www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Skor.

09-08-27,

Hehe, for in till stan idag för att kolla på vår enda sko butik vi har, för att se om de fanns några ankel skor, hade ja velat köpa. har inga sånna. så när ja kommer in där så ser jag ju dem skorna som jag fastnade för i luleå men aldrig köpte. som andra gången ja kom till luleå var slut..... i butiken hade dem bara storlek 38, men frågar henne om hon har 37, då sa hon att dem skulle få en leverans idag o att hon kunde ta med ett par sånna.... yey... så 2 timmar senare har jag köpt dem :) yey, så glad.... skitsnygga var dem! och himla sköna faktiskt.... :)



här är dem andra skorna jag köpte i luleå, stövlarna som jag bara var tvungen o köpa också :)
snacka om att man är förälskad i SKOR, helt galet. skulle kunna köpa hur många som helst.


Annars idag då? jag har klistrat och klistrat... med limmet från USA och de är ganska så starkt lukt så var tvungen pausa där ett tag ha ha, för de luktade som fasen. men nu har jag gjort ett album iaf, ett sånt där stort svart album. och jag hade ju framkallat nästan allt jag gjort 2008 så de är en del kort. har kommit till MAJ iaf nu :) ha ha. men så ska jag inte göra framöver, då blire att framkalla speciella ögonblick :)

har inte tränat nått än idag, orkade inte i morse. men det ska bli aldeles strax, ska köra andra delen på träningsdvdn jag har :) ska bli spännande och man blir ju som ändå pushad när dem kör! så det ska jag klara! :)

sen ikväll blir det GRANNFEJDEN. ha ha det är så bra! särskilt när dem blir arga som fasen på varann.

ciao. ha de bra!!

PS. jo igår var vi ju hos Lisa och fikade, hon hade gjort en blåbärspaj med blåbär som hon och Collin hade plockat :) och så hade hon gjort en kladdkaka med vitchoklad på :) fy fasen så gooooo den var!! så det trilla in en hel del folk... satt och surra ett tag sen vare hem och sova. jag Terese och Maria gav lisa present kort på Kicks. alltid bra :) DS.
Kommentarer
Postat av: Marielle

Hej gumman :) Diggar verligen din blogg. fattar verkligen inte hur man gor.... sa vill jag att min ocksa ska se ut :) ska fraga tessi om hon kan gora sa att den ser ut sa.... men om inte hon kan skulle du kunna fixa min da?! :) Hihi.. jag vill ha andra bilder ocksa pa min :) du har sa lacker bild pa dig :) tror inte jag har nan sa pa mig.. jag provar ringa i helgen :) KRAM

2009-08-28 @ 00:30:21
URL: http://marli.blogg.se/
Postat av: Tessi

oooh vilka najsa skor! nu blev jag rå sugen på dojjor!=)

2009-08-28 @ 10:45:28
URL: http://tjassie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!