www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Seg efter helgen.

09-08-17,

Yes idag är det måndag igen... helgen har varit lite insane... var grymt längesen man hade en 2 dagars.... huaaa det är fasen jobbigt när man börjar bli gammal, ha ha :) nä jag förstår inte förut när man kunde göra så mest hela tiden, 2 dagars..... men nu, njaaa man e ju helt förstörd nästan.
igår usch gjorde inte mycket knop alls.... låg i soffan hela dagen med darling och vi såg film efter film...
såg en Wallander, och sen såg vi en film som hette Flood..  En katastrof film om vatten som kommer in över London och täcker staden..

lördagen så var jag med frida o hennes syster o åt kräftor, mums så gott det var. man behöver som äta det en gång per år, det är så det ska vara :) vi drack vin och surrade på.. sen blev det MS Bränna... :) där var de massa folk och det var trevlit.

idag då?
jaaa... så himla seg nu alltså.. jag tänkte ju att jag skulle upp och simma.... men ja orkar fasen inte... usch hatar när helgen tar kol på en i fleeeera dagar... haha! näe men kanske gör nån nytta senare idag. får vi se.
jag ska iaf in till stan kring lunch och träffa Erica som är i stan nu :) wiiiii...... ska bli superkul att träffa henne igen!!
var ett tag sen nu...

sen får vi se, inge mer planerat.

måste diska nu allt från helgen, ha ha en hel del... och det luktar kräftor.... aaaaaaaah! :/

ciao.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!