www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Sista julkapparna.

09-12-21,

ja usch man är himla sent ute alltså... men så är det när man har fullt upp och mycket att göra med huset..

vi vill ju som ha lite mysig i huset till den 23 december då det kommer folk hit :) Adam fyller ju år då!! vi försöker få de lite mysigt så man har lite julstämning och försöker fixa tapeterna innan också,men fondväggen i hallen kommer vi få göra senare, vi har inte riktigt bestämt oss för vilken ännu... men som sagt, folk förstår, herregud vi har bott i huset i 2 veckor :) jag tycker vi har hunnit med sjukt mycket på bara den tiden!! så de så :)


for till luleå i snön i morse, kan säga att det var riktigt läskigt... första gången jag varit riktigt rädd när jag kör..
vägarna var krit vita med snö, bilarna framför sprutar upp massa snö så man inte ser nått, det toksnöar samtidigt och tillslut halvvägs till luleå så ser man inte bilarna framför sig eller nånstans, man ser typ en meter framför bilen, och vi har inte bytt våra vindrutetorkare så dem är inte dem bästa heller, så tillslut ser jag inte vägen helt enkelt... hmm vars ska jag???!! usch de var riktigt läskigt.... jag kröp fram.. så när jag äntligen kommit fram till luleå så skyndar jag mig att göra mina julklappsköp... och sen funderar jag på om jag vågar köra hem igen, haha.... usch men de var riktigt jobbigt.... Nåja på hemvägen så hade dem plogat lite så man SÅG vägen iaf, då var de rätt lugnt, men de är ändå livsfarligt när bilarna kör om och sprutar upp snörök hur mycket osm helst...

nåja jag överlevde den persen iaf!! :) tack o lov...

nu har jag slagit in lite paket, till älsklingen mest så han inte hittar massa påsar med grejer som inte är inslagna, de blir ju inge kul de inte :) hihihi....

igår fick vi upp julgranen iaf, haha den sjunger på sista versen! nästa år blir det en ny fluffig gran, ingen ledsen gleees gran haha :) men rätt söt är den.... sen har vi gjort pepparkakshus som luktar så gott i vardagsrummet hehe. och mamma har donat med gardiner så vi har fått upp det iaf :) känns mycket hemtrevligare så!

och strax ska man jobba, usch vill inte... har som inte tid känner jag! vill ta det lugnt och dona på i huset iställlet.

nu ska jag ta en huvudvärkstablett.. så man kanske är som folk igen, usch jag e APTRÖTT.

Hejs.
Kommentarer
Postat av: ida,

Jag vill se mer bilder från huset, Marie! :)

2009-12-21 @ 16:00:13
URL: http://layda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!