Ha en bra dag alla!
Kommentarer
Postat av: Mia

Jag skulle verkligen också behöva röja och sortera saker.. finns huuur mycket som helst =)

Ja det skulle vara skit kul om ni också kom och hjälpte till.. roligt när man är flera =)

Hoppas ni får kul ikväll!

Kram

2009-08-14 @ 11:38:22
URL: http://miaindia.blogg.se/
Postat av: Marielle

Guuu sa kul ni ska ha :) Ar avis att jag inte kan var dar.. du maste MAILA om uppdatera mig OM ALLT! Jag vill ha alla smaskiga detaljer och veta ALLT!!!!!!!!!! :) HAHAHAHAHA! Puss!

2009-08-14 @ 16:32:39
URL: http://marli.blogg.se/
Postat av: Lisa

Hihi nej tyvärr inte=/ Men jag hittade annat fint:)

Det e kul med gamla smycken, jag har en massa efter mormor och min mammas moster. Jag kommer aldrig att slänga dom. Hoppas du har det bra gumman, saknar dej och Helen, vi måste ju hitta på nåt. Ska ni gå på STUK innan skolstarten?

2009-08-14 @ 18:42:33
URL: http://lajsaminellli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!