www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Var e solen?

09-07-10,

Jadu var e solen?? Man har ju semester nu och vill ha sol såklart men den har gömt sig hyffsat bra nu, det är bara grått ute men det är ändå rätt varmt. Igår när jag o darling tog en lång prommis så var det 18 grader ändå, dock ingen sol.. Vi tog en prommis mot Björns, för o kika på några hus... gick förbi där Helen och Mattias har flyttat och han var ju på gården med små barnen Sofie och Moa, så vi stannade till och surrade med dem :) Sen gick vi vidare, det blev en bra runda på 2 timmar.. :)

     
 

Efter det gjorde vi iordning det vi skulle ha och for till Adams föräldrars stuga i Alträsk och grillade med dem :) det var mycket trevligt!! Vi spelade även plump och American! :) jag var dock inte så bra men det e en annan femma, hehe... kul vare iallafall! Så vi kom hem mitt i natten sen och kröp ner.
 
Idag så var darling tvungen att fina lite på jobbet, han hade lovat att avbryta semestern för att jobba 2 dagar, eftersom det kommer BEAB då.. så det får han göra men det gör ju inget, solen är ju ändå inte här ännu men.... så jag tänkte att jag skulle pyssla med nått scrappbooking, var ett tag sen :)

sen blire och laga middag, vad vet jag inte ännu.... och efter det blir det Bonfire ikväll hos Mia o Magnus!! det ska bli himla trevligt, så det ser jag framemot, bara de inte regnar som sagt. ses sen!!

Ciao.
Kommentarer
Postat av: Tessi

tack=) jag letade upp en blogg som hette Designa din blogg. Där står allt=) blev relativt enkelt faktiskt=)

2009-07-10 @ 18:16:23
URL: http://tjassie.blogg.se/
Postat av: Lisa G

Hej raring! Klart vi måste ta en fika! När var HUR? Du får gärna skicka ett sms nån dag så jag kan spara ditt nummer. Jag e ju fri dagtid så vi kan ta en fika på stan:)

2009-07-10 @ 18:57:46
URL: http://lajsaminelli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!