www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Sushikväll.

09-03-14,

Igår efter jag hade jobbat 8-17, pust... så hämtade Helen upp mig från kvantum, fast först köpte vi tulpaner o ta med oss :) så körde vi och hämtade upp Malin, sen for vi till Linda :)
Det var jag, Helen, Malin, Linda, Josefin och Sofia. Vi tänkte göra egen sushi :) tror det bara var Helen som hade gjort det förut så hon fick visa, men det var ju superlätt :) det kommer jag garanterat göra hemma nångång framöver! och det vart så himla gott, mycket godare än när man köper färdigt! plus att man kan ju sätta i vad man vill i rullarna också :) Näe det var verkligen lyckat, hur gott som helst och kul och göra! Efter det så såg vi Melodifestivalen, tuuuuuur att inte Ugglas vann, jag hade dött... Tycker ändå att den där operasångerskan är bra, hon kommer säkert få andra länder att digga henne, tror ni inte det? :) Den är ju speciell och frän tycker jag! Särskilt att hon kan hålla så bra miner i ansiktet när man sjunger opera, snyggt gjort!! :)


Näe så kvällen var supermysigt, det får vi göra fler gånger! Hon har så himla fint Linda i sitt hus, vill också ha! Glömde fota alla rum och så men man ser ju lite av köket o vardags rummet. Gillar även korten dem har på dem när dem gifte sig för ett år sedan! jättefint verkligen :)

Here's some pictures!
   
  

Ciao.
Kommentarer
Postat av: Marielle

Hey darling.. ah va mysigt med sushi och tjejkvall!!!! Sag himla gott ut :) Jattefint hon hade hemma... vet du vad for slags foton hon hade pa vaggen? Det sag nastan ut som canvas tavlor.. eller vad d nu heter.. alltsa inte bara utskrivna foton.. eller???

2009-03-15 @ 17:13:52
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!