www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Klänning!

09-02-25,

Igår budade jag på en klänning på Tradera som jag alltid tyckt varit så himla snygg men aldrig budat på. men igår då testade jag! :)  och klockan tolv var budgivningen över och jag fick den!!! :) 320 kr... tyckte ja var rätt okej, i luleå köper ja ju klänningar för typ 400-500 kr så de var bra :)
Snygg va?? :) älskar ju blått så de kommer bli perfekt, hoppas bara att den sitter bra sen också, de får man verkligen hoppas.. men den verkar ju bara vara tight vid brösten och sen lös så de blir nog perfekt :) *glaaaaa* Har betalat den nu o hoppas jag får den också :) aldrig betalat sådär på tradera o sen inväntat något. spännande.

Nu ska ja äta frulle, sen skola.

Igår på semel dagen for vi på kvällen till Adams föräldrar för att vara lite sociala :) vi spelade Plump, men fasen ja förlora ha ha, i thailand när vi var där vann ja hela tiden :P mysko... hehe... luftfuktigheten som gör det! :P
näe men de var hur som helst supertrevligt o vi fick en liten present från när dem varit utomlands, adam fick chelsea tröja hehe. och jag fick ett hårband och örhängen! supersöta..

ciao!!

Kommentarer
Postat av: Marielle

Hej gumman! Shit vilken snygg klanning! 320 spann var ju inte alls farligt!! :) hehe!!! Det ar kul o buda o shoppa pa natet sadar.. spannande! :) PUSS

2009-02-25 @ 14:11:34
URL: http://marli.blogg.se/
Postat av: Mia

Åh va fin! Jag har en likadan fast bara grå och svart..som jag köpte på vila i luleå om du minns? =) Kram

2009-02-25 @ 18:43:49
URL: http://miaindia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!