www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

.......

09-06-29,

Det är så jäkla orättvist ibland.... Vet inte ens vad jag ska skriva, känns förjävligt bara......

Mår sjukt dåligt just nu.......  :(

Boden Alive.

09-06-27,

Japp idag är det lördag, och nu är det lördag natt till o med... strax tolv på natten...
Jag har jobbat idag lördag 12-21 i spelet.. hua det var ingen bra dag idag, det mesta gick fel, kassorna hängde sig, uttagsautomaten la ner, köer, m.m... och varmt som tusan! fattar inte att vi måste ha dem där tjocka svarta brallorna på oss under sommaren, hur varma som helst juh.. ajja det gick ju bra iaf.... så när jag slutade for ja till Heden en sväng o surra med mamma o pappa som kommit hem från sin road trip till sthlm :)

Nåja, torsdagen som var, så var jag ledig och då for jag o Helen till Annica, (helens polare och jag har gått komvux med henne) för att titta på hennes nyfödda bebis :) gud så liten hon var, helt sjukt... ojojooj.... :) så grymt fin!! man vågade knappt hålla i henne, trodde hon skulle gå sönder :) men oj så fin!! efter de så for jag o Adams mamma o kikade på huset i Heden för att visa henne huset och då var de allmän visning men ja o Adam hade redan fått titta på det innan, så vi gick runt där :) gillar det skarpt! men många besökare så vi får se....
efter det så kom det några klasskamrater till mig o Helen till boden för att gå med oss på Alive litegranna :) så vi möttes upp i stan och gick med dem och spelade på hjulen, handla remmar, köpte glass och satt i gräset o surra..... Gud så mysigt det var :) verkligen!!! och så åt vi thai mat dem hade där också, grymmes gott!!
det var verkligen sommar!! :) MYS PYS!! Hade superkul, Helen, Ida, Nina, Layla o hennes kompis (glömt namnet nu igen)

Fredagen så jobbade jag 8.30-17 och då grillade jag Adam och Palo tillsammans :) såg sverige mot england som förlora på straffar, helt sjukt otur... menmen, efter det spelade vi nintendo 8bitars mot varandra. OFF ROAD spelet :) grymt kul hehehe.... riktigt skoj när man var tre! man ska ju helst va 4 :) och lite buzz spelade vi också! sen pallrade vi oss ut på Alive och kikade runt lite.... det var grymt mycket folk och hög musik som tusan.. Jag gillar dock inte den nya placeringen på öl tälten... dem står som mitt i gröten på kvarnängen mellan scenen o tivolit... istället för som tidigare när de har stått längst hela vägen mot Bränna...... så det var lite dumt tycker ja! Men vi gick bara en sväng och sen hem o spela lite mer nintendo..

Hehe ja undrar om man börjar bli lite gammal ändå med tanke på folket på tivolit, typ 12 och öltälten då där var det ju våran ålder o äldre men det var ju så proppat med folk! Så man tyckte nog det var roligare förr när man var yngre, men men kan ju bero på mycket också :)  Såg en skymt av Fagervall som sjöng iaf :)

så min boden alive helg var inte så långvarig men jag känner inte att jag missa nått speciellt heller, man jobbar juh och så är jag grymt trött nu också! så nu blire sängen :)
Adam e ute med grabbarna ikväll, får se när han kommer sig hem! :) Pöss på han.

Ciao.

Solen skiner.

09-06-24,

Japp solen skiner för fulla muggar.... jag var duktig idag och tog mig en simtur på nordpoolen, grymt skönt och jag var glad att det gick bra! :) Så nu ska jag äta lite frulle o diska... sen ska ja vänta på darling som inte skulle sluta alltför sent från jobbet, så skulle vi sätta oss ute o sola, eller åka till heden o sola o gå ut med Elvis :)
Det är ju himla perfekt att han har sånt jobb att han ändå kommer hem kring lunch, helt lyxigt :) och ändå har så bra betalt!! det är min darling de :) kommer bli perfekt sen i framtiden också :) yeeeey...

Nu frulle vare ja..

Puss.

Älskar jordgubbar, ätit massvis med jordgubbar :) blir aldrig less.

Vi tog oss en sväng ut till Heden när darlingen hade slutat, så låg vi där och solade och lekte med Elvis, var skönt, men de var nästan för varmt, shit 25 inne och 32 på ute termometern.. kan de va sant? :) men skönt... man ska inte klaga nu när sommaren är här!! så åt vi sallad i solen.... sen så for vi hem igen och duschade kallt, hehe :)

nu ska vi på BBK fotboll i solskenet :) blir nog bra det!! hehe, apropå jordgubbar, skulle få en liter av Adams mamma nu, wiiiiiiiiiiiiiii :) mumma!! mera goa gubbar till mig :)

Pöss o tjingeling.

Ledig.

09-06-23,

Yepp ledig idag tisdag onsdag och torsdag :) Sen jobbar jag helg... Det är iofs Boden Alive i helgen som kan vara kul att gå på, så kommer nog gå dit fredag med Adam och Palo o kika, sen på lördagen slutar jag nio på kvällen så då kanske det blir en kort sväng, Adam ska festa med sina polare då!

jag skulle ju vilja ha våran klassträff i år igen som vi brukar ha, jag, maria, linnea, jenny, gustav o Marre, men Marre var inte med förra året då vi var på dagoberts o åt lite o surra... men alltid trevligt så ska höra med dem :) Lite svårt för Marre nu för tiden så... men hon är ju med sin hubby now :) hihihihi....

har bränt ut videon från bröllops vigseln nu också, jag trodde videon var på allting när vi gjorde ordning oss och allt sånt men de var bara vigseln, ifos den var jättefin så de var superkul och se igen :) Jag visade Adam den igår och han vart också rörd på avstånd :) så nu har han också varit med på bröllopet hehe.... usch vad jag lipade :)
helt känsligt att se Ryan i close up när han ser dig Marre, hur rörd han blir :) ååååh.....så himla fint!!

idag har jag sovit ut iaf men nu känner jag att jag e trött iallafall... darling kom hem precis så får väl vila med han litegranna :)

sen vette tusan! nått ska vi väl hitta på :)

Åh Marre, hörde att du fått korten nu från fotografen :) skicka dem bums!! :) vill så gärna se dem och visa mina föräldrar :) dem är säkert superfina!!!! PUSS.

Söndag.

09-06-21,

Idag har vi tagit oss en promenix på morgon, vi fick sova ut idag... grymt skönt :) tror de är första dagen sen ja kom hem, första 2 dagarna efter ja kom hem jobbade jag ju tidigt och natten i stugan så drömde ju Elvis och skällde o hade sig :) hehe... och ville upp och pinka kring sju, så de blev lite hattigt, men mysigt :)

så än har vi bara hunnit fika lite... darling ska iväg på match sen så då blir jag själv. Får hoppas dem vinner bara!

Annars då?
ja, jag e överlycklig :) hihihiih!! AND SO INLOVE! :)

Du e så fin Adam! Truly Yours.

Midsommar.

09-06-21,

I fredags så var det midsommar och vi bestämde oss för att fara till Adams stuga i Alträsk... himla mysigt där...
jag jobbade till klockan tre på ica, sen så packade vi ihop och for till Heden... farmor är hundvakt medans mamma o pappa är och hälsar på Richard o Johanna i Uppsala.. :)
så vi tog med oss Elvis och for till stugan. han blir alltid så glad när han får komma ut på äventyr... och nu var han faktiskt inte så rädd när han satt med mig i framsätet och åkte bil, i början så skakade han så mycket för det var ju nått nytt läskigt han fick va med om....... :)

så vi har haft en mysig tid i stugan, med grillning, leka med Elvis, sol och promenader. Även sett en hyrfilm vi tog med. Adams kusiner var där också, Teo och Tilda och dem tyckte de var superkul att leka med Elvis så dem lekte en hel del!! :)

    
   

Det var en mysig liten rutt :) Så åkte vi hem sen på lördagen kring lunch.

Ciao.

Puh, trött men hemma!

09-06-18,

Japp idag äre torsdag och dan efter vi kom hem från USA! jag har jobbat 9.30 till 14.30, men de var nog så länge för jag har varit så grymt trött och "jet laggad" :) Igår kom vi hem kring halv fyra till luleå, och där stod min älskling och mötte upp mig , åh vad nervös jag var hehe han med :) men de var mysigt att krama om honom igen!! :) det var de verkligen.... flygresan gick bra, man var så slut så man sov den mesta tiden!

väl hemma for vi på middag hos mina päron, trevligt o se dem med :) sen blev det ett kik på ett hus... åhå! kan vara THE HOUSE, för de är de bästa hittills, hihihii.... hoppas hoppas!!

sen blev de hem o sova på direkten och idag jobba.. nu tröttare än tröttast... ska nog sova tidigt idag med eftersom jag jobbar imorron 9-15. sen ska nog jag o Adam till deras stuga och mysa på!! :)

Nåja, hur har USA varit??? :)

jadu, väldigt bra!!! saknar vissa grejor redan, o Marre såklart! de har varit sjukt kul och så har vi ju gjort så mycker under dagarna så de har nästan känns som att vi varit där 2 veckor... för sova har vi då gjort minst av... hehe 4-5 timmar varje natt kanske... så de känns nu kan jag säga.
Men allt har varit perfekt, förutom första dagen då vi inte fick vårat bagage från chicago, då de bara var Therese som hade sitt och inte vi andra.... puh då var man less men efter 24 timmar kom dem hem till Marre så första dagen hos Marre vare bara att låna kläder av Therese :) hehe...

annars har de varit toppen, allt gick som planerat :) Marre bröllopp var sagolikt fint! jag var typ rörd heeeeela dagen, och nära till tårar hela tiden :) TALET gick jättebra också, men då det brast för Marre då jag höll talet så brast det för mig också och min röst skar sig lite och tårarna kom :) hehe.... men det är ju så de ska vara?! känslor!!!! :)
Amerikanarna kom fram sen efteråt, ååhh great speach, you made me cryyyy.... :) hehe!
och Marre och Ryan dansade en dans som var så otroligt fint! såg precis ut som i en film eller nått, med lyft och grejor, dem var så vackra!! :)

veckan var perfekt helt enkelt!!! :)

nu lite bilder, ni får se några iaf :)

  
 påväg från luleå..                snygg utsikt!!           vår fina hyrbil :)

                       
äntligen framme!!          Marres fina klocka! en sån vill jag ha i vårt hus :)

    
Towel cake :)             Marres jobb!                   Möhippa för Marre, suprise :)

   
Där ägde vigseln rum!       VACKRA!! :)           Cutting the cake.

        
Bröllops presenter!             VI! :)                                Hoppbild, vår grej :)

Mera bilder kommer sen!! vi hade det iaf toppen bra...

Jag måste fasen packa upp väskan nu :) ha ha!!

PUSS O HEJ!!

Full rulle.

09-06-13,

Vi har massor o gora hela tiden, men det ar ju bara bra =)

Brollopet var igar, helt sjukt fint! sa himla bra... far beratta mer senare! nu ska vi ha barbeque hos ryan o marre, kommer massa folk dit... sa nu ska vi duscha o gora iordning oss, men jag ar sa himla trott...

shoppat lite till idag =)

naja vi har det bra har iaf, saknar dock Adam massa men snart ses vi igen!! can't wait!

puss o hej.

Oversvamning!

09-06-10

hummm..
ja, vi sitter har jag och Maria och skamms och skrattar litegranna =)
Ja, vi stod och smorjde oss med brun solkram och nar vi var klara skulle vi pa toa men de gick inte sa bra for de var stock, och vi testa spola men de gick inge vidare eftersom toan fylldes hyffsat mycket...
Sen kommer Lisa in (full o gla) och undrar vad vi gor, det ar stock i toan sa vi, ja men da spolar vi tyckte hon... och tryckte pa knappen.... ha ha ingen bra ide... vi ropar NEJ medans hon garvar och toan far oversvamning.... eeeeh.... paniken AB.
Lisa springer ut och garvar och vill helst ta kort pa detta medans vi skamms och undrar va fan vi ska gora. Franz kommer efter ett tag (han som ager huset vi bor i) och lagger ut massa handdukar och borjar torka hela golvet.... usch man vet ju itne ens vad man ska saga.... star dar som ett flumm... invirade i handdukar o skamms...
nar han e klar sa plockar han upp allting och gar ivag, sen vander han sig om och sager : By the way, where you showering together or what? =) oj just da kom man pa hur det sag ut for han, i hans ogon... eeeh... NO, we just put lotion on.. ha ha, han skrattar o gar, vi garvar o inser hur flummigt de var.... =)

na, nu ska vi krypa ner, astrott....

far skriva mer nan dag!! =) Love you Adam!!! puss.

Resfeber nu alltså.

09-06-07,

Jaaaa, nu ska vi snart krypa ner jag o darling, och sova tillsammans för sista gången på en vecka, mysko... stackarn, han kommer sakna min sida av sängen och ja kommer sakna honom massvis, men får sova bredvid Lisa och Therese iaf :)

har packat nu.... usch den vägde fan mycket, hur går de till? jag tyckte inte jag tog med mig så mycket.... men fasen 17 kilo redan?? :) men då har jag ju 2 kilo i godis o annat till Marre :) så 15 kilo då.. så 5 kilo kan jag handla i USA, men samtidigt så har jag inget handbagage nu med mig så jag kan ju handla en väska där nere o fylla den med grejor o ha som hand bagage på hem vägen, det går ju bra :) hihihihi....

åååååååh..... nu ska jag krypa ner med darling o hålla om han hela natten! fan åh..


Marre imorron ses vi :) min älskade vän!!!! :)


Lisa: Tack gumman! vi kommer nog ha superkul! hörs senare :) kram!

SNART!

09-06-06,

Det är jättesnart vi far, har bara imorron kvar då jag ska vara nära min darling så mycket jag bara kan, för jag kommer sakna honom nå så grymt!! har fasen aldrig varit ifrån varandra mer än 3 dagar..... :) ha ha!! så det blir en liten prövning hehe, närå vi kommer ha så kul i USA så.

pratade nyss med Marre, så verkligen nu att vi snart kommer... ska bli så kul! Då ska jag inhandla lösviktsgodis till dig, typ ett kilo :) sen lite olika dipper! det blir skitbra!! :) förstår att du saknar lösviktsgodis!

nä nu ska jag snart krypa ner och sova, himla trött faktiskt... och imorron är sista dagen sen åker viiiiiiiii!! helt sjukt otroligt sant, den här dagen har vi ju vänta på skitlänge, fatta att vi bokade biljetten i januari!! :) och har surrat om det här i ett års tid!! THE BIG DAY IS ALMOST HERE :)

tjingeling.

Lördag.

09-06-06,

Nationaldagen idag! :) Du gamla du fria.... lallalaaa :)
sen äre min o darlings dag, den sjätte... så idag har vi varit tillsammans 2 år och 5 månader! :) PÖSS.

Va kul att ni alla tyckte klänningen var fin, va glad jag blir :) Det kommer nog bli toppen det här!!

Lisa: jag hittade den på Vila i Smedjan.... :)

idag har jag och darling handlat lite på kvantum, ska grilla senare, mums!! :) får passa på o grilla massor då man kan. för darling ska iväg ikväll på fest med fotbolls gänget så ja tänkte nog fara ut till Heden o surra med mammsen o pappsen.... fråga om ja glömt nått i packningen :)

småpackade igår men de blev inte så mycket, men har iofs en del kvar känns de som... som typ sommarklänningar och nessesär osv..

nu ska vi chilla på :) ciao!

Massa kul idag.

09-06-05,

Yes, hela dan har varit toppen hittills :)

nu har darlingen farit på match till Piteå så jag tänkte gå förbi kvantum o handla lite, kika på apotektet litegranna, sen hem och skriva packningslista o sådär... jag måste ju testa packa ner grejorna snart... :)
ÅÅÅÅH det är skit snart....  jag längtar så! :) men samtidigt kommer ja sakna min darling, men som Marre sa, att hon ska allt få låna mig en vecka av våra liv :) ha ha såklart du ska Marre, vi kommer ha superkul!!

ska ba handla nu rå så ska ja sen hoppa i klänningen också o fota mig :) har ju lovat, men just de, Adam e ju borta men får ta stativet haha :) ciao så länge.

här kommer lite bilder, kommentera gärna :)



 

     

Sådär, nästan hela outfiten blir de juh :) Det kommer nog bli superbra!! wiiiiiiii....

Ciao!

Fix.

09-06-04

OJ OJ nu är det sjukt nära... Torsdag idag, fredag, lördag, söndag, MÅNDAG = USA!! :)

idag ska jag nog skynda mig till luleå för att försöka handla de där skorna som skulle passa bra till klänningen, så jag ska egentligen inte sitta här nu... hehe, ska ducha och äta nått, sen köra iväg... hoppas hoppas dem har min storlek nu, annars blir jag inge glad... :(

fått önskemål om att ta bild när jag har klänningen på mig, jo jag ska ta ett sånt kort sen, då jag köpt skorna! så man får med hela :) jo, köpt en väska också, skitsöt... dem måste jag visa då också!! :)

nä nu ska jag lägga på ett kol....

skriver mer sen. ciao!

Yepp jag for en snabbsväng till luleå, och jag köpte ett par skor.. dock inte dem jag hade tänkt, för dem var slut... fasen åh men det är ju min tur det också.... så iaf så köpte jag dem där skorna jag hade kikat på som var lite dyrare men oj så fina dem är :) det fick bli dem! Jaaaaa, jag ska visa hela outfiten men inte idag :) imorron kväll kan jag göra det... nu måste jag fixa med lite annat.... bland annat skicka in mina 2 skoluppgifter som ska in, och så ska ja fixa med massa listor o grejer...  hade egentligen tänkt träffa Frida nu på kvällen men hon hade fullt upp också, så det passa iofs bra, jag får träffa henne efter USA! det är mycket nu...

nåja nu ska jag dona på. jag e så lycklig iaf! helt sjukt lycklig...... ojojojojojojo :) så sprallig hela tiden!! dels för USA närmar sig och dels för annat och att jag har min darling :) ÅÅÅÅÅÅÅH!!

4 dagar kvar!!! :) ciao.

2 träffar.

09-06-03,

Mmmm snart eller klockan ett ska jag Helen och Lisa åka in till luleå för att träffa vår söta lilla klass och spela lite brännboll :) och surra på! ska bli mysigt... tanken var ju att man skulle stanna hela kvällen och grilla med dem, men då fick vi höra att Ica Kvantum grillfesten är på kvällen, så eftersom Helen har fått jobb där också... så tänkte vi att vi e med på klassträffen till 17 kanske, och sen åker vi hem och är med på grillningen med kvantum så hon kommer in i gänget lite :) ska bli superkul... men jag tänker inte dricka nåt... nepp!

hade behövt handla de där skorna dock i luleå.... hmm, kanske får skynda mig och göra det imorron på morgonen, innan jag ska träffa Therese! ska fundera på det...

shit shit pommfritt.... det är apnära tills vi åker!!!! :) oooohh, resfeber.....

kommer sakna min Adam hur mycket som helst, har redan frågat han om han hade kunna ta Jannices biljett nu när hon inte ska åka , bara så jag får ha han nära mig... men det gick inte.. för de går inte att nån annan tar hennes biljett heller så.. näääe,, ja kommer få sakna honom!! men jag tror veckan kommer gå fort som fasen bara, vi ska ju hinna med att vara med Marre så mycket vi kan, det är ju det som är poängen!!! :) ska bli svinkul o träffa henne igen!! verkligen...

nä nu ska jag duscha o sånt! Tjingeling :)


Sista skoldagen!

09-06-02,


ÅH SISTA SKOLDAGEN NU! Vi ska ha lektion från klockan ett till kvart i tre... och då ska vi redovisa, huuua, läskigt, men det ska nog gå bra.. har ju aldrig varit ett FAN av att redovisa men det får gå bra... för efter det så har vi ju sommarlov!! :) Gud så underbart, då kan jag slappna av och fixa klart allt till USA istället...

Nu sitter ja o övar lite på redovisningen... vi ska låtsas ha ett föräldramöte och prata om ett tema vi har gjort för att kunna arbeta språkfrämjande i förskolan! :) hehe himla intressant så de kommer nog gå bra..

nä nu frulle, hör att magen är rätt tom...

Magda: ja vi får visa alla bilder sen :) lär ju va massvis! kul att du gilla klänningen!

Tessie: jaa okej, då kanske ja köper dem, måste bara testa om dem var hårda eller inte, inge kul o få skavsår direkt.

ciao! :)

Grym dag.

09-06-01,

Yes det har varit en grym dag idag :) överlycklig!!

Har pluggat lite, sen varit med darling o myst o bara haft det underbart, ätit på panelen :)

Surrat lite med Marre, åååh det närmar sig gumman!! det kommer va så fint brölloppet och hon berättade om att Suzi hade gjort en sån där spray tan dusch nyss där dem bor, och det hade blivit superfint, och sånt vill jag verkligen göra!! Jag e så kass på smörja mig jämt så det blir bara fläckar på mig... inte så fint kanske, så jag ska nog göra en sån på onsdagen eller torsdagen innan brölloppet så man e fräsch då :) Då slipper man ju strumpbyxor o allt sånt där om man e brun och fräsch.....
det ska jag!!!   :)

Här e kläningen som jag ska ha på bröllopet.. Hoppas du tycker den e fin gumman! den e enkel men ändå fina detaljer!


Detaljerna uppe på klänningen :) små svarta rosor!

Japp, och imorron har jag sista grejen i skolan, det ska bli så skönt när den är över för då har jag sommarlov!
Ska imorron också efter skolan in till luleå stad och kolla på en väska jag hade lagt undan till bröllopet och så ska jag nog inhandla skor! det kanske blir likadana skor som dig Therese men dem var så fina och skulle passa min klänning så bra, så det kanske inte gör nått??? :)

Nåja nu sova!!! Glaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

Puss!
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0