www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Ledig.

09-01-15,

Idag har man fått vara ledig, gud så skönt... Sov till halv nio ungefär och sen for jag en sväng till luleå för att shoppa lite, ville helst hitta nå skor. men icke sa nicke.. hehe så typiskt när man verkligen vill hitta nå skor så går de inte. hade ju till o med present kort på skokanonen, aja de kan jag ju spara iofs :)
men hittade en 2 skjortor, en rutig och en svart, ett par svarta jeans, en blå tröja och en grå tröja med nå tryck :) och lite nagellack o örhängen! var roligt o införskaffa sig lite nytt, och nå leggings :) köpte även tee kom jag på, med After Eight smak, de e gott... och kaffe med kardemumma smak, mamma brukar alltid göra det i heden, är supergott!! :) och en ny som jag o darling ska testa, Hjärtefröjd :) hehe en söt sort.

Nu ska vi snart laga mat. Håller på koppla in ett nytt system till tv:n som vi beställt via telia.. det kommer bli en hundring billigare i månade, 249 kr och så får vi mera kanaler och sen kan vi även välja då man vill se nån film, om en film redan har gått tidigare på dan kan man ändå se den när man själv känner för det. hehe hel bra juh :)

Sen ikväll ska jag till Jannice, Maria kunde nog hämta upp mig, ska höra med henne sen.. och träffa Terese också, Lisa kunde inte komma, hon hade fullt upp, men vi kanske kan boka resan åt henne då iaf.. får se hur vi gör :)
men blir kul o ses! Vill boka resan så man har det klart nu... vore så skönt att känna att alla pengar sen som kommer in kan man spara bara till fick pengar eller annat, eller resa för mig o Adam i sommar :)

tjingeling.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!