www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Nyårsfirandet.

09-01-01,

Haha, va skumt och skriva 09.... helt ovant! Samma när jag o Anton var o jobbade i spelet och skulle skriva på Uffes andelsspel när kunderna ville ha för januari, då var de svårt och skriva 09 med.

Igår iallafall så hade vi en lugn förmiddag då vi fick sova ut typ till tio :) yey. Vi tänkte ta oss en promenad på morgonen som vi brukar göra på lördagar men så var det bara att lyssna lite på vad som försegick utanför fönstrena så fatta vi att det var omöjligt att ta sig ut. Det stormade nå så jääkulst.... det lät som en tåg skulle köra in i huset när som helst och att taket på huset skulle blåsa bort. Adam gick med nå sopor och kom inte tillbaka.... jo efter ett tag såklart men det var inte lätt i blåsten :)

Sen så tänkte vi promenera in till klockan fem, då det alltid är fyrverkerier i stan! När vi kom dit träffa vi mamma o pappa o mormor också som sen skulle äta middag hos mormor. Nåja, fyrverkerierna var de minsta jag sett, vet inte om de är för att de måste spara pengar eller för att de skulle skjuta av massa raketer kring tolvslaget i stan i stället för det var INTE mycket i år... typ tio raketer eller nått, för jag stod och fotade några men sen la jag undan kameran för att kika istället men då var de slut, folk började gå... men Adam ba, neee vänta nu de kommer nog mera för dem har inte gjort tecknet på att det är slut än.... men alla gick så tror inte de var mer.. så de var inte riktigt värt de att stå där och frysa för de lilla, men men, en tradition är ju en tradition! :) Sen väl hemma så värmde jag mig vid ugnen där vi hade satt in våra bakpotatisar :) Sen kom Erica vid sex typ... då hade vi dukat fram vid borden och tagit fram våran fondue gryta!! ÅH så satans gott det var, helt sjuuuuukt... vi satt där jag Adam och Erica och surrade på om allt möjligt, supermysigt.. och så helt plötsligt hade det gått en och en halv timme och vi var proppmätta men lite halloumi ost slank ner iaf, "de var den godaste halloumi ost jag nånsin smakat"- Erica.
För när man gör den i fondue grytan så blir den så enormt goooooood och seeeeeg och mumsig :) hehe, nu vart jag sugen på den. 

         

Sedan kom Palo kring åtta och då började vi partajja! vi spelade kort spel och vilda gester :) Superroligt som vanligt, hehe.... sen hade jag ju tänkt ut att jag skulle ringa Marre och önska henne ett gott nytt år, så det gjorde vi, fast först svarade hon inte så vi alla lämnade ett mycket fint meddelande, alla sjöng gott nytt år och levde om! hehe måste ha låtit förjäkligt men roligt var det.... sen så ringer hon upp efter ett tag! Var superkul att prata med henne, höra hennes röst igen, då ville man att hon skulle vara med oss! Men tyvärr så är hon ju far far away...
Hoppas du hade trevligt på nyår gumman! :)

Efter det skålade vi in det nya året och slog på Happy New Year med ABBA och dansade :) hehe. Sen hade vi lite önskelåtar innan vi pallrade oss ut till TC. Väl ute på Tc så vandrade man mest runt, Adam vann på Black jack och jag och Erica sprang runt :) Träffa lillebrorsan o hans polare. Träffade Terese och Johan också.

Sen hem och käka bullens, sen slaggaaaaaaaa... night :)

Kommentarer
Postat av: Marielle Klagmann

Hihi, vikket harligt nyar du verkat haft sot :) Det var suuuper harligt och prata med er och hora allas roster :) Borjade sakna "hemma" litegrann :( Men jag hade det jattemysigt har ocksa!!!!! Hoppas 2009 blir ett superar! :) PUSS

2009-01-02 @ 03:14:05
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!