www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Fredag.

09-03-13,

Just de, det ser jag nu... att det är Fredagen den 13:e idag :) Men än så länge har inget hemskt hänt.
Har suttit med Helen sen klockan nio och skrivit på en uppgift och nu anses jag nästan vara klar. Så skönt det är. Ska bara fin slipa det sista sen ikväll. Adam ska iväg på Cup i helgen, hans första cup som tränare. Spänannde :)
Så nu när han kommer hem ska vi fara o handla nå gott som vi kan laga innan han åker..
Vi kommer ju nämligen inte hinna ses nå mycket i helgen alls, eftersom jag jobbar o ska iväg till Luleå imorron på kvällen direkt efter jobbet, ska till Linda i klassen o vi är några stycken som ska göra hemma gjord sushi!!!! :) Kommer bli supergott och mysigt... så det ser jag framemot. Sen söndag jobbar jag också, och Adam e ju som sagt på Cup i Arcus... så vi har nu några timmar att umgås :) Undra vad vi ska laga??

tack terese för tipset, det lät supergott men såg det lite väl sent :) hehe har precis ätit. men vi åt supergott, helt sjukt gott. Fredags lyx. Fläskfilé i bitar med pepparsås, vitlökskroketter, halloumi ost och sallad, supermums!


Ikväll blire bara att ta det lugnt och mysa på, ska skriva klart min uppgift på datorn så jag e klar med den. Sen ska ja kika om det är nått bra på tv eller om jag ska kika på nån film!

Ciao.



Kommentarer
Postat av: Tessi

parmesanfylld kyckling med bacon och hemgjord klyftpotatis! bäst=)

2009-03-13 @ 16:36:45
URL: http://tjassie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!