www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Ny vecka igen.

09-03-30,

Tiden flyger iväg... nu har vi sista praktik veckan, de kommer gå så fort för vi har massor att göra. avsluta projekt vi håller på med, göra fler barnintervjuer m.m. så det är en del att få ihop nu sista veckan..
Plus att Helens 2 flickor har börjat idag på förskolan så hon har varit med 2 timmar typ så har barnen fått visa henne runt, men de är ju mycket nya intryck för barnen att se, så de tar nog ett tag o smälta. Men kul för dem.

Annars så var helgen bra! Lördagen var rolig med pistvakt o Lennie Norman, askul :) sen följde ju Magnus och Maria med till oss och festade, Palo kom även med :) så hann vi vara här ett tag bara, o kika gamla filmer hehe... roligt.
sen så blev de Tc efter mycket om och men, tänkte först gå på ice men de var så lång kö..
sen hann vi inte vara så länge på tc för de skulle ju vridas om till sommar tid så dem stängde ju två :P hehe.. bra där.. :) då vare bara att knalla hem. och så ringde vi Marre o gormade lite med henne... haha APU :)

söndagen blev en seg dag, bakis o låg i soffan, rörde sig inte alls mycket förrän på eftermiddagen då vi promenerade till mormors gamla lägenhet för att mamma o pappa håller på rensa ut sånt hon inte ska ha kvar eller behöver längre, nu när hon flyttat till äldreboende.. så vi fick en hel del saker, himla snällt..

så nu e man hemma, dagen sprang iväg... verkligen.. det blir nog att göra mat snart.

ciao.

Lördag!

09-03-28,

Då kommer lite från igår! :)  jag vaknade med darlingen 05.10 och då ville ha ge mig en present hehe.. jag kunde knappt få upp ögonen o fråga om ja fick öppna det i mörket, men sen tände jag... :)  fick ett presentkort på Glitter! :) hihi. sen for han och jobba och jag somnade vidare. sen gick jag upp kring halv sju, skulle promenera halv åtta till Barncompaniet.

När jag kommer in på Barncompaniet, så har Helen ett paket till mig men en bild på framsidan som en kille där hade suttit och ritat till mig :) hur söt som helst. Han hade ritat mig och skrivit Marie, fast EIRAM :) o ritat min favoritfärg, blå :) o helen hade gett mig örhängen :) tack!

Så vi hade en bra sista dag på veckan på Barncompaniet, mycket o ta in, vi gjorde en utmaning för barnen också och spelade in en intervju, så söta dem är!! :)

Fick sluta tidigare också, wooho. skulle sluta tre, men fick gå kring ett :) skönt som tusan när man vill hem då man fyller år också! så de var toppen... jag o darling städade och gjorde lax middag. men såg att jag hade fått post också som låg på bordet när ja kom in :)
   
Skitgulligt att Marre hade skickat ett paket som kom exakt på dagen :) så söt hon är!! vart superglad!! Tack så mycket gumman, saknar dig!! Pöss!! så tänkte jag att ja skulle ringa henne sen men hon hann före :) hehe, men då sa hon ja, men det är ju du som fyller år då ska ju jag ringa :) hehe, okejrå.. :) tack igen gumman, skit sött gjort!!!

Hade även ett paket från brorsan o hans tjej i Uppsala! :)
  
Så tackar så mycket för det :) H&M presentkort :)


Sen kom mamma, pappa o brorsan o farmor :) vi fikade vinzor kaka och surrade på :) o öppnade paket!
Och en stund efter det så kom Adams mamma och Adams syster o hennes kille! :) var trevligt, blev rätt fullt i vår lilla lägenhet men trevligt. sen efter de satt ja o darling o surra ett tag, båda helt slut efter veckan så det blev en rätt tidig  kväll. skönt.

fick även av darlingen en extern hårddisk, han tycker ja har så mycket på datorn, så de kan ju va bra o tömma, en med 500 GB :) och sen fick ja även av de andra, örhängen, makeupstore presentkort, halsband, presentkort Ming! joooo ja fick Dollar av mormor!! :) till resan!!! yeeeeeeeeey. here we come!

IDAG!
så har vi gjort en go frulle och vi tänkte ta de rätt lugnt fram till kvällen iaf, kanske en promenad i det soliga vädret?
det vore skönt! sen blire lyx middag, FONDUE :) och efter det ska vi ju till Pistvakt showen på Boden Arenan!! längtar! efter det utgång en sväng!! :) partyyyy! det kommer nog bli en grym dag!!

ha en trevlig lördag alla!! PÖSS.

Saknar dig så Marre....

Fredag,helg o kalas.

09-03-27,

Yepp då blev man 26 år gammal då.. hehe!
Känns lite mysko, vill ju som inte bli äldre men det blir man juh :) tiden går ju så fort så. Adam sa igår när vi låg o surra att vi har firat 3 av mina födelsedagar tillsammans nu men vi har bara varit tillsammans i 2 år :) hehe.. tog ett tag innan jag fick ihop det där :P hehe...

skriver mer på ett tag, ska bara städa till lgh lite.. så alldeles strax tillbaka! :)

jag återkommer imorron med bilder oså. för trött nu :)

ciao.

Å det var torsdag.

09-03-26,

Så fort var torsdagen över... Åkte bil med Helen imorse, men de var kallare idag så de var knappt att Helens andra bil som är mycket mindre o känsligare för kyla startade... hehe, vi hackade oss fram till Erikslund :)
Men den tog sig hela vägen iaf.. :)

Idag fick barnen besök av en präst, hehe dem hade frågat barnen tidigare i veckan om dem vet varför vi firar påsk.. och barnen hade lite olika teorier om vart man kunde få reda på det, tex genom en präst... så ena flickan hade ringt o frågat en präst om han kunde komma till dem och berätta :) hur modigt som helst o göra det :)
sen så kom han idag o pratade med barnen,dem satt som ljus kan ja säga!! hehe, han prata om påsken och lite hur allt kom till i världen, jesus och julen o så... skit roligt för dem :) spännande..

sen så hade vi gjort lite utmaningar med barnen, som är våra uppgifter.. det är så kul! höra vad dem tänker om allting och när dem pratar med varandra. näe ja trivs som fisken i vattnet, bara de att dem är så pass duktiga på det här stället så man ibland kan känna sig lite dum när man inte vet exakt hur man ska säga eller göra.. men det finns en hel del o lära sig på detta ställe kan ja säga.. skit glad att jag fick praktik på detta ställe!!! :) i looooove it.

sen så har jag o Adam ätit lite mannagryns gröt idag med ägg o mackor :) gott!! Mannagryns gröt är underskattat!
o så handlade vi lite fika bröd till imorron, Adam ska även hämta en Vinzor kaka vi beställt från Opalen! :) För imorrn blir man ju ännu äldre.... hehe, vill inte men så äre :) fick ett kuvärt med posten idag från storebror Richard och Johanna från Uppsala! :) får öppna imorrn.

nu ska ja skriva klart min uppgift vi ska lämna in imorron. så imorron äre ju helg, guuuud så skönt!! Jag längtar, för jag har ju en ledig helg till :) yeeees... :)

Ciao.

Hus kik.

09-03-25,

Har kollat på huset idag... men det vart inte helt okey ändå utan det kändes lite gammalt på nått sätt.. man fick lite stug känsla när man gick ner i källaren o så... men annars vare perfekt med rum och stort men man känner att man har velat göra om en del där , och när de redan kosta så pass mycket så äre dumt o det blir för dyrt då...
men de var kul o kolla iaf :)

annars har de varit en bra dag på praktiken förutom huvudvärken, fattar inte vart den kommer ifrån? jobbigt en iaf. och jag tror faktiskt inte att det är av barnen eller nått sånt, för så mycket lever dem inte om.. det e faktiskt himla "städade" där :) Var på gympa idag med barnen! alltid kul o komma iväg och göra nån aktivitet! fick även göra en aktivitet med barnen inne också, rita och att dem får berätta om sina teckningar. intressant o höra hur dem tänker.

nu har vi städat lgh också, skönt :)

strax the och ost o kex med en komedi  :) epic movie.. för mig att ja sett den förut, den e ganska flummig, en parodi på andra filmer :)

ciao.

Måndag igen.

09-03-23,

Ny vecka, nya tag :)

Kul när man vet att man ska på praktiken igen juh :) det är skönt att den är 3 veckor istället för 2 som sist, men det kommer gå nog så fort med 3 ändå. så det är andra veckan nu!

Idag var vi på utflykt med barngruppen vi är med, till svedjebacka.. en backe där vid Erikslund, inte så långt från stället vi är på men ändå... kul för barnen o ta med pulka, madrass o stjärtlapp :) Så var vi där 2,5 timme och grillade hamburgare till lunch o myste på. det var härligt och vara ute i solen :) solen värmde men de blåste lite.
sen var vi inne på eftermiddagen, så denna dag gick himla fort kan jag säga.

har suttit hela kvällen o knopat ihop en uppgift vi ska lämna in imorron, ska nog göra lite imorron kväll också innan jag skickar in den, det behövs kollas mer på.


Ja, igår på Ikea så hittade jag o älsklingen 2 dator stolar som vi köpte, billiga dessutom 300 kr :) så nu sitter vi himla skönt istället för köksstolarna vi hade innan, plus att det ser mycket snyggare ut nu i köket med 4 stolar istället för 2 :) sen så köpte vi en liten lådgrej till badrummet som man kan ha i hörnet, med lite smink o grejs, hade som inget sånt innan o det behövs kan jag säga!! Sen nå lådor för förvaring, lite ljus, en vas till prydnad med potpurri i, ni vet sånna där blad som är torkade som luktar, vi tog vanilj lukt :) o vanilj ljus.
sen köpte vi även sånt vi kan ha till hus senare, om vi nångång snart skaffar hus :) en vägg dekor med blommor som man klistrar fast, riktigt snygg.. och en golv lampa. men just nu får vi inte plats med dem hemma så vi sparar dem i källaren till framtiden :)
efter ikea igår for vi till Adams syster Amanda och hennes kille Andreas, för han hade fyllt år, så vi for dit med en liten present :) dem hade jättefint i sin lägenhet, vart lite avis faktiskt.. en 80 kvadrat stor en.... riktigt nice.

åh vill vill vill ha HUS!!!! :)

Föresten så ska vi på en visning på ett hus i torpgärdan på ONSDAG!!! :) Längtar som fasen, det är grymt stort o nice hus det där alltså.... :)

nu sova!!!! tjingeling.

Ikea.

09-03-22,

Yes, snart ska vi iväg till IKEA jag darlingen och brorsan :) han skulle också ha nå hyllor eller så til köket. Vi ska se om vi hittar ett nytt vardagsrums bord o kanske nått till toaletten. Sen finns de säkert massa småprylar man kan köpa :) har inte varit dit på skitlänge juh. det ska bli kul.

 se ya later... :)

Helg! :)

09-03-21,

Igår efter ja kom hem från Barncompaniet så gav darlingen ett förslag att vi kunde ta oss en cider eller två o mysa på jag o han... tyckte det lät bra, var väldigt längesen jag festade eller ens drack en cider... men vi hörde först med Helen O Mattias men deras familj skulle iväg till klinten hela helgen så då tänkte vi att det vore mysigt o vara bara jag o han! :) så det gjorde vi o det var mysigt. vi sjöng o spelade låtar, spelade lite nintendo faktiskt, superkul :)
sen gick vi en sväng till Tc. dem hade ju byggt om där, var himla snyggt faktiskt! :) så där var vi ett tag o spelade lite o så. sen hemmåt.. då ringde vi Marre men hon svara aldrig, men hon ringde allt upp efter ett tag,  :) Det var skönt att höra din röst, men vi ska höras mer i helgen! måste prata mer med dig :) *pöss*

nu så är ja lite seg, sovit sådär... Adam e på träning, sen när han kommer tillbaka kring två ska vi fara o se BBK spela på Arenan! kan va trevlit :) sen blire köpa nå go mat hem, tror de blir karé :) sen blire nog bara en mysig hemma kväll. det är ju premiär för Robison 09. det ska bli spännande! så det ska vi kika på :) ska ni???
 

Ciao!

Fredag :)

09-03-20,

Fredag! skönt....  Den här veckan har gått grymt fort! tiden flyger iväg som vanligt.. Men så skönt med fredag och en helg med älsklingen, jag har ju haft 3 jobb helger nu i rad så jag tycker att jag förtjänar lite ledigt :)

Snart ska jag iväg, de var 5 plus grader nu på morgonen och klockan är bara sju :) hoppas det blir toppen väder idag!!

Lisa: jo det känns mycket bättre nu, skönt med vår. det stämmer nog, att nu har solen börjat komma och man känner sig gladare för det också :) O så har jag ju testat spikmattan nu o sov faktiskt lite bättre! mer timmar i rad istället för o vakna :)

Camilla: Kul att du läser min blogg gumman :) så du tyckte de linnet passa mig, va bra! :) Kram på dig!!

Marre: förstår att du hittar en hel del kläder där borta, längtar tills vi får komma o kika lite!! :)

Nu ska ja kila, ciao!

Bättre!

09-03-18,

Jo idag känns det bättre! Vi började med dagen jag o Helen att ta en omväg till Barncompaniet.. så vi skulle få en längre promenad till o med :) det var jätteskönt, vi kom i bra tid dit också så det var perfekt!!
Sen fick vi följa med barnen på morgonen till gympa som dem skulle ha i Hildurs borg :) så himla kul o se, vi satt o dokumenterade medans, så himla söta, tänk så kul man hade när man var barn!! :)
efter det så var det lunch, sen var vi med barnen och så på eftermiddagen, sen kring tre gick vi hem.... så den här dagen har gått jättefort!

Har varit o hämtat ut ett paket jag hade från H&M :) Allt utom en grej var bra så den ska jag skicka tillbaka, men sen har Adam 3 brallor o testa som han beställde :) så vi får ha modevisning sen!
Det här beställde jag!


 Adam köpte Linnebyxor i olika färger.

Den lila skjortan passade inte så den ska tillbaka, sen var det dem där träningsbyxorna som ja köpte! :)

Hoppas han kommer snart, ska laga köttfärssås och spagetti, längesen, mums :)

ciao.

Lite små fundersam.

09-03-17,

Andra dagen på praktiken, idag tog Helen bil, för hennes barn var sjuka och Mattias (hennes karl) var tvungen komma hem först innan vi for.. så de gick snabbast o ta bil då.
Nu andra dagen har vi planerat lite mer med våra handledare men jag tycker ändå det känns himla svårt att veta hur man ska förhålla sig till barnen. Eftersom dem har en sån bra pedagogik och tänkande runt allting så känns det som att vi är ju inte insatta i detta och kanske gör fel mot barnen genom att säga vissa saker eller inte säga till vissa saker. det gör mig lite förvirrad faktiskt, och Helen kände samma sak. men jag tror det kommer allt eftersom.... men just nu är man förvirrad när man går omkring där. Sen så testar ju barnen en också om man har samma regler som de andra pedagogerna och om man inte har det så kan dem ju lätt köra med en eftersom det skiljer sig. så det vill man ju inte heller ska hända... himla svårt det där... hoppas det klarnar allt mer snart....

är hemma nu och väntar på Adam, han har mycket o göra på jobbet nu när Beab har kommit... så han kommer nog snart, då ska vi till Heden och äta middag med mamma o pappa :) blir trevligt....

haha... just det.... testade min spikmatta igår.... ha ha! Usch vad läskigt det var.... och ont gjorde det!! så det stod att man kunde lägga mellan nått tyg om det gjorde för ont, men då jag la tyg emellan så kändes det inte nått så det funkade inte. så jag la mig utan nånting och pallade bara 5 minuter :P ha ha, jag bad Adam testa också, och han pallade 2 minuter, ha ha.... huvva vilken grej... så jag messade snabbt till Anton för jag hade blivit knallröd på ryggen som att jag hade bränt mig på hela ryggen och var grymt varm... så ja messa han o fråga om de skulle va så? :) hehe joooo sa han, man kan bli rätt röd..... men du måste ligga 10 minuter, det är då du kommer in i djupavslappningen!! jaha.....men hur ska man palla det då?? :) det får jag testa nästa gång tänkte jag, försöka ligga kvar trots att det gör ont i början, är ju en vanesak också säkertt!! men aj aj i början iaf.... men varm o gossig blev man allt.

   ha ha min röda rygg. och Adams.

nej så nästa gång ska ja fasen stå ut i 10 minuter så får ja se om det händer nått :)

Nu ska ja till Heden, ha de gött alla. ciao!

Sol o värme.

09-03-16,

Nu håller verkligen snön på försvinna känns det som, det droppar om taken och det har blivit slaskigt ute. Idag har det varit flera grader plus och solen skiner som bara den! Jag o helen promenerade i morse till Barncompaniet, första dagen idag på praktiken :) Har ju som längtat!!
Det har varit en kul dag, men mycket söta barn och sina idéer. Har läst för barnen, och lekt med dem, även haft en mysig massage saga dem fick göra innan lunchen då pedagogen läser en saga som dem får sitta 2 och 2 och sedan massera varandra på ryggen till texten hon läser. Superbra!

Så nu e jag hemma därifrån, promenaden hem var ju ljuvlig :) solen sken, och värmde!! skulle nästan haft längre hem så man fick sig en rejäl promenad nog för att det tar ändå 15-20 min och gå dit :) Bra vardagsmotion!!

Adam e hos tandläkaren och han skulle vara så söt och hämta ut min spikmatta som kommit idag!!!! :) så ikväll blire att testa den, spännande spännande.... Fast innan det ska jag laga lite hamburgare åt oss! :)

Allt e toppen :) förutom hur min kropp mår, har haft så ont i huvut nu både igår hela dagen och idag... vet inte vad det är... och magen e halvkass, nått virus är det men det bryter som inte riktigt ut så man får gå omkring halvdann, lite jobbigt men hoppas det går över snart! :)

Jo Marre, dem där tavlorna Linda hade på väggen är nog canvas eller vad de heter :) de var sånna som stod ut lite iaf från väggen, det tycker jag e supersnyggt :) Så får ni också göra med era kort sen kanske?? jag skulle iaf vilja ha sånna :) grymt fint!

Nu vila lite, snart kommer Adam :)  ciao.

Boring Sunday.

09-03-15,

Usch, vaknar med fetaste huvudvärken, varför? ingen aning... gjort det faktiskt flera gånger på sistone.. inge kul alls. Har proppat i mig tablett o ätit frulle... men känner mig ändå hängig.
Adam har åkt till luleå får mer matcher, eller en match har dem kvar, så han är väl hemma kring tre, han skulle se Chelsea då :) jag jobbar idag med, 12-19. det ska nog gå bra. Får hoppas man känner sig bättre iaf.

Har lämnat in en fet uppgift nu idag också, skönt som tusan var det. Så då kan ju jag och darling slappna av och se film eller mysa ikväll utan att ha nått man måste göra i bakhuvet :)

Nu ska ica kläderna på.... tjingeling! :)

Sushikväll.

09-03-14,

Igår efter jag hade jobbat 8-17, pust... så hämtade Helen upp mig från kvantum, fast först köpte vi tulpaner o ta med oss :) så körde vi och hämtade upp Malin, sen for vi till Linda :)
Det var jag, Helen, Malin, Linda, Josefin och Sofia. Vi tänkte göra egen sushi :) tror det bara var Helen som hade gjort det förut så hon fick visa, men det var ju superlätt :) det kommer jag garanterat göra hemma nångång framöver! och det vart så himla gott, mycket godare än när man köper färdigt! plus att man kan ju sätta i vad man vill i rullarna också :) Näe det var verkligen lyckat, hur gott som helst och kul och göra! Efter det så såg vi Melodifestivalen, tuuuuuur att inte Ugglas vann, jag hade dött... Tycker ändå att den där operasångerskan är bra, hon kommer säkert få andra länder att digga henne, tror ni inte det? :) Den är ju speciell och frän tycker jag! Särskilt att hon kan hålla så bra miner i ansiktet när man sjunger opera, snyggt gjort!! :)


Näe så kvällen var supermysigt, det får vi göra fler gånger! Hon har så himla fint Linda i sitt hus, vill också ha! Glömde fota alla rum och så men man ser ju lite av köket o vardags rummet. Gillar även korten dem har på dem när dem gifte sig för ett år sedan! jättefint verkligen :)

Here's some pictures!
   
  

Ciao.

Fredag.

09-03-13,

Just de, det ser jag nu... att det är Fredagen den 13:e idag :) Men än så länge har inget hemskt hänt.
Har suttit med Helen sen klockan nio och skrivit på en uppgift och nu anses jag nästan vara klar. Så skönt det är. Ska bara fin slipa det sista sen ikväll. Adam ska iväg på Cup i helgen, hans första cup som tränare. Spänannde :)
Så nu när han kommer hem ska vi fara o handla nå gott som vi kan laga innan han åker..
Vi kommer ju nämligen inte hinna ses nå mycket i helgen alls, eftersom jag jobbar o ska iväg till Luleå imorron på kvällen direkt efter jobbet, ska till Linda i klassen o vi är några stycken som ska göra hemma gjord sushi!!!! :) Kommer bli supergott och mysigt... så det ser jag framemot. Sen söndag jobbar jag också, och Adam e ju som sagt på Cup i Arcus... så vi har nu några timmar att umgås :) Undra vad vi ska laga??

tack terese för tipset, det lät supergott men såg det lite väl sent :) hehe har precis ätit. men vi åt supergott, helt sjukt gott. Fredags lyx. Fläskfilé i bitar med pepparsås, vitlökskroketter, halloumi ost och sallad, supermums!


Ikväll blire bara att ta det lugnt och mysa på, ska skriva klart min uppgift på datorn så jag e klar med den. Sen ska ja kika om det är nått bra på tv eller om jag ska kika på nån film!

Ciao.



Feeling god.

09-03-12,

Skönt med träning igen på morrronen, det måste ju vara det bästa :) Blev nordpoolen, hittade dock inte mitt stepin kort men det gick bra iaf :) Så motionerade vi i 45 minuter :) skönt o jobbigt, för jag tog ett tyngre motstånd än ja haft tidigare, pust o svetten rann :) sen kom Helena från ica o vi surra lite... o Olle kom dit också... som Helen känner.. Så dessa två körde vi, vanligt band och sen Cross trainer.. :)
 

nu har ja ätit frulle, ska fara till Helen för o plugga,vi har några frågeställningar vi ska svara på. fyra stoooora ena..
får hoppas det kommer gå bra!! :)

Det tog himla länge o komma på o skriva ner svaren på frågorna, men vi har ju kommit en bra bit iaf på vägen! så de känns ju bra, men blev mysko i hela kroppen senare hos Helen.. ont i magen, mensvärk.. sen fick jag huvudvärk och kände mig alldeles varm.. typ feber.. usch så när ja kom hem från Helen så vilade ja en stund.. ja e helt död..
Vet inte vad det beror på... kanske av träningen? njaa... kanske sovit dåligt..

aja ska försöka göra lite ikväll på uppgiften, iaf skriva in det i datorn... sen blire slappa!

for förbi helen o låna boken vi har gemensamt ifall ja får nån snilleblixt o kikar i den ikväll eftersom Adam farit iväg för träning. Så då tog ja mig en sväng in på solariet, så skönt.... andra gången ja solar nu. så varmt o skönt o så slipper man va blekis.. sen promenerade ja hem.

nu plugga lite mer. ciao.

Shoppingsväng.

09-03-11,

Jag o Maria tog oss en lite sväng till luleå, var trevligt... surra på o längta till USA :) Jag hittade dock inte så mycket, men alltid nått kan va kul. Ändå trevligt o bara komma iväg o hitta på nått hur som helst!
Och vi hitta en superbra parkeringsplats i P-huset, så man slapp krångla in sig på nån övervåning eller så :) men som vanligt när jag ska ut ur phuset så ställer ja bilen precis så att ja når när jag sträcker ut armen för att sätta i lappen igen, hehe alltid får man skratta åt det :)

här e mina små fynd iaf. :) Ett par tygskor- me like! En tröjklänning- tunn o bra, Huvtröja-superskön,
Smycken-ett måste alltid :)

    
 

Marre: Jag köpte spikmattan på Örtapoteket.se Jag hoppas den kommer funka, blir spännande att se. Hoppas den kommer snart!! :)

Nu kom darling hem, ska hoppa in i duschen med honom!! :) Ciao.

Bättre redan.

09-03-10,

Ja, det känns som att jag känner mig bättre i kroppen redan, eftersom jag rannsakat vad jag behöver ha och inte. Om man mår lite halv kasst av vissa saker så var jag tvungen att ändra på det nu så det har jag gjort. Vill ju vara glad när jag är med Adam och inte så negativ.. men det känns redan bättre? kanske inbillning kanske inte?! Men ett steg i rätt riktning iaf.

Idag har vi varit på skolan o haft lektioner, det är så himla intressant det här, man väcker så många tankar i skallen om hur barnen verkligen utvecklas och hur dem gör det i olika takt och att alla barn är olika. nu har vi haft mycket om språk stimulering, språk utveckling hos barnen... låter kanske simpelt men det är grymmes mycket o tänka på för att utveckla dem på bra sätt som är roligt för dem :) men ack så intressant.... detta är ju även jäkligt bra om man nångång skaffar barn själv, man har ju lite försprång där :) Men samtidigt är ju detta för att kunna arbeta med barn dygnet runt och se deras utveckling i lärandet, vad barnen lär sig.... är man förälder så tänker man nog inte fullt ut lika långt på det och följer det så, utan då blire ju mer att man går på känsla och kärlek till barnet :)

Kom hem från skolan kring tre, jag o adam låg o myste lite i soffan, sen gjorde vi lax o så hade vi rester av gratäng som vi tog till :) mums.

sen for vi en sväng till mina föräldrar i Heden! :) alltid mysigt att komma ut till dem o sitta o surra. Sa det till Adam när vi åkte hem, är så glad att det känns så naturligt allting, mina föräldrar är så underbara mot Adam o de känns så bra :) Samtidigt att man känner sig så vuxen när man sitter o surrar om hus, jobb, släkten osv.... :) man har nog blivit rätt vuxen ändå :P heheh.... jaaa, man fyller ju snart 26 år..... shit pommes...

Näe jag e så glad idag, känns hur skönt som helst.... saknar bara träningen, men imorrn ska jag nog träna!! Ska även fara en sväng o shoppa i luleå, hoppas Maria följer med, tror hon skulle det trots att hon inte hade så mycket pengar men kul med sällskap såklart. Frågade Terese också men hon var pank :) hehe.. vi får fara en annan dag också, då vi alla har money :)

Livet leker, enjoy it :)

Spikmatta :)

09-03-09,

Japp! Det har jag funderat på länge nu, en spikmatta! Har hört så mycket om dem, att de ska vara så bra :) Och pratade med Anton på jobbet om en sån också, och han hade en och berätta att den är jättebra mot stress och allt möjligt. Här är den:





De 6000 akupressurpiggarna gör Shakti spikmatta till ett mycket effektivt verktyg för att lösa spänningar och ge djupavslappning. Shakti frisätter stora mängder endorfiner, må-bra och lycko hormoner som ger kroppen återhämtning och vila. Ditt välbefinnande kommer att öka vid regelbunden användning, både fysiskt och mentalt.

Spikmattan ökar blodcirkulationen och syreupptagningen.

Används vid: Stress, sömnbesvär, spänningar, ryggskott, ischias, migrän, depression, låg energi, träningsvärk m.m

Den gröna färgen ger lugn, harmoni och själslig balans.


Jag känner verkligen att jag behöver en sån! Behöver få ny energi, behöver slappna av mera, behöver få lite kickar av må bra hormoner :) Funkar den så äre ju toppen, helt fascinerande att den kan göra de, men än vet jag ju inte, har beställt nu iaf, hoppas den kommer snart :) Dem säger att de kan göra ont i början, men de är väl en vanesak.
Jag längtar iaf tills den kommer!!!! :)

*gla*

Ny vecka, nya tag.

09-03-09,

Japp, nu äre ny vecka och denna vecka har vi endast 1 dag lektioner, och det är tisdag! Så nu äre självstuide dagar som gäller för vi har en del uppgifter som ska in!

Idag har jag läst igenom det läraren ska ta med oss muntligt imorron, sen nu efter frulle ska jag göra en sammanfattning på Vygotskijs bok, efter det ska jag göra en inledning till min frågeställning som är till en annan uppgift. yepp det ska jag hinna med idag. och kanske hoppa lite hopprep, hehe :) är ju superbra nu när man har det.
och så ska jag ta upp tvätten från tvättstugan! vi har nämligen inga gardiner i köket nu, för dem skulle tvättas.. hehe det är lite väl öppet nu där...

skriver mer senare idag :)

ciao så länge.

Lördag.

09-03-07,

Idag har jag fått sova ut med min älskling, så skönt det var... trodde jag skulle börja jobba halv nio, men kollade igår igen och då var det halv elva, gud vad skönt att få sov morron, har inte haft de på hela veckan så! var behövligt :)
så har jag jobbat till sju. så köpte ja lite gotta, glass o choklad :) ska ja krypa ner i soffan o mysa på med melodifestivalen. Adam festar med sina träningskillar, jag vill bara vara, haft så mycket så det är så himla skönt att bara andas o ta det easy.

Jag börjar fatta att tiden går så fort nu, helt sjukt.... snart är vi hos Marre :) och då kanske.... jaaa... det får vi se :) jag e så taggad till allt som kommer hända! jag ska nog till luleå nästa vecka nån dag och försöka kika på nån svart klänning, snart äre ju dags och hitta nått, eller så beställer man på nätet, fast det är såklart svårare när det ska passa snyggt också. så det blir nog luleå... har inte shoppat på aslänge, så det är behövligt det med :)

nä nu ska krypa ner i soffan!! :) Ciao.

I love it.

09-03-05,

BEYONCE - HALO
i love it.... åh den är så bra!! Åh bara bra mysiga roliga minnen till den. Jag älskar dig så mycket Adam!

Remember those walls I built
Well, baby they're tumbling down
And they didn't even put up a fight                                              
They didn't even make up a sound

I found a way to let you in
But I never really had a doubt
Standing in the light of your halo
I got my angel now

It's like I've been awakened                                                  
Every rule I had you breakin'
It's the risk that I'm takin'
I ain't never gonna shut you out

Everywhere I'm looking now
I'm surrounded by your embrace
Baby I can see your halo
You know you're my saving grace

You're everything I need and more
It's written all over your face
Baby I can feel your halo
Pray it won't fade away

I can feel your halo halo halo
I can see your halo halo halo
I can feel your halo halo halo
I can see your halo halo halo

Hit me like a ray of sun
Burning through my darkest night
You're the only one that I want
Think I'm addicted to your light

I swore I'd never fall again
But this don't even feel like falling
Gravity can't forget
To pull me back to the ground again

Feels like I've been awakened
Every rule I had you breakin'
The risk that I'm takin'
I'm never gonna shut you out

Everywhere I'm looking now
I'm surrounded by your embrace
Baby I can see your halo
You know you're my saving grace

You're everything I need and more
It's written all over your face
Baby I can feel your halo
Pray it won't fade away

I can feel your halo halo halo
I can see your halo halo halo
I can feel your halo halo halo
I can see your halo halo halo

I can feel your halo halo halo
I can see your halo halo halo
I can feel your halo halo halo
I can see your halo halo halo
Halo, halo

Everywhere I'm looking now
I'm surrounded by your embrace
Baby I can see your halo
You know you're my saving grace

You're everything I need and more
It's written all over your face
Baby I can feel your halo
Pray it won't fade away

I can feel your halo halo halo
I can see your halo halo halo
I can feel your halo halo halo
I can see your halo halo halo

I can feel your halo halo halo
I can see your halo halo halo
I can feel your halo halo halo
I can see your halo halo halo

Kämpar för att få tillbaka glöden.

09-03-05,

Yes, idag har vi suttit i skolan från åtta till halv fyra och skrivit grupparbete... Det var skönt nu när gruppen fungerade som den ska, och vi fick massa gjort hur lätt som helst. Det flöt på som tusan. vilket lättnad det är ändå.. och man blir gladare :)

det krävs nog bara ett tag innan all energi och glädje kommer tillbaka men nu äre ju på väg iaf så det känns så skönt! och imorron äre fredag, då ska vi redovisa det vi gjorde idag. och då kommer vi sluta kring tolv, skönt! men ska följa med Helen in till luleå då en sväng för hon skulle kolla på nåra utekläder som var på rea. sen äre helg. men jag kommer jobba i helgen, det är min helg nu, och förra var ingelas jag jobbade och helgen som kommer efter denna kommer jag jobba åt Madde :) hehe. men sen, när praktiken börjar v12 så har ja 2 lediga helger i rad :) kommer va hur perfekt som helst. skönt, för då kommer man säkert att gå 8-16 varje dag.

så förutom att man försöker kämpa med att få glädjen och inspirationen och energin tillbaka så äre toppen!! :)

Adam e så söt, och jag älskar han så mycket. Uppskattar allt han gör och han är så fin.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt... så himla skönt!!

CIAO.

Tyckte de var så bra det här hjärtat!! :) För ibland eller oftast tänker jag alldeles för mycket!!

Onsdag.

09-03-04,

usch, har varit mycket nu senáste dagarna! vi har mycket i skolan och vi går låånga dagar... 8-16 tre dar i rad nu.. det är vi inte vad vid :) och imorron blire samma för vi har bas grupps träff då vi ska arbeta med en uppgift vi ska redovisa på fredag!

vi har iaf löst vår konflikt i gruppen vi haft, en person som inte tillfört särskilt mycket eller tar sitt eget ansvar för uppgifter o så och vi har pratat tillsammans med lärare idag och löst det. så nu är vi vår vanliga grupp igen :) känns skönt! nu kanske man kan skaka av sig all nedstämd energi man haft och tänka positivt igen... usch har varit riktigt jobbigt!! har lagt så mycket energi på det där så man blivit less o nere.. men nu äre ju löst så nu ska vi se frammåt :)

annars igår så var sötisen gullig och gjorde mat till ja kom hem, vi åt och jag snabb duschade , sen var vi och såg Män som hatar kvinnor på bio... det var typ fullsatt :) men jo den var bra!! :)

well , får skriva mer senare. har inte så mycket att tillägga.... ciao.
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0