www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Lördag!

09-03-28,

Då kommer lite från igår! :)  jag vaknade med darlingen 05.10 och då ville ha ge mig en present hehe.. jag kunde knappt få upp ögonen o fråga om ja fick öppna det i mörket, men sen tände jag... :)  fick ett presentkort på Glitter! :) hihi. sen for han och jobba och jag somnade vidare. sen gick jag upp kring halv sju, skulle promenera halv åtta till Barncompaniet.

När jag kommer in på Barncompaniet, så har Helen ett paket till mig men en bild på framsidan som en kille där hade suttit och ritat till mig :) hur söt som helst. Han hade ritat mig och skrivit Marie, fast EIRAM :) o ritat min favoritfärg, blå :) o helen hade gett mig örhängen :) tack!

Så vi hade en bra sista dag på veckan på Barncompaniet, mycket o ta in, vi gjorde en utmaning för barnen också och spelade in en intervju, så söta dem är!! :)

Fick sluta tidigare också, wooho. skulle sluta tre, men fick gå kring ett :) skönt som tusan när man vill hem då man fyller år också! så de var toppen... jag o darling städade och gjorde lax middag. men såg att jag hade fått post också som låg på bordet när ja kom in :)
   
Skitgulligt att Marre hade skickat ett paket som kom exakt på dagen :) så söt hon är!! vart superglad!! Tack så mycket gumman, saknar dig!! Pöss!! så tänkte jag att ja skulle ringa henne sen men hon hann före :) hehe, men då sa hon ja, men det är ju du som fyller år då ska ju jag ringa :) hehe, okejrå.. :) tack igen gumman, skit sött gjort!!!

Hade även ett paket från brorsan o hans tjej i Uppsala! :)
  
Så tackar så mycket för det :) H&M presentkort :)


Sen kom mamma, pappa o brorsan o farmor :) vi fikade vinzor kaka och surrade på :) o öppnade paket!
Och en stund efter det så kom Adams mamma och Adams syster o hennes kille! :) var trevligt, blev rätt fullt i vår lilla lägenhet men trevligt. sen efter de satt ja o darling o surra ett tag, båda helt slut efter veckan så det blev en rätt tidig  kväll. skönt.

fick även av darlingen en extern hårddisk, han tycker ja har så mycket på datorn, så de kan ju va bra o tömma, en med 500 GB :) och sen fick ja även av de andra, örhängen, makeupstore presentkort, halsband, presentkort Ming! joooo ja fick Dollar av mormor!! :) till resan!!! yeeeeeeeeey. here we come!

IDAG!
så har vi gjort en go frulle och vi tänkte ta de rätt lugnt fram till kvällen iaf, kanske en promenad i det soliga vädret?
det vore skönt! sen blire lyx middag, FONDUE :) och efter det ska vi ju till Pistvakt showen på Boden Arenan!! längtar! efter det utgång en sväng!! :) partyyyy! det kommer nog bli en grym dag!!

ha en trevlig lördag alla!! PÖSS.

Saknar dig så Marre....
Kommentarer
Postat av: Marre

Hej gumman!! Vaaa sot du ar! Jattefint du skrev om din fodelsedag med bilderna.. himla roligt att jag kan folja dig aven fast jag ar sa langt borta! saknar dig meeee. Vikken tajming att mitt paket kom exakt pa din fodelsedag! hehe! Du verkar ha haft en toppen fodelsedag med alla nara och kara!!!! PUSS!!!!

2009-03-28 @ 15:31:46
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!