www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Må illa i magen.

09-08-18,

Skulle vara duktig nu efter helgen och ta mig till gymmet... eftersom man har lingonvecka som är så trevligt så, så ville jag inte fara o simma som jag annars e grym på :) så fick det bli stepin... men efter en halvtimmes träning där så började jag må så illa.... mensvärken i magen plus min vanliga problem mage kröp sig på.... hade ju inte ätit nått och flög upp ur sängen direkt till gymmet så det kanske var det.... så jag fick cykla hem igen men skönt att jag fick en halvitmme iaf. får hoppas man slipper mensvärken snart igen, den är förjävlig...

igår iaf träffade jag Erica som är här nu, supermysigt och sätta sig på Opalen och köpa en grymt god macka och bara surra. höra allt nytt hon har gjort och även gamla minnen... hon är verkligen en bra vän! tycker om henne som tusan! Allt är så lätt med henne, vi har inte surrat så mycket i telefon eller träffats på länge men ändå är allt som vanligt och inga krussiduller :) kram på dig!!

nä nu ska jag hitta på nått annat. kanske kika lite på videofilmen jag fick av Marre från bröllopet. hihi så kul för jag såg första delen igår när vi stod och gjorde iordning oss till bröllopet med håret o sminket o allt det där.. så kul o se och verkligen kul och ha kvar sånt!! :) så nu, del 2...  :) fast först lite friidrott... lite kul o se ändå!!

Ha en bra dag. kram!
Kommentarer
Postat av: Mia

Ja det tycker jag verkligen.. men på torsdag jobbar jag kväll =( Är bara ledig ons och lör den här veckan. Kraam

2009-08-18 @ 23:54:50
URL: http://miaindia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!