www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Söndag.

09-07-19,

Idag har vi sovit ut en del, eller iallafall tills vår hyresvärd ovanför oss började banka och smickra, hehe han höll på med nå lister eller nått och fixa, men iofs var klockan nästan halv elva så vi gick upp då istället... he var okej ändå :)
Vi tog en snabb sväng till luleå för o kika på nå kamera och mobil o sådär, handla lite sol skydds kräm... för de måste vi ju ha nu när snart ska fara! :) Och jag köpte mig en ny mobil :) wiiiiiiiiiiii..... superfin!! Akå hade faktiskt en sån igår när vi träffades :) en lila sony ericsson! Min hade börjat bli knasig så det var bra, sen varen inte så dyr heller så.... typ en tusing!! :)

Mycket nöjd med den!!

Sen har vi varit ute i heden och ätit middag och solat :) Och lekt med Elvis som för övrigt var nyklippt!! superfin blev han!Som en riktig schnauzer :)

nu har vi packat iordning lite och tvättar.... ska strax se en Stephen King film, får se om den är nå läskig..

Ha de bra alla!! :) KRAM!
Kommentarer
Postat av: Lisa G

Nice med ny mobil! Jag måste köpa mej en ny jag med. Bion var jätte bra. Jag rekomenderar starkt att ni åker och ser den, om ni har sett dom andra harry potter=)

2009-07-20 @ 13:11:31
URL: http://lajsaminelli.blogg.se/
Postat av: Tessi

jag behöver oxå en ny. högtalarna är helt knasig så jag hör inte när de ringer..inte ens när jag har den i fickan.. men de kan ha att göra med att jag har torktumlat den iofs. men hur som helst.. dags för en ny=)

2009-07-20 @ 13:41:08
URL: http://tjassie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!