www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Sprallig.

09-02-05,

idag gick jag upp kvart i sju för å träna med mammsen o pappsen.. de var skönt men kände att ja nästan var för trött för det, för jag kom hem typ halv ett igår, o somna en bra bit efter det...
vi hade varit hos maria, jag Terese Lisa o Jannice :) de var mycket trevligt! sitta o surra o Lisa berätta massa hemska historier så man fick rysa över hela kroppen, huvva vad jag rös... o så surra vi massa om USA! att de inte är så länge kvar nu o sådär... roooooligt de ska bli, nå så jävulskt! :)
och så hade Maria bakat ananaskaka och kladdkaka med glass.. mumsfillibums! o så fick vi ju se deras nya fina hall, de vart verkligen snyggt, diggar den svarta tapeten som fasen när de var som sammet i mönstret, helt mjukt när man kände!! :)

var småskraj när ja skulle in i lgh sen i mörket på natten, hehe.. men ja somna tillslut iaf.

efter träningen däckade ja i soffan, huuuu... åt frulle o sov o sov o sov.... så seg jag blev alltså... helt sjukt...

sen kom darlingen hem typ halv tre o då fick han stressa för klockan tre skulle vi vara på Kompanivägen 1. :)
hihi första kollet på nått hus EVER!  var hur kul som helst, snacka om att man fick blodad tand för det där nu.... nervöst också eftersom vi inte visste vad man ska fråga o sånt... så fastighetsmäklaren fick mest prata! :)
Nä jag gillade det där huset men som sagt, de som skiljer sig från de hus vi egentligen vill ha är källarvåning, att man hellre har källarvåning än övervåning på hus... men de var jättemysigt där uppe när det var sne tak så... de är frågan.
hihi kände oss helt vuxna!! och så spralliga vi var, pussades o log hela tiden! :) *glaaaaa*

jo Marre, som sagt.. detta år kommer vara supermysigt o spännande för oss, de känner ja verkligen på mig! så himla glad för det. Som Adam sa idag att han hade tänk när han körde moppe, att 08 var ett grymt år, vi lärde känna varandra bättre, blev stabilare som ett par, jag började skola, Adam blev delägare osv.... men 09 kommer bli ÄN mer spännande o fantastiskt :) *leeeer*

i loooooove it! and i looooove him.

nu for han på träning den sötnöten... :)  jag ska läsa lite i böckerna o kanske se nå sex and the city. fan helt slut i kroppen, kört styrke o motion nu 3 dar av 4 :) så imorron blire nog simma i så fall om ja ska träna!! variation e bra.

Kram på er alla!!

Marre, har du en nedräkningskalender nu? hehe borde du ha :) o jag med! :) ska bli så kul o träffas.
Kommentarer
Postat av: Marielle

huvva vad du ar hurtig kvinna!!!! Jag har typ nan fetkrubb-svacka, ater pommes o hammis hela tiden! Sa himla gott... men sa kanner man att man typ blir seg och tung i hela kroppen :( Sa ikvall ska jag ata lax o ris, o forsoka borja om pa ny kula nasta vecka.. jadu det ar inte lange kvar nu! Langtar sa innibomben! Jag tycker det ar himla bra att du och adam forbereder for framtiden :) PUSS

2009-02-05 @ 21:27:25
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!