www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Vilken chock.

09-08-13,

Ja brukar ju ha några vänner som skriver kommentarer till mina inlägg, vilket jag uppskattar mycket... men idag när jag loggade in på bloggen så hade jag 8 nya kommentarer av folk... kändes jättekul :) vart lite chockad dock! hehe...
men tycker det är kul med kommentarer så fortsätt gärna med det!

för det hela började ju med att min bästa kompis Marre skulle flytta till USA och lämna mig här hehe... och hon berättade att hon hade en blogg vi kunde följa så självklart gjorde jag det, och så skapade jag en blogg just för att hon ska kunna läsa vad jag gör varje dag också, så behöver man inte alltid ringa varandra... man ringer då man vill surra lite men annars är det perfekt med bloggen :)  plus att det är ju så skönt att skriva av sig lite om vad man gjort och hur man känner osådär. så jag gillar bloggen mer och mer. plus att det är kul med många läsare!

Mitt hår? :) nej det är inte min riktiga hårfärg utan jag brukar färga det mörkbrunt/svart när jag färgar. och den färgen har jag haft rätt länge nu och nu när jag börjar få utväxt så känner jag att jag nästan vill ha ljusbrunt hår, men vet inte riktigt hur jag ska få det så... bleka då blir det ju inge bra... är väl avfärgning hos frissan som gäller? men det är nog dyrt... så jag får se, kanske slänger i en färg iaf.... we'll see.

den gråa tröjan? :) den hitta jag igår på Cubus faktiskt.. brukar inte hitta så mycket där alls, men de var den första tröjan jag såg när jag gick in där... så den fick det bli :) Frida köpte en likadan hehe!

Nåja nu sitter jag och äter frulle, har just varit och simmat 50 minuter, så himla skönt det är.... och så har jag min lilla inbördes tävlan när jag simmar.. om de kommer nån som simmar före så försöker jag simma om :) ha ha.... ja, lite tävlans tänkande har jag allt, men det är ju mest för skojs skull, då får man ju mer träning också, om ja simmar fortare.. funderade på hur många längder det kan vara jag simmar... 50 minuter och såg att jag simma en längd på ca 50 sekunder... så det blir... *hmm letar mobilen* 60 längder blev det...  Det e bra!

nä nu ska jag hitta på nått annat! :) ha en bra dag!

Kommentarer
Postat av: Mia

Guu va duktig du är gumman! =)

2009-08-13 @ 12:20:31
URL: http://miaindia.blogg.se/
Postat av: Kristina

Vad duktig du är som simmat så där på morgonen! Jag skulle verkligen också behöva komma igång igen... Tränade massor innan graviditeten, men nu: icket!

2009-08-13 @ 22:12:25
URL: http://lillavaochjag.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!