www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Trött fredag.

09-01-09,

Då vare upp tidigt men ändå tacksam över att vi har börjat ta bilen, Helens, så man får sova ett tag längre iaf :)grymt bra. så hade vi seminarie på morron då vi skulle diskutera nå texter vi läst o från en bok, jag hade ju inte hittat mitt häfte så hade inte läst de, trodde vi skulle få sitta i våra basgrupper o surra om det igen,men icke.. då hade han gjort grupper med hela klassen.. så jag kom inte med någon av vår basgrupp. de gör ju ingenting så, OM man har läst allting o kan sitta o diskutera det BRA, så det kändes si så där måste ja säga att inte kunna inflika såå mycket som man kanske hade velat.nåja, ska inte hända igen :) hehe!

Det är fredag idag men de känns inte så. usch inte som helg eftersom ja vet att ja MÅSTE plugga massor i helgen. nee fyyyy... men men, måste få in lite mer för att kunna kanske få nåra poäng på tentan...Jobbigt när våran phösare sa till oss att de bara var 30% som klarade deras första tenta dem hade.. hmm ja, vi får väl se!

Vi for hem från skolan typ halv tolv, vi hade fixat lite med projektet, behövdes lite grejor som vi hade glömt!
men de fixa vi fort :) tur att vi har dem som kan rita hehe, kan ju inte jag..
sen så åt jag lunch hos Helen, hade kvar min matlåda där från pluggdagen igår då vi istället for på chilichili så den åt jag o helen åt sallad... hon e nyttig nu :) så pluggade vi ett tag, sen for vi o TRÄNADE :) yey... på nordpoolen där nere. De var endel folk då vi var så vi insåg att de kanske inte var den bästa tiden att träna på, halv tre... men men, skönt var de! de känns mycket bra :) så nu är de igång igen!! :) nu håller våra potatisklyftor på att bli bra i ugnen :)

Usch så himla hängig, helt sjukt hur trött jag är... fast man sovit osv... kanske för allt pluggeri, ja vet inte.. eller är de för att ja inte tränat på ett bra tag som man blir tröttare o tröttare av?? så nu hoppas ja att i och med att man börjar träna så kanske man blir piggare också?!

Ska försöka läsa lite ikväll, men vill mest av allt se film o ta de lugnt med älsklingen som är helt död och utslagen just nu på soffan efter jobbet...han sov inte bra i natt stackarn.. men hoppas han vill se film iaf. vore mys.

Ha en trevlig helg!!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!