www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Nytt nytt nytt.

09-01-19,

Yepp kursintroduktion idag, vi har en som heter Barn, lek och lärande! Och som nu är mer inriktad på det vi ska bli, förskollärare.. så nu kommer vi inte längre läsa med dem som ska bli annat, som fritidspedagoger o så. Så det är lite trist men men, vi är nog många i vår klass ändå. och idag blev vi uppdelade i 2 grupper, vi alla som brukar plugga tillsammans, Jag, Ida, Helen, Lisa, kom i samma grupp :) Yey. Perfekt.

Så nu har vi fått en massa böcker vi ska ha, usch... ´men dem verkar ändå grymt roliga :) så jag beställde 4 st från adlibris idag och vi kom fram till att vi ska dela på böckerna, jag och Helen... så länge de går eller att man känner att man vill ha den boken för att man vill behålla den sen, då äre ju bara att beställa en till senare i så fall.

Hehe, var kul o träffa alla igen efter helgens bravader, hehe man fick veta lite mer vad man hade gjort för pinsamheter, hehe äsch de står jag för :) men flummt att man ändå hade lite små minnesluckor :P

Nu ska jag o älsklingen fara och köpa en platt Tv!!! jag e så lycklig :) det kommer bli så himla snyggt och tv:n är så snygg.. den e röd baksida och svart framtill, en 47tummare... LCD tv :) fan vad vi ska se film sen!! Så nu ska vi till Martin på Vidars o hoppas dem kan köra hem fet aset idag, vore kul o se film me den idag! Spännande....
vi tänkte först köpa ett litet surround system till, men äsch de tar vi senare i så fall... han sa att det var bra ljud från tv i sig ändå så vi får se :)

Sen ska jag laga en kycklingwook rätt som vi gjorde hos Ida i lördags, mums!!! :)

Tjingeling
.

Btw, flygresorna kostar nu typ 5350 kr :)

Här e gamla tv:n i jämförelse med nya tv:n :)
 
Kommentarer
Postat av: Marielle

Aaah va kul med platt-tv!!! :) Hehe, skojsigt och se film! Lakaren var inte 100 pa vad jag var allergisk mot men tror att det var mot anitbiotikan!!!

2009-01-19 @ 15:31:58
URL: http://marli.blogg.se/
Postat av: Marielle

Ya va coolt... jag har missat att du lagt upp bild pa tv:n nu :) VERY NICE!

2009-01-24 @ 22:18:33
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!