www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Känslor.

09-02-20,

Att det kan kännas så mycket av att prata med någon.... någon på andra sidan jordklotet... Pratar om dig gumman, Marre. som du skrev att det är en "ljuspunkt" att prata med varandra... jag känner verkligen att jag saknar dig! så mycket.. jag längtar ihjäl mig tills vi ses. vill inte att de ska gå fort då, kommer va tråkigt att åka hem igen sen och gud vet när vi ses igen då... men det tar vi då :) nu längtar jag bara... Du är en sån otroligt bra vän gumman.
Jag pratade om dig idag, eller gör det ganska ofta, med Helen och sådär när vi pluggade... Helen sa i köket när hon såg kort på dig , att du är så söt, som en docka :) jag ba, ja veeeet hon e finast! Sen när vi plugga prata vi om att glädje sorg och sånt kan kännas och vara olika för olika personer... en kanske börjar gråta direkt medans andra inte gör det, och det handlar om vad man har för erfarenheter med sig och vad man kopplar med den känslan med... rätt fränt... allt de man gått igenom i livet har man ju med sig och baserar sina känslor på omedvetet.... då sa jag iaf att jag, maria o terese kommer väl vara dem som kommer vara närmast gråten i halsen när Marre ska gifta sig... och så visade jag det där grattis kortet du hade gjort till mig, med texterna och bilderna på oss.... och sa att de blev jag grymt rörd av :) hon ba, oj... gud va fint, väldigt kreativ hon varit... och när hon läst allt sa hon.... oj, hon måste verkligen tycka om dig mycket Marie....
joooo...... :) ååh, söt gumman!!! Love you soo much!!

åh vart helt känslig nu innan jag ska sova... säkert för att jag ska sova själv eller nått, då börjar man fundera o tänka lite extra.. o så lyssnar jag på massa bra musik!!

Pratade med Adam nyss, så skönt att höra hans röst... dem skulle basta nu, va skönt... saknar han så mycket. men de kommer gå fort så kommer han hem igen... och imorron har jag ju fullt upp!! :)
Det är phösarfest som gäller med temat " Ursäkta, men jag måste ha kommit fel"... man ska alltså ha så opassande kläder som möjligt till den festen :) jag orkade inte fixa nått avancerat så jag tog Adams Chelsea kläder :) så ska jag vara chelsea fan.... :) hehe, blå tröja, kepa, bralls, svettband, snus osv :) det blir bra det. bilder kommer sen!!! :)

näe ville bara tillägga det!! :)

Vänner är otroligt viktiga att ta vara på!
Kommentarer
Postat av: Marielle

DARLING! WOW, du ar sa otroligt fin gumman! Blev alldeles rord nar jag laste ditt inlagg.. shit vilken fantastisk kompis jag har. Sitter och lyssnar pa Pokerface nu som jag lyssnar pa nonstop och jag tanker pa dig! Blir nastan lite sentimental trots att det ar en san party sang... Du ar min basta van och jag ar sa lyckligt lottad att du kommer vara min Maid of Honor! Ingen annan kan fylla din plats! Loooooooove you! Alskar dig gumman! Glom aldrig bort det! / Marre

2009-02-21 @ 05:57:38
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!