www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Långpass.

09-12-15,

Långpass idag på kvantum! 12-21.. men de blir bra :) får man tjäna lite extra pengar!!

igår var vi i luleå och kollade efter handfat, de fanns ju fina men hur dyra är dem inte? helt sjukt.. och dem hade ingenting inne heller som man kunde ta med sig hem.. så vi får ändå beställa ur katalog... men vi ska kolla en sista sväng i stan om de finns nåt! annars äre bara o beställa men huuuua vad dem kostar...

annars så är jag inte hundra kry nu... är förkyld och har ont i magen och ont i halsen... usch...

lite less för de var ju den här veckan jag skulle fara o träna massor, men så blir man förkyld istället, så himla störande... :/ men men vad ska man göra? inte så mycket... får träna när jag blivit frisk istället... det blir bara värre annars!

på onsdag ska vi börja tapetsera hallen/köket, längtar! så kul när de händer saker och igår gjorde jag en rensning som hette duga, tog bort grejer, flyttade om och julpysslade lite.... Adam gillade de skarpt när han kom hem :) mn söta darling..

var så underbart att träffa honom igen efter han varit i jenkis... hehe som en nykär känsla när han kom :) helt sjukt att man kan känna så ännu :) vi firar i januari 3 år!!! :)

nä nu ska jag duscha, för jobbet väntar....

ciao.
Kommentarer
Postat av: Marielle

ah va sota ni ar-- men det ar ju sa det ska vara nar man hittat ratt.. nykara hela tiden. haha ska jag saga som precis tjatade pa Ryan... :P va trist att du blivit sjuk gumman :( Inte roligt.. du far halla dig inne i varmen med varm chocklad i soffan under filten med nagra avsnitt av Ghost Whisperer :) Puss

2009-12-16 @ 02:53:50
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!