www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Alla Hjärtans Dag.

09-02-14,

Alla hjärtans dag... jag känner både och kring den här dagen.. både att det är en supermysig dag att kunna vara med sin älskling o bara visa uppskattning o mysa, men samtidigt, ska man inte kunna göra de varje dag, eller då och då? Bara för att det är alla hjärtans dag så betyder det ju inte att man inte älskar sin darling alla andra dagar... :) men tycker som ändå att den är mysig denna dag...
För först tänkte jag inte att jag skulle köpa nått till Adam, men sen var vi i luleå igår jag Helen och Ida, så gick vi in på Tiiimari och där hitta jag en supergullig vas med en tyg blomma som en ros fast ett hjärta högst upp där de stod "Jag älskar dig" så den köpte jag.... EFTER jag hade vält ut en sån på golvet så den gick i tuuuusen bitar.... usch va jag skämdes.. har fasen ALDRIG tappat något i nån butik så det gått sönder....huvva mådde illa efter det...
Köpte även en riktig ros till krukan, tyckte det blev superfint.
så hör ja att darling säger också när vi pratat om alla hjärtans dag... "jamen det är ju inge speciellt" köpmännens dag. jo det är ju sant, en dag där alla ska visa sin uppskattning, de är gulligt, men samtidigt så blir man ju ännu mer överaskad och rörd om man skulle bli uppskattad med någon present eller liknande vilken annan dag som helst? eller hur? :)
  Hehe och Adams söta paket ja fick i morse... med julpapper på:) var väl det enda vi hade hemma, hehe..så söt han är..
och ja tänkte ju inte att han skulle köpa nått eftersom han snacka om att det inte är nå speciellt o så..
och han lyssnar verkligen på mig, för jag har ju börja träna en del nu och tänkte att, dem gånger man inte hinner eller av nån anledning känner att man vill stanna hemma så hade man ju kunnat hoppa hopprep eller nått hemma, de är bra träning :) så kikade ja på åhlens o leksaksaffärer men hitta inge, så hade han gått o köpt ett på intersport :) sötnosen.... det är så gulligt av honom, att lyssna på mig o sånt jag pratar om att jag vill ha.... så kan jag uppfatta allt sånt o köpa det.... så söt :) trodde inte de skulle vara det, men blev superglad... tack söt.
Gulligt också att han bokat bord på Panelen, vi båda gillar verkligen att äta där, så gott, så han boka för en vecka sen. blir mysigt...

nu e han på träning o jag hoppar hopprep! ha ha, fan va jobbigt de var... pust...

Hoppas nu alla har en toppen dag, och det är ju inte i presenterna kärleken sitter, utan uppskatta varandra för hur man är, det är väldigt uppskattat att se varandras goda sidor o roliga beteenden! :)
Jag blir iaf superglad om Adam kommer o säger tex, guu va söt du var när du gjorde sådär.... :) det känns i hjärtat. men självklart är det roligt med en liten symbolisk grej ändå!

hehe igår fick ja göra så till Adam.... för vi hade varit o handlat på supermarket efter bion, vi såg Valkyria, den var bra! så har vi pratat om att spara kvittona nu när vi handlar så man ser hur mycket de går osv... så sitter han o kör med kvittot i högsta hugg och fladdrar omkring vid ratten så ja säger, men va gör du, ta bort de där, tänkte att hon hade slagit fel i kassan eller nått o skulle kolla de... tänkte, vad äre som är så vitkigt med kvittot.... så säger han, jaaa men vi skulle ju spara kvittona nu... hehe så söt... ja hade ju nästan glömt de, men de kom han ihåg.... Nååååå vad söt du är, o så fick han en kram :) ha ha flummigt men men..

Hur ska ni "fira" denna dag?? :)

Mitt hjärta är ditt Adam. Love you.


   
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!