www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Phösarfest.

09-02-22,

Igår hade vi Phösarfest... det skulle vi anordna för våra phösare nån gång som tack för att dem introducerade oss in på LTU där i början :) så nu hade vi den och temat var "ursäkta jag måste ha kommit fel".
Så man skulle ha så opassande kläder som möjligt :) Vilket alla lyckades med.... hehe..
Sen hade vi gjort så att phösarna skulle vara en person var som vi skulle klä ut dem till, och tillsammans blev dem Spice Girls... ha ha kolla bilder på min facebook, har lagt upp dem där istället :)
men kan lägga upp nån här! wait..

     
Så det var en rolig kväll, sen så valde ja att gå ut på stuk en timme typ, sen vart ja less.. så då tog ja bussen hem klockan ett, tur att de kom en då :) skit nöjd!!

idag har ja bara segat på och legat i soffan hela dagen... nu väntar jag på Adam, skulle väl komma kring fem men nu ären fem och dem har problem i jenkis, fast med snön, har drivit snö så de har täckt vägen... fan, så vette tusan när de kommer... hmmmm.. nåja...

sen fick jag höra av mamma att brorsan Robert hade hamnat på sjukhuset i sthlm nu när dem var där o såg ACDC. han hade ramlat och fått knät ur led på hotellrummet, fy fan så ont det ska göra.... ååh... hans kompis försökte få tillbaka det men de gick inte, ambulans kom och stötte tillbaka knät... uuuuuusch... sen morfin o in på sjukan.. huvva stackarn!! så nu har han kryckor och går omkring med i sthlm, de skulle åka hem ikväll.... huua... ha ha, flummigt att typ alla i min familj har gjort nått med knäna, Pappa haft dåliga knän lääänge, mamma fick knät ur led när hon åkte konst åkning förut när hon var ung, richard fick knät ur led under en fotbolls match.. Bara ja som inte gjort nått, tack o lov... hoppas ja slipper de också!!

nä nu ska ja väl vänta, kanske spelar lite tv spel så länge :)

ps. fasen vad kul att du ska va brudtärna också Tessie!!! :) du o jag då!!! PUSS ds.
Kommentarer
Postat av: Marielle

NA USCH FY stackars Robert! Ajajaja vad ont ryser. Hihi jaa visst ar det toppen att Tessi ocksa ska vara brudtarna! Roligt for dig.. nu kan ni ju surra en massa om det ! hihi.. o ga o kika pa svarta klanningar ihop! Hehehe PUSS gumman

2009-02-22 @ 23:12:17
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!