www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Boden Alive.

09-06-27,

Japp idag är det lördag, och nu är det lördag natt till o med... strax tolv på natten...
Jag har jobbat idag lördag 12-21 i spelet.. hua det var ingen bra dag idag, det mesta gick fel, kassorna hängde sig, uttagsautomaten la ner, köer, m.m... och varmt som tusan! fattar inte att vi måste ha dem där tjocka svarta brallorna på oss under sommaren, hur varma som helst juh.. ajja det gick ju bra iaf.... så när jag slutade for ja till Heden en sväng o surra med mamma o pappa som kommit hem från sin road trip till sthlm :)

Nåja, torsdagen som var, så var jag ledig och då for jag o Helen till Annica, (helens polare och jag har gått komvux med henne) för att titta på hennes nyfödda bebis :) gud så liten hon var, helt sjukt... ojojooj.... :) så grymt fin!! man vågade knappt hålla i henne, trodde hon skulle gå sönder :) men oj så fin!! efter de så for jag o Adams mamma o kikade på huset i Heden för att visa henne huset och då var de allmän visning men ja o Adam hade redan fått titta på det innan, så vi gick runt där :) gillar det skarpt! men många besökare så vi får se....
efter det så kom det några klasskamrater till mig o Helen till boden för att gå med oss på Alive litegranna :) så vi möttes upp i stan och gick med dem och spelade på hjulen, handla remmar, köpte glass och satt i gräset o surra..... Gud så mysigt det var :) verkligen!!! och så åt vi thai mat dem hade där också, grymmes gott!!
det var verkligen sommar!! :) MYS PYS!! Hade superkul, Helen, Ida, Nina, Layla o hennes kompis (glömt namnet nu igen)

Fredagen så jobbade jag 8.30-17 och då grillade jag Adam och Palo tillsammans :) såg sverige mot england som förlora på straffar, helt sjukt otur... menmen, efter det spelade vi nintendo 8bitars mot varandra. OFF ROAD spelet :) grymt kul hehehe.... riktigt skoj när man var tre! man ska ju helst va 4 :) och lite buzz spelade vi också! sen pallrade vi oss ut på Alive och kikade runt lite.... det var grymt mycket folk och hög musik som tusan.. Jag gillar dock inte den nya placeringen på öl tälten... dem står som mitt i gröten på kvarnängen mellan scenen o tivolit... istället för som tidigare när de har stått längst hela vägen mot Bränna...... så det var lite dumt tycker ja! Men vi gick bara en sväng och sen hem o spela lite mer nintendo..

Hehe ja undrar om man börjar bli lite gammal ändå med tanke på folket på tivolit, typ 12 och öltälten då där var det ju våran ålder o äldre men det var ju så proppat med folk! Så man tyckte nog det var roligare förr när man var yngre, men men kan ju bero på mycket också :)  Såg en skymt av Fagervall som sjöng iaf :)

så min boden alive helg var inte så långvarig men jag känner inte att jag missa nått speciellt heller, man jobbar juh och så är jag grymt trött nu också! så nu blire sängen :)
Adam e ute med grabbarna ikväll, får se när han kommer sig hem! :) Pöss på han.

Ciao.

Kommentarer
Postat av: Marielle

haha.. varje gang jag tanker pa boden alive sa tanker jag pa tobbe och nar boden alive var dar vid bjorknas!!! hahaha

2009-06-29 @ 20:57:02
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!