www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Helg igen :)

09-02-20,

Yepp, helg igen.. satan vad det går fort! 9 dagar så är det mars, helt sjukt.... :) men spännande!

Idag har jag varit o tränat med Helen igen :) yepp, 3 dagar denna vecka iaf, det känns bra!! inför helgen när man ska festa o så, då känns det bra o ha gjort nått nytta också.... sen efter det så pluggade vi nåra timmar, läste en bok o sammanfattade ett stycke och gjorde en frågeställning till det.... sen skulle vi även ta ut citat, så det började jag med..

sen for Adam iväg kring tolv med Palo till Jenkisjärvi... dem skulle dit och spela fotbolls spel, dem kan ju få för sig sånt där ibland, att fara iväg och ta det lugnt, basta , dricka lite och spela spel... måste ändå va nice :)
men jag kommer ju sakna honom såklart... jag sa det innan han for,han ba... ja jag med, men det är ju bara bra?! eller hur... att vi inte känner att man vill att den andra ska åka iväg så man får vara själv.... ja ba, joo precis! det är sant!! :)
saknad e bra.... och behövs ibland...

så jag ska göra lite pommes och grillad karée till middag med svampsåsen :) hehe ska lyxa till det själv :) mumsa!!
sen fråga Frida om vi skulle göra nått, vi hinner inte ses så mycket, när hon har sitt hon pluggar och jag har mitt... så det vore treevligt, beror på om ja orkar... jag e så förbaskat trött.... upp tidigt o träna, sen sitta o läsa, snacka om att man blir seg.... men ska ringa henne sen så får vi se :)

är glad, trött, och känner saknad.

thats life :)

ciao.
Kommentarer
Postat av: Marielle

mmm guud vad gott det lat :) MUMS FILLIBABBA! Hoppas du far en mysig kvall o bra helg gumman!!!! Kul o surra pa msn:en idag! Kram

2009-02-20 @ 16:35:02
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!