www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Hitta ett internet.

09-12-02,

Andra december..

Hittade ett internet med den bärbara då jag gick runt i vardagsrummet i huset... haha :) det var ju perfekt! men sitter ju lite konstigt, sitter mot fönstret på ett sminkbord och fick ta en köksstol så sitter o kikar ut på snön :)

det är supermysigt att bo i huset, i love it verkligen, man är så glad när man är här, TROTS att det ser ut som fasen själv, eftersom vi har byggt o grejat varje kväll med nånting.. men igår blev brorsan klar med golvet :) såå idag har de kommit nå snubbar som har börjat med toan... yey!!! verkligen najs... dem har spacklat golv o väggar.. och imorgon ska dem göra det en gång till :) så det händer ju saker!! det måste man ju säga :)

ja har haft 3 dagar praktik nu som jag har tagit igen från då jag var sjuk och trodde ja hade influensan som inte var influensan :) dem är så himla charmiga sötnosarna... och idag hade jag vilan med några barn, och den ena skulle ligga och smånypa i min arm tills han somna, så himla söt... och försökt lekt med dem så mycket som möjligt nu för nu är ju praktiken över och ja kommer sakna dem små liven, verkligen charmiga.... när jag låg på vilan med dem fundera ja vilka åldrar man helst skulle vilja jobba med.. och just nu känns de som dem små faktiskt, men sist då man var med 3-5 åringar så tyckte man dem var utmanande och roliga att jobba med, så det är ju väldigt olika men oj så mysiga dem här små är :)

från detta till nått helt annat...

Jag tänker på dig just nu, kan inte förstå hur du känner just nu... det är helt ofattbart att försöka ens sätta sig in i hur du känner, måste vara så fruktansvärt jobbigt gumman!! jag hade nog aldrig klarat mig utan min mamma... man klarar ju knappt av tanken av det... jag lider verkligen med dig! skönt att du blev glad av blommorna, vi alla tänker på dig! det är svårt att säga något uppmuntrande för det går ju inte.... men du kommer klara det gumman! massa kramar till dig M! :(

så jobbigt att ens försöka sätta sig in hur nån kan känna när de förlorat sin mamma, det går ju inte...

så är det med många händelser, de som inte varit med om det som skett har väldigt svårt att veta och sätta sig in i hur man kan känna. de kan försöka men det blir ändå inte samma sak. den smärtan o tankarna man har inom sig och ilskan. som idag pratade min älskling med en kompis som varit med om samma sak som vi har och nu förstod han hur vi kunde känna och de kunde prata lättare om det, medans tidigare kan man ju säga, jo det är säkert jobbigt men det går över,men det är ju inte alltid så lätt... det är verkligen inte alltid så lätt....nåja.... en parentes, eller en tanke....

nu ska jag snart krypa ner! har tjuvat lite internet som sagt :) funkar de imorron så kanske ja tjuvar lite till :) vi kommer ju få internet hit om en vecka men det här var ju perres, haha..

sov gott alla.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!