www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Ny vecka igen.

09-03-30,

Tiden flyger iväg... nu har vi sista praktik veckan, de kommer gå så fort för vi har massor att göra. avsluta projekt vi håller på med, göra fler barnintervjuer m.m. så det är en del att få ihop nu sista veckan..
Plus att Helens 2 flickor har börjat idag på förskolan så hon har varit med 2 timmar typ så har barnen fått visa henne runt, men de är ju mycket nya intryck för barnen att se, så de tar nog ett tag o smälta. Men kul för dem.

Annars så var helgen bra! Lördagen var rolig med pistvakt o Lennie Norman, askul :) sen följde ju Magnus och Maria med till oss och festade, Palo kom även med :) så hann vi vara här ett tag bara, o kika gamla filmer hehe... roligt.
sen så blev de Tc efter mycket om och men, tänkte först gå på ice men de var så lång kö..
sen hann vi inte vara så länge på tc för de skulle ju vridas om till sommar tid så dem stängde ju två :P hehe.. bra där.. :) då vare bara att knalla hem. och så ringde vi Marre o gormade lite med henne... haha APU :)

söndagen blev en seg dag, bakis o låg i soffan, rörde sig inte alls mycket förrän på eftermiddagen då vi promenerade till mormors gamla lägenhet för att mamma o pappa håller på rensa ut sånt hon inte ska ha kvar eller behöver längre, nu när hon flyttat till äldreboende.. så vi fick en hel del saker, himla snällt..

så nu e man hemma, dagen sprang iväg... verkligen.. det blir nog att göra mat snart.

ciao.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!