www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Va fasen.

09-12-10,


usch gillar inte när man har skrivit en hel roman här och så funkar det inte att ladda upp, man blir ju galen!!

skit...

jaja, vad skrev ja... att nu har jag jullov eftersom vi hade sista lektionen, redovisning av vår dockteater som vi gjort på våran praktik och det gick bra, skönt :) dem tyckte våra ugglor var söta :)

men jag har 2 uppgifter som ska in innan den 11 januari till skolan men det är ju gott om tid :) ska försöka göra klart dem innan jul men hinner ja inte så har jag ju tid i januari!!

julklappar? jaaa måste köpa det till veckan.. och min kära Adam fyller år också :) så det gäller att komma på nått bra, guuu va ska man köpa... men kanske har nån idé ändå :) vi får se...

snart kommer en snubbe som ska installera tvättmaskin, så himla skönt att få till det så vi kan tvätta, inte så kul med massa feta tvätthögar liggandes... nej. så han kommer nog när som helst... hade han inte kommit så hade jag sovit vid det här laget, för jag e så himla trött.. har sovit så dåligt flera nätter.... inge bra alls..

får sova ut imorron iaf litegrann innan man ska jobba. jobbar fredag lördag söndag. men de går nog bra.
Adam ska upp till Jenkis med Palo så de är ju bra att man kan jobba en del då :)

näe, annars så läste jag Andreas blogg det han skrev om ica.. haha, så sjukt bra. stämmer riktigt bra hur man känner när man jobbar, haha man kan verkligen brinna va för vissa skaer på ica :)

nåja nu ska vi se om snubben kommer snart.

ciao.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!