www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Tjejträff.

09-08-02,

Igår lördag så åkte jag och Lisa med Helen till luleåkalaset för att hon skulle få gå med sina barn och hennes karl där på tivolit så dem fick åka lite :) hur söta som helst var dem där dem gick och studsade och ville åka saker! :) Mycket folk och varmt var det, som tusan...  Malin mötte upp oss där, så for vi och handlade mat, vi skulle laga kycklingwook hos Malin så helens familj for hem och vi for till Malin. Satt där och surrade, laga mat, drack vin och åt blåbärspaj med blåbär som Malin hade plockat på dagen :) mums.. Nä men de var mycket trevligt!! :) och hon hade jättefint i lgh! Sen tog vi natt bussen hem till stan där vi täntke gå ut en sväng på MS Bränna. så det blev det :) Där var det faktiskt mycket folk.Vi dansade så vi svettades som tusan :) hehe, sen hem till sängen..... Men det var en mycket trevlig kväll hur som helst :)
       
Jag o Lisa i bilen där bak ha ha :)

     
 
Så läcker målning som Malins kille hade gjort på henne :)

idag söndag har jag inte gjort mycket, slappat och tagit de lugnt... sett massor med filmer med darling, typ det enda vi gjort :) så nu är man astrött..

och imorron ska man jobba, tråkigt men men... kul och träffa lite ica folk iallafall :)

Ciao och gonatt.
Kommentarer
Postat av: Malin

Ja, det var en riktigt mysig kväll :) Jag har länkat till din blogg från min eftersom att jag inte hade några bilder från kvällen :)

2009-08-03 @ 13:19:36
URL: http://malinborgenstal.blogg.se/
Postat av: Marielle

Va kul med tjejtraff och Luleakalaset :) :) Himla mysigt och fa umgas med klasskamraterna!!!!! Idag ska jag pa min andra jobbintervju... klockan ar 8 och jag ar dodens dod.. fy fan va trott... ar inte van att stiga upp sahar tidigt. Brukar inte stiga upp forrans efter 9.. hua! Lycka till pa jobbet :)

2009-08-03 @ 14:59:27
URL: http://marli.blogg.se/
Postat av: Tessi

gick faktiskt himla bra för mej att komma igång=) kändes verkligen inte som att jag ville dö...men de kanske var för att jag slapp sitta i kassan

2009-08-03 @ 17:48:39
URL: http://tjassie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!