www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Lite av helgen.

09-08-24,

Mmmm helgen då? I fredags så träffades jag, Erica, Adam, Palo, Jon och Jojje. R för en grillning och så :) var mycket trevligt.. jag o Erica hade handlat så vi kunde göra en gratäng också. så det gjorde vi. mums! fast vi fick göra på bak potatisar för de var slut andra på ica. men de gick bra, dock kanske en liten annorlunda smak men men :)
det blev kanongott ändå, och så gjorde vi Tsatziki, ojoj de var grymmes... hade glömt hur gott de var :) hehe..

senare på kvällen kom Martin och Emma och Sara förbi också så vi blev en del iaf :) himla kul hade vi! spelade lite Alias och sen blev det Bränna. Men jag for hem lite tidigare än de andra för jag skulle ju upp och jobba lördagen...

och de var inte kul när lördags morgonen kom..... hua min mage alltså... jag pallar inte att jobba efter jag har druckit, det är bara o inse det... fy fan, hade sjukt ont i magen och låg ner så mycket jag kunde in i det sista tills jag skulle jobba 10.30.... så när jag satte mig i kassan, de första kunderna, då trodde jag att jag skulle behöva spy i papperskorgen, och blev helt varm och kändes som jag skulle svimma eller nått... för att det gjorde så ont.... men när jag slappnade av och inte tänkte på kön eller nått så blev det bättre faktiskt.. Sen drack jag the och så, tillslut blev magen någorlunda bra.. jobbade till sju den dagen.. så de var en lååång arbetsdag som kändes som en söndag..
sen på lördags kväll såg jag och darling en film och myste på bara, för jag skulle ju upp tidigt söndagen så det fick bli en tidig kväll.

söndagen gick jag upp kring sju för jag skulle öppna kvantum... och de gick väl bra, förutom att ja inte hittade vart man tände i butiken he he, så ja gick där i mörkret :) tills Håkan kom några minuter efter mig.
igår kväll blev de filmkväll, vi såg aldrig den vi tänkte.. de verkade inge bra, vi såg Black Cadillac istället. var spännande.

idag har jag bara hunnit med att simma och äta frulle än så länge. men så skönt o simma... trots att jag simmade själv så äre ju som bra ändå, då man kan simma sin egen takt och verkligen känna sitt eget tempo. Riktigt nice.
Fast ibland äre ju skönt o ha nån och surra med när man simmar också, tiden går ju fortare..

Nåja nu ska jag fixa lite i albumen... Eva ringde så jag ska jobba klockan tre till nio istället för Maria.. undrar hur hon mår, ska slänga iväg ett sms..Kram gumman!!

Lite bilder då från helgen :)
Jag och Adam fick en present av Erica helt plötsligt, jag vart jättechockad men jätte glad såklart :) hon ville ge oss en förlovningspresent!! så himla gullig hon är, verkligen jätte söt!! tack igen gumman! Var ett fint porslins sett, med 6 små skålar av hjärtform på en platta som man kan snurra på :) superfint.

   
  
  
     
   
Det var helgen det :) nu ska jag inte festa på ett tag känner jag. har blivit mycket nu på senaste och min mage pallar inte så mycket av det faktiskt. Den är dålig flera dagar efteråt.... hua!

Nä nu ska jag pyssla på lite innan jag ska jobba! Ciao. Ha en bra måndag alla!
Kommentarer
Postat av: Anonym

Vilken harlig helg och harliga bilder du har :) Men har ni tagit fram jackor nu?! :) Det ser ut som det ar fiint vader men det kanske ar kallt om kvallarna, vet att Collin tyckte det var lite kyligt. Gullig hon ar Erica :) Jattefin vigselpresent!!! Kram kram

2009-08-24 @ 16:33:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!