www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Helg! :)

09-03-21,

Igår efter ja kom hem från Barncompaniet så gav darlingen ett förslag att vi kunde ta oss en cider eller två o mysa på jag o han... tyckte det lät bra, var väldigt längesen jag festade eller ens drack en cider... men vi hörde först med Helen O Mattias men deras familj skulle iväg till klinten hela helgen så då tänkte vi att det vore mysigt o vara bara jag o han! :) så det gjorde vi o det var mysigt. vi sjöng o spelade låtar, spelade lite nintendo faktiskt, superkul :)
sen gick vi en sväng till Tc. dem hade ju byggt om där, var himla snyggt faktiskt! :) så där var vi ett tag o spelade lite o så. sen hemmåt.. då ringde vi Marre men hon svara aldrig, men hon ringde allt upp efter ett tag,  :) Det var skönt att höra din röst, men vi ska höras mer i helgen! måste prata mer med dig :) *pöss*

nu så är ja lite seg, sovit sådär... Adam e på träning, sen när han kommer tillbaka kring två ska vi fara o se BBK spela på Arenan! kan va trevlit :) sen blire köpa nå go mat hem, tror de blir karé :) sen blire nog bara en mysig hemma kväll. det är ju premiär för Robison 09. det ska bli spännande! så det ska vi kika på :) ska ni???
 

Ciao!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!