www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Måndag.

09-12-28,

Måndag idag, men det känns inte som det... är ledig idag :) grymt skönt!

men jag måste plugga idag... försöka hitta alla grejer iaf så man KAN börja... för jag har ändå 2 uppgifter som hänger över mig och vill bli gjorda.. haha ... så måste snart börja.. så e det bara...

igår hade vi kalkonmiddag i heden, så grymt gott det är alltså... ojojoj... och sista dagen att träffa Richard o Johanna, så vi gick på stan, åt middag, fikade, spelade ett spel som Robert hade fått av oss för att han hjälpt oss med huset.... Med andra ord hette det... :) vi har ett liknande, men de där var ett nytt med nya ord... men himla kul och spela :) sen for jag och jobbade från halv fem till nio... och de var så lugnt på ica, höll på somna..

har betalat räkningar idag också, usch usch.. blev en del större räkningar på när vi har renoverat och dem har lagt golv o sånt... men nåja, det har ju blivit snyggt så :)

nu ska ja leta vidare efter mina plugg grejer.... suck!

har fått lite pluggeri gjort ändå! det är bra det :)

har nyss bastat med älsklingen :) det är så himla skönt! man blir varm o gooo... så nu ska vi krypa upp i soffan och se filmen Inglorious bastards, så får vi se om den är bra.. men de har jag hört att den ska vara och det var även den som jag köpte till lillebrorsan i julklapp som han hade önskat sig. så vi får se då..

funderar över vad som händer på nyår? Erica åker hem iaf den 29 så hon e inte med, vilket är tråkigt men förstår att hon vill fira i Uppsala också :) men alla vi andra? vi får bestämma nått snart hurrrniiii :)
jag vill iaf äta Fondue middag, det är så fruktansvärt gott :)

nu film.
Kommentarer
Postat av: Marielle

Vilken mysig jul du verkat haft, spenderat en massa med familj och vanner :) Det saknar jag som tusan! Bara umgas med familjen eller kompisarna :( Ar ju inte direkt detsamma har.. aven om jag har det bra sa gar det ju inte att jamfora med gamla goa Boden ganget!!!!!! Puss! Tack igen for att ni tankte pa lilla mig!

2009-12-29 @ 03:53:19
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!