www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Puh, trött men hemma!

09-06-18,

Japp idag äre torsdag och dan efter vi kom hem från USA! jag har jobbat 9.30 till 14.30, men de var nog så länge för jag har varit så grymt trött och "jet laggad" :) Igår kom vi hem kring halv fyra till luleå, och där stod min älskling och mötte upp mig , åh vad nervös jag var hehe han med :) men de var mysigt att krama om honom igen!! :) det var de verkligen.... flygresan gick bra, man var så slut så man sov den mesta tiden!

väl hemma for vi på middag hos mina päron, trevligt o se dem med :) sen blev det ett kik på ett hus... åhå! kan vara THE HOUSE, för de är de bästa hittills, hihihii.... hoppas hoppas!!

sen blev de hem o sova på direkten och idag jobba.. nu tröttare än tröttast... ska nog sova tidigt idag med eftersom jag jobbar imorron 9-15. sen ska nog jag o Adam till deras stuga och mysa på!! :)

Nåja, hur har USA varit??? :)

jadu, väldigt bra!!! saknar vissa grejor redan, o Marre såklart! de har varit sjukt kul och så har vi ju gjort så mycker under dagarna så de har nästan känns som att vi varit där 2 veckor... för sova har vi då gjort minst av... hehe 4-5 timmar varje natt kanske... så de känns nu kan jag säga.
Men allt har varit perfekt, förutom första dagen då vi inte fick vårat bagage från chicago, då de bara var Therese som hade sitt och inte vi andra.... puh då var man less men efter 24 timmar kom dem hem till Marre så första dagen hos Marre vare bara att låna kläder av Therese :) hehe...

annars har de varit toppen, allt gick som planerat :) Marre bröllopp var sagolikt fint! jag var typ rörd heeeeela dagen, och nära till tårar hela tiden :) TALET gick jättebra också, men då det brast för Marre då jag höll talet så brast det för mig också och min röst skar sig lite och tårarna kom :) hehe.... men det är ju så de ska vara?! känslor!!!! :)
Amerikanarna kom fram sen efteråt, ååhh great speach, you made me cryyyy.... :) hehe!
och Marre och Ryan dansade en dans som var så otroligt fint! såg precis ut som i en film eller nått, med lyft och grejor, dem var så vackra!! :)

veckan var perfekt helt enkelt!!! :)

nu lite bilder, ni får se några iaf :)

  
 påväg från luleå..                snygg utsikt!!           vår fina hyrbil :)

                       
äntligen framme!!          Marres fina klocka! en sån vill jag ha i vårt hus :)

    
Towel cake :)             Marres jobb!                   Möhippa för Marre, suprise :)

   
Där ägde vigseln rum!       VACKRA!! :)           Cutting the cake.

        
Bröllops presenter!             VI! :)                                Hoppbild, vår grej :)

Mera bilder kommer sen!! vi hade det iaf toppen bra...

Jag måste fasen packa upp väskan nu :) ha ha!!

PUSS O HEJ!!
Kommentarer
Postat av: Marielle

Shiit babe vilka underbart harliag fina vackra bilder du fick.. hann ju inte kika pa dina bilder innan du for. Skitbra bilder fick du juh! Alskar bilden pa mig och Ryan i limon... sag du mina dock-ogon.. sa jaaavla fin bild. Den vill ja ha.. du kanske kan satta en cd pa dina favorit bilder och skicka over till mig.. ska ju gora scrapbooking album sen! Aaah saknar dig! Sa himla glad att du kom!!! :) Puss

2009-06-18 @ 21:09:24
URL: http://marli.blogg.se/
Postat av: Marielle

hej gumman- skulle du kunna emaila bilden pa mig o ryan i limon?? Den ar sjukt fin o jag tankte anvanda den till en grej! Puss darling

2009-06-19 @ 01:39:17
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!