www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Måste jobba.

09-02-28,

Måste jobba, och de är superfint väder ute, hade ju velat göra nått mysigt med min älskling... men så är det när man ska byta helger och gorma för nån fest. usch det ska jag fasen aldrig göra om, är inte ens sådär fest sugen som man var förut, så varför byta helger då så man får jobba 2 i rad o speciellt när det är i spelet.. buhu, nervös när man ska va där, iaf då man ska stänga, vilket ja ska göra nu idag och imorron.... dumma jag :)
äh det ska nog gå bra.

darlingen skulle spela in melodifestivalen så vi kan se det när jag kommer hem iaf :) och så skulle han göra mat, så jag kan skynda mig hem på min middagsrast o äta med honom! de var gulligt o mysigt iaf.

jo fick klänningen igår, 2 dagar.. de var imponerande :) den var superfin! ska visa nångång!

annars så.. nja, inte så mycket mer o säga. förutom imorron är det MARS! tiden flyyyyyger iväg.... närmare allting :)

ciao.


Barnkompaniet.

09-02-26,

Idag hade vi våran första fält studiedag jag o Helen. vi ska vara på Barnkompaniet och observera 2 dagar, sen kommer vi tillbaka dit om 2 veckor för att ha vår praktik där i 3 veckor :)
Så nu fick vi komma dit och observera leken barnen leker, hur dem gör, vad dem leker, samspelar dem osv..
Vi tog oss en promenad dit till halv nio, det ligger ute på Erikslund, vid vårdcentralen. så de var inte så långt att promenera, rätt skönt faktiskt. Så var vi där från halv nio till halv två...

asså, hallåå.... helt sjukt bra var det där!! Redan första intrycket man fick i hallen gjorde mycket. Stora bilder på all personal inramade i likadana ramar, nedan för det fanns det magnet tavlor med alla barns ansikten på i små ramar. så det barnen som hade kommit på morgonen fick sätta upp sin magnet bild på tavlan så nästa barn kunde se vilka som kommit och inte :) sedan när de går hem ska dem ta ner sin foto. jättefin och rolig sak för barnen.

sen väl inne, heeeelt fascinerande av alla grejor! helt sjukt mycket saker för barnen att göra, hur många olika stationer som helst att leka med, oj, jag ville nästan börja leka direkt ja kom dit :) näe men de var hur bra organiserat som helst, och allting i barnens höjd, så dem når allting. då kan man ju tänka sig att de blir lätt rörigt??!! nej, inte där.. barnen var supernoga med att ta undan efter sig och göra fint. ojojoj... så duktiga!

Näe så vi är grymt nöjda, har inte sett så mycket än men första intrycket är, WOW! :)
Det kommer ju till o med folk från hela landet, stockholm m.m för att se hur dem har de på denna Reggio Emilia inspirerade förskola. det är fränt.


Dem har olika avdelningar, Arena Vatten för de allra minsta 1-2år. (nyfödda barn kommer från vatten i magen)

Arena Jord, barn som är 3 år. (Börjar bli lite fart på dem och de kan stå på jorden.)

Arena Eld, barn som är 4-5-6 år,( dem är det fart i. )

Arena Luft , alla pedagoger som jobbar där. (ska finnas runt omkring i luften där barnen befinner sig.)
lite roligt tyckte ja :)

Nu pluggar ja, adam e på träning.... trött som ett as... sov inge bra i natt, vet inte varför..

Ciao. näe ja längtar som fasen till praktiken sen!! :)

Så himla söt.

09-02-25,

Lön idag, inte dumt det inte :) alltid trevligt. men fasen, då ska man ju betala räkningarna. nu glömde vi det idag ja o Adam, men får göra det imorron!
Haft skola hela dan idag och jag var superduktig som tog med mig matlåda för första gången, ha ha! Det tog mig 7 månader i skolan innan ja tog med mig mat, smart ja e... Men nu äre ändring på det! :)
Tog med makaronipudding vi gjorde igår,mums.

och så fick jag kika på en så himla söt bebis idag på skolan, Helens tvillingsyster Fanny läser distans till förskollärare och hon har en i klassen som nyss fått bebis och dem hade "inne vecka" på ltu nu, att dem skulle vara på universitetet och hon hade med sin han dit :) åh så himla söt. och så liiiiiiiiten... fy satan... då längtar man ju inte mindre efter en egen bebis!! :) man smälte juh...

annars så hade sötnosen gjort Taco till ja kom hem från skolan idag, supermysigt hade han gjort! :) glaa.
så såg vi klart " I am sam" som vi började se igår men vi vart för trötta.... den var skitbra!! den kan jag verkligen rekomendera om ni inte sett den!! den är iofs gammal men oj så bra..... :)

har pluggat men nu orkar ja inge mer, för trött..

imorron ska jag o Helen på fält studier på vår kommande praktik plats, 2 dagar med observationer på den förskolan!! ska bli superkul :) spännande.

nä nu sova..

Älskar dig Adam såååååå!!

Klänning!

09-02-25,

Igår budade jag på en klänning på Tradera som jag alltid tyckt varit så himla snygg men aldrig budat på. men igår då testade jag! :)  och klockan tolv var budgivningen över och jag fick den!!! :) 320 kr... tyckte ja var rätt okej, i luleå köper ja ju klänningar för typ 400-500 kr så de var bra :)
Snygg va?? :) älskar ju blått så de kommer bli perfekt, hoppas bara att den sitter bra sen också, de får man verkligen hoppas.. men den verkar ju bara vara tight vid brösten och sen lös så de blir nog perfekt :) *glaaaaa* Har betalat den nu o hoppas jag får den också :) aldrig betalat sådär på tradera o sen inväntat något. spännande.

Nu ska ja äta frulle, sen skola.

Igår på semel dagen for vi på kvällen till Adams föräldrar för att vara lite sociala :) vi spelade Plump, men fasen ja förlora ha ha, i thailand när vi var där vann ja hela tiden :P mysko... hehe... luftfuktigheten som gör det! :P
näe men de var hur som helst supertrevligt o vi fick en liten present från när dem varit utomlands, adam fick chelsea tröja hehe. och jag fick ett hårband och örhängen! supersöta..

ciao!!

Fettisdag.

09-02-24,

FET TISDAG!

Yepp det är det idag.... semel dagen. Och idag fyller minsann Lisa Gabrielsson år så grattis till henne :)

vaknade på morgonen o kände att ja måste fara o simma, så det gjorde jag... en timme, de kändes i benen när jag promenerade hem i det underbara vädret. vi har faktiskt underbart väder idag. massor med sol som värmer och endast 4 minus eller nått sånt. sååå skönt de var ute...

har ätit o nu ska ja plugga, skriva massa tankar kring citaten ur Vygotskijs bok " Fantasi och kreativitet i barndomen".

Adam var så gullig igår när ja var på skolan, messade han o skrev att han hade "bokat" semlor åt oss till idag! hihi så söt han är... från mackan.. så när han slutar idag ska han ta med sig dem! Då ska vi mysa o äta semla!
Fast darlingen gillar inte med mandelmassa så han skulle få med vanlijkräm istället, lät himla gott de med.

annars då? jaru, ta tag mera i träningen, även om ja tränat nu en del så ska jag ta i mer.. för man måste ju vara slut när man har tränat, right? inte bara fjesa på... det ger ingenting... märker ja iaf... o de är tråkigt.. så nu blire hårdare tag :)

Ciao.

Phösarfest.

09-02-22,

Igår hade vi Phösarfest... det skulle vi anordna för våra phösare nån gång som tack för att dem introducerade oss in på LTU där i början :) så nu hade vi den och temat var "ursäkta jag måste ha kommit fel".
Så man skulle ha så opassande kläder som möjligt :) Vilket alla lyckades med.... hehe..
Sen hade vi gjort så att phösarna skulle vara en person var som vi skulle klä ut dem till, och tillsammans blev dem Spice Girls... ha ha kolla bilder på min facebook, har lagt upp dem där istället :)
men kan lägga upp nån här! wait..

     
Så det var en rolig kväll, sen så valde ja att gå ut på stuk en timme typ, sen vart ja less.. så då tog ja bussen hem klockan ett, tur att de kom en då :) skit nöjd!!

idag har ja bara segat på och legat i soffan hela dagen... nu väntar jag på Adam, skulle väl komma kring fem men nu ären fem och dem har problem i jenkis, fast med snön, har drivit snö så de har täckt vägen... fan, så vette tusan när de kommer... hmmmm.. nåja...

sen fick jag höra av mamma att brorsan Robert hade hamnat på sjukhuset i sthlm nu när dem var där o såg ACDC. han hade ramlat och fått knät ur led på hotellrummet, fy fan så ont det ska göra.... ååh... hans kompis försökte få tillbaka det men de gick inte, ambulans kom och stötte tillbaka knät... uuuuuusch... sen morfin o in på sjukan.. huvva stackarn!! så nu har han kryckor och går omkring med i sthlm, de skulle åka hem ikväll.... huua... ha ha, flummigt att typ alla i min familj har gjort nått med knäna, Pappa haft dåliga knän lääänge, mamma fick knät ur led när hon åkte konst åkning förut när hon var ung, richard fick knät ur led under en fotbolls match.. Bara ja som inte gjort nått, tack o lov... hoppas ja slipper de också!!

nä nu ska ja väl vänta, kanske spelar lite tv spel så länge :)

ps. fasen vad kul att du ska va brudtärna också Tessie!!! :) du o jag då!!! PUSS ds.

Känslor.

09-02-20,

Att det kan kännas så mycket av att prata med någon.... någon på andra sidan jordklotet... Pratar om dig gumman, Marre. som du skrev att det är en "ljuspunkt" att prata med varandra... jag känner verkligen att jag saknar dig! så mycket.. jag längtar ihjäl mig tills vi ses. vill inte att de ska gå fort då, kommer va tråkigt att åka hem igen sen och gud vet när vi ses igen då... men det tar vi då :) nu längtar jag bara... Du är en sån otroligt bra vän gumman.
Jag pratade om dig idag, eller gör det ganska ofta, med Helen och sådär när vi pluggade... Helen sa i köket när hon såg kort på dig , att du är så söt, som en docka :) jag ba, ja veeeet hon e finast! Sen när vi plugga prata vi om att glädje sorg och sånt kan kännas och vara olika för olika personer... en kanske börjar gråta direkt medans andra inte gör det, och det handlar om vad man har för erfarenheter med sig och vad man kopplar med den känslan med... rätt fränt... allt de man gått igenom i livet har man ju med sig och baserar sina känslor på omedvetet.... då sa jag iaf att jag, maria o terese kommer väl vara dem som kommer vara närmast gråten i halsen när Marre ska gifta sig... och så visade jag det där grattis kortet du hade gjort till mig, med texterna och bilderna på oss.... och sa att de blev jag grymt rörd av :) hon ba, oj... gud va fint, väldigt kreativ hon varit... och när hon läst allt sa hon.... oj, hon måste verkligen tycka om dig mycket Marie....
joooo...... :) ååh, söt gumman!!! Love you soo much!!

åh vart helt känslig nu innan jag ska sova... säkert för att jag ska sova själv eller nått, då börjar man fundera o tänka lite extra.. o så lyssnar jag på massa bra musik!!

Pratade med Adam nyss, så skönt att höra hans röst... dem skulle basta nu, va skönt... saknar han så mycket. men de kommer gå fort så kommer han hem igen... och imorron har jag ju fullt upp!! :)
Det är phösarfest som gäller med temat " Ursäkta, men jag måste ha kommit fel"... man ska alltså ha så opassande kläder som möjligt till den festen :) jag orkade inte fixa nått avancerat så jag tog Adams Chelsea kläder :) så ska jag vara chelsea fan.... :) hehe, blå tröja, kepa, bralls, svettband, snus osv :) det blir bra det. bilder kommer sen!!! :)

näe ville bara tillägga det!! :)

Vänner är otroligt viktiga att ta vara på!

Helg igen :)

09-02-20,

Yepp, helg igen.. satan vad det går fort! 9 dagar så är det mars, helt sjukt.... :) men spännande!

Idag har jag varit o tränat med Helen igen :) yepp, 3 dagar denna vecka iaf, det känns bra!! inför helgen när man ska festa o så, då känns det bra o ha gjort nått nytta också.... sen efter det så pluggade vi nåra timmar, läste en bok o sammanfattade ett stycke och gjorde en frågeställning till det.... sen skulle vi även ta ut citat, så det började jag med..

sen for Adam iväg kring tolv med Palo till Jenkisjärvi... dem skulle dit och spela fotbolls spel, dem kan ju få för sig sånt där ibland, att fara iväg och ta det lugnt, basta , dricka lite och spela spel... måste ändå va nice :)
men jag kommer ju sakna honom såklart... jag sa det innan han for,han ba... ja jag med, men det är ju bara bra?! eller hur... att vi inte känner att man vill att den andra ska åka iväg så man får vara själv.... ja ba, joo precis! det är sant!! :)
saknad e bra.... och behövs ibland...

så jag ska göra lite pommes och grillad karée till middag med svampsåsen :) hehe ska lyxa till det själv :) mumsa!!
sen fråga Frida om vi skulle göra nått, vi hinner inte ses så mycket, när hon har sitt hon pluggar och jag har mitt... så det vore treevligt, beror på om ja orkar... jag e så förbaskat trött.... upp tidigt o träna, sen sitta o läsa, snacka om att man blir seg.... men ska ringa henne sen så får vi se :)

är glad, trött, och känner saknad.

thats life :)

ciao.

Tröttast.

09-02-19,

jo, upp tidigt idag och sov inte särskilt bra.... tydligen hade jag kickat Adams ben också inatt så han vaknade... ops, sorry darling.. jag gör mycket konstiga saker i sömnen,fasen vad jag drömmer saker alltså... egentligen äre ju itne bra o drömma så mycket för då sover man tydligen inte så djupt som man egentligen behöver.... hey thats mee.... hmm..

nåja haft lång skoldag idag, först lektion sen seminarie med gruppen efter lunch.. hehe vart ett himla surrande där i slutet i gruppen, tror alla var trötta och ville hem.... näe usch lite små less blev man där... men men...så kan de gå.

igår kom Maria förbi iaf, hon hade med sig en kaka, cheesecake gjord på kondenserad mjölk, den var hel kladdig :) den var jättegod, men ganska söt och man blev typ mätt efter en liten bit :) hihi, så söt gumman som alltid bakar.
så satt vi och pratade om allt från hemska saker som om vad man skulle göra om man fick veta att man hade på sig nån månad kvar att leva, till förlossning, ha ha ha :) näe men de var mysigt! skönt o bara koppla av o surra av sig...

nu ska ja slappa i soffan, hämta täcket och krypa ner.. Adam e på träning...

ciao.

Läsa läsa läsa.

09-02-18,
Sista dagen idag för att läsa ut de böcker vi ska ha läst till imorron.. huuuuaa..som sagt, det är intressant men när man ska läsa så mycket så blir så förbannat seg...

har iaf läst allt nu, klockan e halv tre.. Adam har precis kommit hem.

var o tränade i morse på Nordpoolen med Helen, skönt.. vi skulle vara smarta o fara direkt vi vakna typ tjugo i åtta, o kom dit kvart i men de öppnade inte förrän åtta... så vi stod ute i minus ja 28 har de varit idag... fy fan... så djävulskt kallt. tänkt på min darling då också och tänkte att ja inte ska klaga som får vara ute en kvart.. hehe...
så det är nog vinterns kallaste dag skulle ja tippa.... *snälla bli varmare nu*

så nu ska jag sammanställa det ja antecknat från böckerna o så städa lgh..

Sen ikväll skulle Maria kika förbi o surra lite :) ska bli trevligt, Adam skulle iväg till Palo så det passa ju perfekt!!
skönt o bara umgås o tat lugnt!!

ciao.

Måndag blev en innedag.

09-02-16,

Ja, vi hade ju egentligen lektion 8.20-11.45, men så har vi så himla mycket att läsa till på torsdag för då har vi seminarium, så vi kom överens vi som brukar åka tillsammans från boden att vi stannar o läser istället.. så de har jag gjort nu hela förmiddagen... det blir himla segt ska jag säger er... man segar ihop totalt och ibland somnar man... men inte idag :) har även spelat nintendo super mario 3 :) nu väntar jag på att Adam ska komma hem från jobbet...

igår ville mamma att vi skulle ta emot lite pengar hon gav mig för att jag Adam och brorsan Robert skulle ta och gå ut och äta nån dag tillsammans.. vägrade som vanligt först o ta emot dem, men va fasen, hon e ju så tjurig mamma o ger sig aldrig., hehe.. så fick tacka o ta emot iaf... så vi bestämde igår att vi ska träffas på Chili chili idag halv fem :) blir trevligt...
sen vet ja inte riktigt vad mer jag ska göra... frågade darling om vi kunde promenera dit iaf, så man får en liten prommis.. var så skönt igår när vi gick med Elvis till toprgärdan för en promenad :)

åh de är ju egentligen sånt här väder där man skulle kunna fota superfina saker ute :) massa snö på träden o så. ska fasen göra de nån dag!! måste!! ska inte missa det igen, så det hinner bli slask... nej vore fint o ha sånna kort..

nu ska ja plugga vidare. tjingeling.

Söndag.

09-02-15,

Idag har vi hjälp till hos mormor och flytta grejor,hon ska ju in på äldreboende nu imorron, från och med hennes födelsedag... hon fyller 89 imorron... det är himla mycket.... men de är så hemskt för hon har som två medvetanden i demensen... ett som är medveten om att hon har blivit annorlunda sen tidigare och ett som säger och bara är allmänt förvirrad, så hon frågar hela tiden och undrar varför hon blivit som hon blivit... inte så roligt :/ men men, det är ju livets gång, men hon kommer säkert trivas där borta så de känns bra!

sen efter det for vi till heden ja Adam o Robert, skulle hämta nintendo 8 bitars :) och robert skulle hämta nintendo 64 :) himla roligt! var längesen man spelade! :) så då tog vi med oss Elvis från heden för mamma o pappa var fortfarande i stan och hjälpte mormor... :) Så vi hade Elvis här nu, promenerat lekt och så :) var så himla mysigt.. nu vill man ha hund! men en sak i taget :)


så gjorde vi god mat, helstekt fläskfilé och pommes... :) vitlökssås.. mums!
sen har vi spelat Pro-am, ett bil spel till 8 bitars... hehe... :)
nu kanske de blir film, eller spela lite mera, vi får se... vi har haft en himla bra dag iaf! mysigt som tusan..

Tjingeling.

Alla Hjärtans Dag.

09-02-14,

Alla hjärtans dag... jag känner både och kring den här dagen.. både att det är en supermysig dag att kunna vara med sin älskling o bara visa uppskattning o mysa, men samtidigt, ska man inte kunna göra de varje dag, eller då och då? Bara för att det är alla hjärtans dag så betyder det ju inte att man inte älskar sin darling alla andra dagar... :) men tycker som ändå att den är mysig denna dag...
För först tänkte jag inte att jag skulle köpa nått till Adam, men sen var vi i luleå igår jag Helen och Ida, så gick vi in på Tiiimari och där hitta jag en supergullig vas med en tyg blomma som en ros fast ett hjärta högst upp där de stod "Jag älskar dig" så den köpte jag.... EFTER jag hade vält ut en sån på golvet så den gick i tuuuusen bitar.... usch va jag skämdes.. har fasen ALDRIG tappat något i nån butik så det gått sönder....huvva mådde illa efter det...
Köpte även en riktig ros till krukan, tyckte det blev superfint.
så hör ja att darling säger också när vi pratat om alla hjärtans dag... "jamen det är ju inge speciellt" köpmännens dag. jo det är ju sant, en dag där alla ska visa sin uppskattning, de är gulligt, men samtidigt så blir man ju ännu mer överaskad och rörd om man skulle bli uppskattad med någon present eller liknande vilken annan dag som helst? eller hur? :)
  Hehe och Adams söta paket ja fick i morse... med julpapper på:) var väl det enda vi hade hemma, hehe..så söt han är..
och ja tänkte ju inte att han skulle köpa nått eftersom han snacka om att det inte är nå speciellt o så..
och han lyssnar verkligen på mig, för jag har ju börja träna en del nu och tänkte att, dem gånger man inte hinner eller av nån anledning känner att man vill stanna hemma så hade man ju kunnat hoppa hopprep eller nått hemma, de är bra träning :) så kikade ja på åhlens o leksaksaffärer men hitta inge, så hade han gått o köpt ett på intersport :) sötnosen.... det är så gulligt av honom, att lyssna på mig o sånt jag pratar om att jag vill ha.... så kan jag uppfatta allt sånt o köpa det.... så söt :) trodde inte de skulle vara det, men blev superglad... tack söt.
Gulligt också att han bokat bord på Panelen, vi båda gillar verkligen att äta där, så gott, så han boka för en vecka sen. blir mysigt...

nu e han på träning o jag hoppar hopprep! ha ha, fan va jobbigt de var... pust...

Hoppas nu alla har en toppen dag, och det är ju inte i presenterna kärleken sitter, utan uppskatta varandra för hur man är, det är väldigt uppskattat att se varandras goda sidor o roliga beteenden! :)
Jag blir iaf superglad om Adam kommer o säger tex, guu va söt du var när du gjorde sådär.... :) det känns i hjärtat. men självklart är det roligt med en liten symbolisk grej ändå!

hehe igår fick ja göra så till Adam.... för vi hade varit o handlat på supermarket efter bion, vi såg Valkyria, den var bra! så har vi pratat om att spara kvittona nu när vi handlar så man ser hur mycket de går osv... så sitter han o kör med kvittot i högsta hugg och fladdrar omkring vid ratten så ja säger, men va gör du, ta bort de där, tänkte att hon hade slagit fel i kassan eller nått o skulle kolla de... tänkte, vad äre som är så vitkigt med kvittot.... så säger han, jaaa men vi skulle ju spara kvittona nu... hehe så söt... ja hade ju nästan glömt de, men de kom han ihåg.... Nååååå vad söt du är, o så fick han en kram :) ha ha flummigt men men..

Hur ska ni "fira" denna dag?? :)

Mitt hjärta är ditt Adam. Love you.


   

Inge bra dag.

09-02-12,

Först upp tidigt för att fara till tandläkaren.. de brukar jag inte ha nåt problem med och tänkte nu när ja hade en ny, och hon var väldigt noga med att berätta vad hon gjorde osv... men sen när hon börja gräva nere vid tandköttet, heeeela tiden... gräva, putsa, skölja, blåsa, gräva, uuuusch... de blödde ju hela tiden och ont gjorde det... när dem tar tag i varje liten tandkötts bit mellan varje tand och som trycker.... huuuvva... de gjorde faktiskt ont, och så såg ja på hennes vantar o verktyg o allt att de var massa blod... usch ja hatar ju blod.... inge roligt... så när ja skulle skölja efter typ en halvtimmes grävande o blödande... så sköljde ja munnen, huvva vart nästan yr i bollen... aldrig känt så förut... hummm... näe de var inge bra, sen när ja ska betala för mig förbannade besök (föresten, hade början till ett hål o nått mer de skulle fixa i april sen) så har jag inte pengar på kortet... jippi yey.... neee, så jag fick en faktura istället, men den avgiften var ju på 50 kr.. nödvändigt.. så 633 gick kalaset på....

sen ska jag köra därifrån och pratar med Helen i mobilen, vilket ja inte ska göra nå mer.. prata i mobilen alltså... för då när ja kommer ner från björknäs vägen o kör ner mot tc, så kör ja ju i fel fil... ha ha.. vart helt förvirrad vart ja skulle, man måste ju tydligen köra höger och upp där mot coop, ja körde rakt fram o mötte en bil där..... ååååh.... pinsamt o hemskt... så den bilen stannade ju så jag kunde komma förbi..... suuuuck... ne inte min dag....

då vart ja less, men ja for o simmade iaf 45 minuter, var skönt.. o bastade! sen när ja ska sminka mig så tappar jag ögonskuggan i golvet så den gick sönder,, var en hård ögonskugga... så tusen bitar där... ajja....

nu hemma iaf... hoppas inge mer dumt ska hända... ska lägga mig o läsa o vila nu...

hoppas kvällen blir bättre....

Adam har farit på träning så jag ska fortsätta läsa.. men han gör mig så glad.. bara hans sprallighet och söthet gör mig glad... så vi gormade lite o sen åt vi pasta med skinksås :)
glad att jag har honom i mitt liv... vad vore ja annars??

törstig... ska ta mig nått att dricka! sen när han kommer hem ska vi försöka hinna med o se en film, mysigt.
sen har han bara imorrn och jobba, sen har vi en helg att se framemot tillsammans! de längtar jag till... mycket...

kram på er alla söta vänner!!

Lång helg.

09-02-11,

Yepp nu äre lång helg, men ... MEN måste läsas en hel del, så det måste ja göra iaf...
ska till tandläkaren imorron klockan åtta! ne här får man inte sova ut inte.... hehe.. sen SKA jag o träna! jag måste, har inte varit än denna vecka, fan.... men imorron ska jag och sen Fredag ska ja också!

haft pedagogik idag, var kul... skönt när det finns bra lärare!

det gick inte o hämta ut tentan ännu, så man får se vad man fick för poäng o sånt, men de kommer nog snart.

nä nu ska ja läsa. ciao.

Tentan!

09-02-10,

Yey, klarade tentan!! helt otroligt skönt alltså.... trodde inte mina ögon för jag trodde de skulle stå underkänt men de var ju inga resultat där utan de stog ju under Godkända kurser o prov o sånt.... hohohoho :) kollade typ 5-6 gånger...
sen ringde Helen, klara du den? jaaaaa, klara du? jaaaa...... wiiiiiiiiiii så skratta vi lite, var typ rörd :)
yes, så skönt.... sprallig...

o IDAG äre mamma o pappas 30-åriga bröllopsdag!! fy fasen så sött :) PÄRLBRÖLLOP heter det då :)
så lill brorsan fixade en fin bukett från honom mig, och storebrorsan och åkte till Heden för att lämna den! och dem blev superglada :) tänk så länge... Att pappa var 18 när dem träffades och mamma var 16..... helt sjukt länge :) mina underbara föräldrar!!! KRAM PÅ ER.

nu ska ja göra mig en gravad lax macka, eller två :) mums!

hoho vad ja e glaaaa...

jo idag kom Adams föräldrar hem från Thailand där dem varit i 3 veckor, shit vad de har gått fort. och Annika har fyllt år så vi ska fara dit nån kväll nu snart :)

Helgen.

09-02-09,

I lördags så jobbade jag halv elva till sju.. rätt länge men de gick ändå rätt fort.. Adam for o spelade tennis och tränade så var ju bra att han hade nått o göra med :) så såg han chelsea och ja jobbade vidare från tre... sen kom han o mötte mig på kvantum för vi skulle köpa ost o kex o mysa på... Så när han kommer så ser han så skärrad ut och bara ger mig en kram direkt... vad har hänt? säger ja.... hmm joo när han körde bilen på vägen just utanför oss så fastnar gasen på bilen, och han börjar bromsa men inget händer!! gasen har frusit fast o rubbas inte.. han försöker bromsa o tillslut testar han svänga men far halvt in i snödrivan o sen slår han av bilen i paniken... usch... hade ju varit svinfarligt om han var ute på nån stor väg eller mitt i en korsning.... fy fan.... inge roligt, vågar man köra bilen efter de? ..jorå nog vågar man de för de var bara för att de var så kallt... men ändå.... stackarn!! glad att han inte krocka eller så...

sen gjorde vi det mysit o såg melodifestivalen och tog oss nåra cider.. var mysigt! sen så spelade vi låtar o dansa o sjöng :) sen tänkte vi gå ut på TC och när vi kommer dit så säger vakten att de är fullt, hehe ja kollar in o ser typ 3 gubbar sitta där nere.. ne han skoja, var alltså INGA folk.. så vi gick till ICE istället.. där vare kö i typ 15 minuter i typ -20 grader o blåst... var inte skönt, men vi kom in tillslut och fick värma oss! var rätt skoj.. men gillar nog ändå tc´s lokal bättre..

söndagen blev seeeg... sängen, soffan, duschen, soffan.... kvantum.. hehe jo skulle ju jobba klockan fyra.... trodde jag, jag började tydligen halv fem, kul när man e lagom seg o hade gärna vilat en halvtimme till i soffan... :)
men men, så jobbade ja till halv nio, hehe skitslött... satt o surra o åt ostkrokar :) ibland äre verkligen FÖR lättförtjänta pengar, men de e bara bra det!!! :) jag klagar inte...

idag måndag har vi haft roliga lektioner på skolan, först drama, hehe leeeekaa.... och sen bild, skapa lite lerfigurer och ha lite fantasi och kreativitet :) var supernice en måndag o börja veckan med!!
imorrn har vi däremot hela dagen med föreläsningar, då får vi skriva som tusan.. men ska inte klaga för vi kommer få lång helg till veckan! ledig torsdag och fredag :) och så har jag ledig helg, såååå det kommer bli niiiiiiice!!

nu ska ja o darling dricka lite teee o surra.... *mysit*

ciao.

25 månader.

09-02-06,

Idag äre min o Adams 25 månaders dag, hehe... alltså 2 år och 1 månad har vi varit tillsammans... känns länge men samtidigt har det gått väldigt fort allting.. men mycket man har varit med om tillsammans. Glad.

ledig idag... slappar dag... tänkte fara o simma men är trött i kroppen faktiskt efter all träning i veckan, hehe man är ju inte riktigt van ännu, men skönt att ha kommit igång... som sagt, vill vara så fit som jag o Marre var när vi tränade förra sommaren. de var grymt!

jag tror faktiskt att jag ska scrappa idag, var så grymt längesen! och de är ju så kul, ska bara kika vad jag ska ta för kort.. kommer ihåg när jag hade min plan om de där, men men är glad ändå att jag började skolan o att den känns så rätt.

o sen börja ja tänka på om vi skulle skaffa hus, då skulle ja ju verkligen vilja ha ett rum där som en foto-studio! :) de vore så grymt kul, och vad mycket roliga kort man skulle kunna  ta, hela tiden... yes, de blir ett projekt!!
men men vi är inte där än.... dröjer nog ett tag innan man hittar det perfekta huset.. men är så glad att man är så säker på det man har nu,. trodde verkligen aldrig jag skulle hitta o känna så.... hehe jag kanske tjatar om de här men är fortfarande så glad över att man har det man har!!

puss på er alla söta vänner också! ni är bäst..
kul att Terese ringde igår och fråga om ja ville med o spela spel med henne o Lisa, synd bara att jag var så sjukt trött o bara låg och väntade på att sova typ.. så jag orkade aldrig..men gärna en annan gång gummor!! :) Pöss.

ikväll ska vi till Heden o äta middag med familjen, hemma gjord pizza, gott.. hoppas mamma har gjort pizza sallad också, den är så god, hennes egen..

ha en trevlig fredag alla!! :) OCH JO.... som Marre skrev också i sin blogg, att de vore roligt om alla som läser bloggen kan skriva en liten kommentar till, vore kul o se vilka som läser min med :) Kram på er.

Sprallig.

09-02-05,

idag gick jag upp kvart i sju för å träna med mammsen o pappsen.. de var skönt men kände att ja nästan var för trött för det, för jag kom hem typ halv ett igår, o somna en bra bit efter det...
vi hade varit hos maria, jag Terese Lisa o Jannice :) de var mycket trevligt! sitta o surra o Lisa berätta massa hemska historier så man fick rysa över hela kroppen, huvva vad jag rös... o så surra vi massa om USA! att de inte är så länge kvar nu o sådär... roooooligt de ska bli, nå så jävulskt! :)
och så hade Maria bakat ananaskaka och kladdkaka med glass.. mumsfillibums! o så fick vi ju se deras nya fina hall, de vart verkligen snyggt, diggar den svarta tapeten som fasen när de var som sammet i mönstret, helt mjukt när man kände!! :)

var småskraj när ja skulle in i lgh sen i mörket på natten, hehe.. men ja somna tillslut iaf.

efter träningen däckade ja i soffan, huuuu... åt frulle o sov o sov o sov.... så seg jag blev alltså... helt sjukt...

sen kom darlingen hem typ halv tre o då fick han stressa för klockan tre skulle vi vara på Kompanivägen 1. :)
hihi första kollet på nått hus EVER!  var hur kul som helst, snacka om att man fick blodad tand för det där nu.... nervöst också eftersom vi inte visste vad man ska fråga o sånt... så fastighetsmäklaren fick mest prata! :)
Nä jag gillade det där huset men som sagt, de som skiljer sig från de hus vi egentligen vill ha är källarvåning, att man hellre har källarvåning än övervåning på hus... men de var jättemysigt där uppe när det var sne tak så... de är frågan.
hihi kände oss helt vuxna!! och så spralliga vi var, pussades o log hela tiden! :) *glaaaaa*

jo Marre, som sagt.. detta år kommer vara supermysigt o spännande för oss, de känner ja verkligen på mig! så himla glad för det. Som Adam sa idag att han hade tänk när han körde moppe, att 08 var ett grymt år, vi lärde känna varandra bättre, blev stabilare som ett par, jag började skola, Adam blev delägare osv.... men 09 kommer bli ÄN mer spännande o fantastiskt :) *leeeer*

i loooooove it! and i looooove him.

nu for han på träning den sötnöten... :)  jag ska läsa lite i böckerna o kanske se nå sex and the city. fan helt slut i kroppen, kört styrke o motion nu 3 dar av 4 :) så imorron blire nog simma i så fall om ja ska träna!! variation e bra.

Kram på er alla!!

Marre, har du en nedräkningskalender nu? hehe borde du ha :) o jag med! :) ska bli så kul o träffas.

Spännande.

09-02-04,

Igår så gick vi skola från åtta till tolv och hade föreläsning, hon e väldigt bra läraren för hon är så tydlig, superbra. men de är alltid en himla massa o skriva så man har ju skriv kramp när man e klar. hehe..
sen så åkte ja o Lisa hem med ett bussen och ja satte mig o läste i en bok vi ska läsa. sen hade mamma o pappa frågat om ja ville hänga med o träna klockan 17.00 då mamma kom från jobbet o då tänkte ja att ja skulle passa på. har ju ändå börjat mitt nya träningsliv så nu får ja ligga i, trots att jag var 7.00 på måndagen så kände ja att alla tillfällen e bra att ta vara på. så jag gick med dem, och så träffade ja Andreas där från Kvantum, han håller ju i spinningpass nu, och undra om ja skulle med, men nja, inte då iaf....men mamma var sugen på att testa på nått pass, antingen bodypump eller spinning eller liknande... asså dem är ju så hurtiga mamma o pappa, helt sjukt.... o smala dem har blivit!! men de var skönt, hade inte träffat dem på ett tag också så de var skoj, vi tänkte fara o äta middag där nån dag i veckan, kanske blir fredag då.. eller att vi bjuder på middag :)

sen på kvällen for Adam till Palo för o surra lite om träningarna o deras möten! dem e helt duktiga, tycker de är superbra att dem har de där intresset, så får dem komma bort lite o träna o arrangera matcher o grejer, måste va kul! bra jobbat grabbar :)

då ringde Helen o fråga om jag kunde bjuda på nå kaffe på kvällen, hehe yes de blir superbra, så hon kom över och vi såg film och drack kaffe o surrade! Hon hade inte sett PS i love you så ja tyckte hon borde se den. så vi såg den.
fy satan vad bra den är och vad man börjar tänka på livet, vad det är värt och att man ska vara rädd om det man har.
sen när Adam kom hem, så sa jag, jag måste få pussa på dig massor sen för vi har sett PS i love you.
vi hade ju värsta moment jag o adam när vi såg den filmen första gången tillsammans, usch vi grät o höll om varandra o var så rädd om varandra! mysigt.. de e kärlek...

idag iaf så har vi varit på skolan åtta till tolv också , fast haft Bild, de var superkul :) fick rita och klistra och greja! :)

nu har man kommit hem, darlingen vilar på soffan. han hämtade mina skor från skomakaren idag, supersnällt. äntligen är dem lagade o jag e superglad! :) nu kan ja äntligen ha leggings o klänning osv.. :)

JO en nyhet!!! :) Imorron ska jag o älsklingen kolla på ett hus!!! yepp de stämmer..... ooooooh nervös...
vi gav en intresse anmälan tidigare på de huset men bangade ur för vi inte visste vad man behövde kunna för att kolla på ett hus osv, men sen surra ja lite med Helen som ändå har mycket mer koll än mig o även har hus så berätta hon att de bara är o kika på, inga förplicktelser eller nå... så vi anmälde oss igen och imorrn klockan 15.00 blire o kika på huset i Bodforsen! :) yepp.... ett blått hus med 6 rum o kök, övervåning o bastu osv.. stor tomt..
asså de är ju inte så att vi ska köpa det direkt men vi ska börja vårt "kollande" nu med hus iaf, och se och lära allt som går... för man hinner nog kolla på en del hus innan man e klar... så de ska bli skoj, få lite mer kunskap allmänt om hus :)

det var det....

annars så e jag superglad.... längtar massor....
älskar min darling mer än allt annat, ibland tror man inte de är sant o att man drömmer??!! när vaknar man upp ur denna långa dröm??

:)

Lugnet före stormen.

09-02-02,

Det tror jag faktiskt att de är nu i skolan... de har varit grymt lugnt förra veckan och nu idag är vi lediga så det är lugn start på denna vecka också! :) rätt skönt men kan tänka mig de blir mycket sen...

klev bannemig upp kvart i sju idag och promenerade iväg till Stepin :) yepp, ja hade gett mig fan på att jag skulle träna, ska ju komma igång! o helen kunde inte för hon skulle vara hemma med sina sjuka barn, så då fick man gå själv, var lugnt, knappt nå folk vid den tiden :)  sen hem o sova en timme o frulle o tv. skööönt..

sen har jag varit på stan en sväng, skulle köpa patroner till min fotoskrivare men ska vänta till slutet av veckan då han hade nå paket pris på de ja skulle ha... köpte en BH, yey :) sen skulle jag köpa ett hopprep ha ha faktiskt...
tänkte att hopprep är bra träning o att de kan va bra o ha hemma.. men hitta inge, ska kolla på dollarstore eller nå sen.kanske fel säsong för de? :) sen köpte jag en creme fraiche, för vi ska göra vår kycklingwook med den goooa creme fraiche såsen till, muuuuuuuumms....

har läst en hel del idag också, läst skolböcker, dem är himla intressanta o läsa så det är ingen plåga direkt, skönt det. sen har jag även börjat läsa Män som hatar kvinnor, för som sagt ska ja läsa ut den tills bion på den boken kommer.sen knackade det på dörren o där stod en gubbe från jehovas vittnen eller liknande, o pladdrade på.,.. hehe han gav mig nåra broschyrer o så slapp ja han sen. hehe... när Adam kom hem slängde han dem direkt i soporna! hehe, han är inte heller så värst intresserad :)

ska laga mat nu... ciao!!

Söndag.

09-02-01,

Yepp idag äre första februari... osch.. tiden går fort alltså :)

igår for vi till luleå som sagt för att äta go mat och se bio. Men waldorfs var fullt om man inte hade bokat bord och de hade vi inte gjort. Så då gick vi till Corsika, ett ställe vid Matstället som är supermysigt. Där hade vi ätit en gång tidigare, då vi träffades i början, då vi hade varit tillsammans kanske 2-3 månader... hihi, mysigt ställe och supergod mat. Vi åt black and white med beasås och tryffelsås o pommes... mums! Sen efter det så kom vi på lite spontant att där vi ställde bilen har dem ju bowling också, och bion var ju inte förrän 21.30, och vi hade ätit klart kring halv åtta.. så vi gick och bowlade från åtta till nio... :) superkul! så de var roligt att vi kom på det!
Sen såg vi bion, den var superkul!! skitbra verkigen, den ska ni se!! Yesman..
näe, de var en ritkigt mysigt kväll med sin älskling!!

Idag har vi tagit oss en promenad på morron, skönt som tusan... minus 10 grader men skönt ändå.. solen värmde faktiskt litegrann, så de var riktigt nice... sen har vi ätit frulle o nu tar vi de lugnt....
det är chelsea mot liverpool om ett tag, så de ska vi se... hehe :)

sen såg jag att den här boken Män som hatar kvinnor ska komma på bio snart i februari, och den boken lånade jag ju av mamma för ett tag sen, ska försöka hinna läsa ut den innan man ser bion, vore roligt.

nu ska vi slappa vidare... ciao.
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0