www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Helgen.

09-02-09,

I lördags så jobbade jag halv elva till sju.. rätt länge men de gick ändå rätt fort.. Adam for o spelade tennis och tränade så var ju bra att han hade nått o göra med :) så såg han chelsea och ja jobbade vidare från tre... sen kom han o mötte mig på kvantum för vi skulle köpa ost o kex o mysa på... Så när han kommer så ser han så skärrad ut och bara ger mig en kram direkt... vad har hänt? säger ja.... hmm joo när han körde bilen på vägen just utanför oss så fastnar gasen på bilen, och han börjar bromsa men inget händer!! gasen har frusit fast o rubbas inte.. han försöker bromsa o tillslut testar han svänga men far halvt in i snödrivan o sen slår han av bilen i paniken... usch... hade ju varit svinfarligt om han var ute på nån stor väg eller mitt i en korsning.... fy fan.... inge roligt, vågar man köra bilen efter de? ..jorå nog vågar man de för de var bara för att de var så kallt... men ändå.... stackarn!! glad att han inte krocka eller så...

sen gjorde vi det mysit o såg melodifestivalen och tog oss nåra cider.. var mysigt! sen så spelade vi låtar o dansa o sjöng :) sen tänkte vi gå ut på TC och när vi kommer dit så säger vakten att de är fullt, hehe ja kollar in o ser typ 3 gubbar sitta där nere.. ne han skoja, var alltså INGA folk.. så vi gick till ICE istället.. där vare kö i typ 15 minuter i typ -20 grader o blåst... var inte skönt, men vi kom in tillslut och fick värma oss! var rätt skoj.. men gillar nog ändå tc´s lokal bättre..

söndagen blev seeeg... sängen, soffan, duschen, soffan.... kvantum.. hehe jo skulle ju jobba klockan fyra.... trodde jag, jag började tydligen halv fem, kul när man e lagom seg o hade gärna vilat en halvtimme till i soffan... :)
men men, så jobbade ja till halv nio, hehe skitslött... satt o surra o åt ostkrokar :) ibland äre verkligen FÖR lättförtjänta pengar, men de e bara bra det!!! :) jag klagar inte...

idag måndag har vi haft roliga lektioner på skolan, först drama, hehe leeeekaa.... och sen bild, skapa lite lerfigurer och ha lite fantasi och kreativitet :) var supernice en måndag o börja veckan med!!
imorrn har vi däremot hela dagen med föreläsningar, då får vi skriva som tusan.. men ska inte klaga för vi kommer få lång helg till veckan! ledig torsdag och fredag :) och så har jag ledig helg, såååå det kommer bli niiiiiiice!!

nu ska ja o darling dricka lite teee o surra.... *mysit*

ciao.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!