www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Lördag.

09-03-07,

Idag har jag fått sova ut med min älskling, så skönt det var... trodde jag skulle börja jobba halv nio, men kollade igår igen och då var det halv elva, gud vad skönt att få sov morron, har inte haft de på hela veckan så! var behövligt :)
så har jag jobbat till sju. så köpte ja lite gotta, glass o choklad :) ska ja krypa ner i soffan o mysa på med melodifestivalen. Adam festar med sina träningskillar, jag vill bara vara, haft så mycket så det är så himla skönt att bara andas o ta det easy.

Jag börjar fatta att tiden går så fort nu, helt sjukt.... snart är vi hos Marre :) och då kanske.... jaaa... det får vi se :) jag e så taggad till allt som kommer hända! jag ska nog till luleå nästa vecka nån dag och försöka kika på nån svart klänning, snart äre ju dags och hitta nått, eller så beställer man på nätet, fast det är såklart svårare när det ska passa snyggt också. så det blir nog luleå... har inte shoppat på aslänge, så det är behövligt det med :)

nä nu ska krypa ner i soffan!! :) Ciao.
Kommentarer
Postat av: Marielle

du borde ta med dig tessi o kika pa svarta klanningar ihop :) Hoppas du hittar nan fiiiiin!!! Mysigt med gotta o melodifestivalen.. ikvall blir det bara mys o soffan for oss! :) Saknar dig gumman! Puss

2009-03-07 @ 21:32:07
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!