www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Onsdag.

09-01-28,

Yes, ledig idag med... skönt skönt! Jag ska fara iväg till Nordpoolen om en timme med Helen och Ida så tänkte vi simma, ska bli skönt. Sen bubbla lite och surra på! Det är grymmes träning o simma juh... kom ihåg när vi simma förut som galningar! Det var kul :)

Sen ska jag nog fara på stan o kika lite, kanske dollarstore o så! Kan va bra o fylla på förråden hemma med nå grejs ,typ städgrejs :)

Hmm, ja, vi får kolla det där med resan, vad man ska göra för test! När var du till USA Magda? :) Tänkte om de var längesen så kanske de har ändrat de där... Iofs Anton var ju rätt nyligen och han hade nog fått göra nått sånt! Får höra med honom.. Ska slå en pling till Maria sen också för hon hade sett på nån sida vart man kunde göra det... Hehe vore ju snopet om vi väl har betalat allt och står där som flumm och inte får komma in i landet eller flyget :) inge bra..

Marre: Hihih vad kul om du ska skriva om mig, vad ska ni skriva för något då? allmänt bara eller en berättelse? :) Sötnos!! Vad kul att tyskan går bra o att de är roligt. Perfekt! Du hade inte glömt nå sen sist då??

Så det blir en slappar dag idag... borde få böckerna snart, som ja beställt.. kan va bra så man kan läsa de vi ska läsa till skolan, hehe... ska kika nu vart dem är! :) Spåra paketet!

tjingeling.

Yepp vi var o simmade, o så skönt de var... de måste ja börja med mer, kommer ihåg när vi simmade som tok förut, vad skönt de var. helt sjukt bra... så nu blire simma o träna som gäller. :)
Efter simmningen så bastade vi massa o så! Sen drog vi iväg till Sushi baren för lite lunch, o mums va gott de var.. hehe men de är fasen svårt att äta med pinnar, hhee.. men där har dem ju inte bestick, eller kanske om man frågar men de vågar ja inte så de var bara att kämpa på med dem.
Sen for ja på dollarstore o köpte in lite skolgrejor, block o sånt, dvdskivor o städgrejs!

Nu håller ja o darlingen på att laga lax o klyftpotatis, ska bli grymt gott!

Sen ska faktiskt min lillebror komma på besök! Kuligt :) då ska göra mitt kardemumma kaffe o smaka på :) Då ska vi också hyra film tror jag om vi inte ska se nån av våra filmer som vi har. Så får han se vår tv! tror vi hade exakt likadan som han faktikst.. hehe.. coolt...

Tjingeling igen :)
Kommentarer
Postat av: Marielle

Jag saknar nar jag bodde i Lisas lagenhet och vi gick o simmade o tranade jamt. Det ar inge kul att simma har for deras bassanger ar bara halften sa lang som varan... sa da kanns det som man simmar runt alldeles for fort och man nastan blir aksjuk.. haha! :) Jo jag skriver bara allmant om vem du ar och vart du kommer fran och vad du ar for person! :) hihi

2009-01-28 @ 14:25:13
URL: http://marli.blogg.se/
Postat av: Magda

haha, du hade många o skriva svar till :) jag var där i mars 2007 men jag tror det är som maria skrev i sin blogg att det är om man ska vara längre och så, jag var bara där i 6 dagar, och det vi fick fylla i var ju som bara passnummer och sånt fick även göra det när vi var till thailand.

frågade en killkompis om det här.



det är inget test, det är en blankett som immmigrations och homeland security använder för att kolla så att ingen har gjort dumheter hemma.

och ja 2009 och framåt fyller man i det online. 3 dagar i förväg ska man gjort det.



men ni kanske redan tagit reda på det:)

2009-01-28 @ 22:15:20
URL: http://magdalenaledin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!